Ağustos

Ağustos

Son dakika ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ağustos haber sayfamızda...

Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94.326 ağustos haberi bulunmuştur.
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik”
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın daha etkin ve kapsamlı yürütülebilmesi için bu yılki bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttiklerini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatları açıklaması
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatları açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyatları Oyunları için iddialı olduklarını belirtti.
17.04.2024 Gündem
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu?
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu? AUZEF sınav tarihleri, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. AUZEF sınav takvimi belli oldu. Güz Dönemi sınavları için geri sayım başlamışken "AUZEF'in Bahar Dönemi sınavları ne zaman? 2024 AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı?" soruları araştırılıyor. İşte AUZEF son güncel durum...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
20 ton hamsiye el konuldu
20 ton hamsiye el konuldu Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balıkçılık sezonu içerisinde bin 193 denetim gerçekleştirilen kentte kurallara uymayan 17 balıkçıya toplam 439 bin 235 TL idari para cezası uygulandığını, yasal boy sınırı altında avlandığı tespit edilen 20 ton hamsi ile 80 kilogram istavrite el konulduğunu açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi, Türkiye'ye dönüyor. 2009'da Antalya'da organize edilen dünya çapındaki etkinliğin yedinci etabı 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.
16.04.2024 Diğer
Çileğin kilosu 50 TL'ye kadar düştü!
Çileğin kilosu 50 TL'ye kadar düştü! Çilek üretiminin önemli merkezlerinden Mersin Silifke'de açıkta hasat başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü.
16.04.2024 Ekonomi
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu İş Bankası’nnı yeşil dönüşümün finansmanına katkı sağlamaya yönelik çabalarının yansıması olan “100. Yıl Bonosu”nun halka arzı yapılacak. Yatırımcılar ilk kez İşCep aracılığıyla da talepte bulunabilecek.
16.04.2024 Ekonomi
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı İstanbul'da Santa Maria kilisesine saldırı düzenleyen DEAŞ terör örgütünün hücresiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.04.2024 Gündem
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme'
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme' Kendisine açılan disiplin soruşturmasını sindiremeyen Amerikalı doktor hastaların serumlarına 'zehir' kattı. Çıkarıldığı mahkemede karar okunurken duygu emaresi dahi göstermeyen doktora Amerikan medyası 'tıbbi terörist' adını taktı.
15.04.2024 Dünya
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’
Görme engelli büyükelçi! İngiltere’de bir ‘ilk’ Victoria Harrison, İngiltere’nin ilk görme engelli denizaşırı büyükelçisi. Harrison, ağustos ayında İngiltere Büyükelçisi olarak Slovenya’ya gidecek.
15.04.2024 Dünya
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak.
14.04.2024 Ekonomi
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte'
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
15.04.2024 Cadde
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda!
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda! Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Cem Bölükbaşı, ilk yarışına çıkmaya hazırlanıyor. Toplamda 5 ülkede düzenlenecek Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nın bir sonraki etabı, 5 Mayıs tarihinde Fransa’daki Le Castellet pistinde yapılacak.
13.04.2024 Motor Sporlari
Düğünde ikram edilen meyve suyunu açan davetliler şoke oldu
Düğünde ikram edilen meyve suyunu açan davetliler şoke oldu Sivas’ta düzenlenen bir düğünde ikram edilen meyve suyu davetlileri şoke etti. Durumu fark eden salon görevlileri ise o meyve sularını hemen toplattı.
13.04.2024 Gündem
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi
Biden, 277 bin kişinin 7,4 milyar dolarlık öğrenci kredi borcunu daha sildi ABD Yüksek Mahkemesi, geçen yıl haziran ayında aldığı kararda Joe Biden'ın 2022’de öğrenci kredileri için çıkardığı affın anayasaya aykırı olduğuna hükmetmişti.
12.04.2024 Dünya
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu Ordu’da geçen yıl ağustos ayında elini kıyma makinesine kaptırdıktan sonra bileğinden aşağı ampute edilen Deniz Bayrak (32), protez eline kavuştu.
12.04.2024 Gündem
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor
Baykar'ın deprem konutları hızla yükseliyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Baykar tarafına yapımına başlanan toplu konutlar yükselmeye devam ediyor.
12.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg'den 300 gündür haber yok! Ailesi evi kapattı
Korhan Berzeg'den 300 gündür haber yok! Ailesi evi kapattı Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. Muhtar Hamit Erman ise “Arama çalışmaları durdu. Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık” dedi.
11.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.