Ahmet Arıman

Ahmet Arıman

Son dakika Ahmet Arıman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Arıman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Arıman haber sayfamızda...

Ahmet Arıman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 121 ahmet arıman haberi bulunmuştur.
Dönerci açılışına katıldılar
Dönerci açılışına katıldılar Yeşilçam’ın efsane film serisi ‘Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman ve Bacaksız’ı Tuncay Akça, geçtiğimiz günlerde Sefaköy’deki bir dönerci açılışına katıldı.
27.02.2024 Cadde
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Hababam Sınıfı film serisinin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Hababam Sınıfı'nda bu kez kız öğrenciler de yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri Hababam Sınıfı filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı romanından uyarlanan 1975 çıkışlı Türk yapımı olan Hababam Sınıfı filminin yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstleniyor. Peki, Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri…
22.01.2024 Bilgi Rehberi
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...
19.11.2023 Cadde
Hababam Sınıfı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı filmi nerede çekildi? Serinin ilk filmi Hababam Sınıfı 1974 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Adile Naşit gibi isimler yer alıyor. Filmde Ayşen Gruda konuk oyuncu olarak bulunmuştur. Peki, Hababam Sınıfı filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
22.10.2023 Cadde
BİZİM AİLE OYUNCULARI - KARAKTERLER! Bizim Aile filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu
BİZİM AİLE OYUNCULARI - KARAKTERLER! Bizim Aile filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu Bizim Aile filmi ekranlarda! Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından olan Bizim Aile filmi, döneminin dışında da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu ise büyük dikkat çekiyor. Bizim Aile nerede, hangi evde çekildi sorusu ise film severler tarafından aranıyor. İşte, oyuncu kadrosu...
18.09.2023 Cadde
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları ve karakterler | Hababam Sınıfı Uyanıyor konusu nedir, nerede, kaç yılında çekildi?
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları ve karakterler | Hababam Sınıfı Uyanıyor konusu nedir, nerede, kaç yılında çekildi? Hababam Sınıfı Uyanıyor, serinin en sevilenlerindendir. Yerli komedi sinema filmi Hababam Sınıfı Uyanıyor, televizyon ekranlarında izleyicisi karşısına çıkıyor. Bu seride Halit Akçatepe son kez yer almıştır. İşte, Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncu kadrosu...
25.09.2022 Cadde
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları, konusu! Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi nerede, kaç yılında çekildi?
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları, konusu! Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi nerede, kaç yılında çekildi? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, serinin ikinci ve en çok hasılat yapan bölümlerindendir. İlk bölümden farklı olarak Semra Özdamar ve Şener Şen kadroya dahil oldu. Film 1976 yılında vizyona girdi. İşte, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncu kadrosu...
18.09.2022 Cadde
Hababam Sınıfı nerede çekildi? Hababam Sınıfı filmi oyuncuları ve konusu...
Hababam Sınıfı nerede çekildi? Hababam Sınıfı filmi oyuncuları ve konusu... Hababam Sınıfı filmi oyuncuları tümü! Hababam Sınıfı filmi Yeşilçam'ın en çok sevilen ve günümüzde de ilgiyle izleniyor. Rıfat Ilgaz'ın kitaplarından sinemaya uyarlanan filmde yer alan oyuncular ise diğer seri filmlerinde de başarılı şekilde yer aldı. Peki, Hababam Sınıfı oyuncu kadrosunda kimler var?
11.09.2022 Cadde
Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı Merhaba film serisinden olan yapımın başrollerinde Mehmet Ali Erbil ve Halit Akçatepe ve Hülya Koçyiğit gibi isimler yer alıyor. Film 2003 yıllında vizyona girdi. Peki, Hababam Sınıfı Merhaba filmi oyuncuları arasında kimler var?
14.08.2022 Bilgi Rehberi
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi kaç yılında nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi kaç yılında nerede çekildi? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Semra Özdamar ile Şener Şen seriye dahil oldu. Film Altın Portakal film Festivalinde en iyi müzik ödülüne layık görüldü. Başrollerde Kemal Sunal, Münir Özkul, Tarık Akan ve Halit Akçatepe yer alıyor. İşte, Hababam Sınıfta Kaldı filmi oyuncu kadrosu...
12.06.2022 Cadde
Neşeli Günler oyuncuları kim, nerede çekildi? Neşeli Günler filmi oyuncu kadrosu ve konusu...
Neşeli Günler oyuncuları kim, nerede çekildi? Neşeli Günler filmi oyuncu kadrosu ve konusu... Yeşilçam'ın iz bırakan yapımlarından olan Neşeli Günler filmi, 1978 yılında izleyicinin beğenisine sunuldu. Film, özellikle turşu sahnesi ile hafızalarda yer etti. Neşeli Günler filmi başrollerinde de Münir Özkul ve Adile Naşit yer aldı.
3.04.2022 Cadde
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Tatilde filmi kaç yılında çekildi, nerede ve ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Tatilde filmi kaç yılında çekildi, nerede ve ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı filminin dördüncü serisi olan Tatilde bölümü yılların ardından büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında beyazperdedeydi, artık televizyon ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi?
6.02.2022 Cadde
Davadan sonra sahnede
Davadan sonra sahnede Fenomen olan ‘Hababam Sınıfı’ oyuncuları Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Teoman Ayık’tan oluşan ‘Hababam Sınıfı Vokal Grubu’, Dr. Clinic’in Network sisteminin startının verildiği gecede sahne aldı.
22.11.2021 Cadde
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi kaç yılında, nerede çekildi? Hababam Sınıfı'nın ikinci seri filmidir. Bu defa Hababam Sınıfına Semra Hoca'nın gelişi ile olaylar çok başka şekilde gerçekleşiyor. Yeşilçam'ın sevilen ve en çok izlenen komedi filmi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı televizyon ekranlarında seyirci karşısında. Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı oyuncu kadrosu haberimizde.
19.08.2021 Cadde
'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filminde 'Hayta İsmail'in hikayesi!
'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filminde 'Hayta İsmail'in hikayesi! Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Şener Şen, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Ahmet Arıman ve Ahmet Sezerel'in rol aldığı, 1977 yapımı 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filminde, 'Hayta İsmail' karakterinin askerden izne geldiği sahnenin ilginç hikayesi yıllar sonra ortaya çıktı.
5.07.2021 Cadde
Babamın Ceketi oyuncuları kim, konusu nedir? Babamın Ceketi filmi nerede çekildi?
Babamın Ceketi oyuncuları kim, konusu nedir? Babamın Ceketi filmi nerede çekildi? Babamın Ceketi filmi, yerli komedi türündeki yapımdır. 2018 yılından vizyona girdi. Birbirinden başarılı oyuncuların bulunduğu filmde, Müfit Can Saçıntı ve Mert Turak başrolleri paylaşıyor. İşte, Babamın Ceketi filmi oyuncu kadrosu...
20.06.2021 Cadde
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Yeşilçam'ın efsane filmlerinden Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi dönemin dikkat çeken yapımları arasındaydı. Hala güncelliğini koruyan filmin oyuncuları ve konusu da beğeni topluyor. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, ilk kez kız ve erkek öğrencilerin bir arada olduğu seridir. İşte, filmin ayrıntıları...
23.12.2020 Cadde
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Uyanıyor ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Uyanıyor ne zaman çekildi? Ertem Eğilmez klasiklerinden Hababam Sınıfı'nın serilerinden olan Hababam Sınıfı Uyanıyor, Tarık Akan'ın kadrosunda bulunmadığı bölümdür. Türk sinemasından büyük başarı elde etmiş, ağlatırken güldürmüş yapımlardandır. Peki, Hababam Sınıfı Uyanıyor oyuncuları kim, konusu ne?
9.12.2020 Cadde
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi kaç yılında çekildi?
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi kaç yılında çekildi? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeşilçam'ın sevilen ve klasikleşen filmeleri arasında yer alan usta kadrosu ile defalarca izlenmesine rağmen her izleyişte güldürmeyi başaran Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit gibi usta isimler yer almaktadır. İşte Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
2.12.2020 Cadde
Neşeli Günler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Neşeli Günler filmi kaç yılında çekildi?
Neşeli Günler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Neşeli Günler filmi kaç yılında çekildi? Neşeli Günler filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1978 yılında çekilen Neşeli Günler filminde Kazım ve Saadet Hanım turşuluk yapan kendi hallerinde bir çifttir. İnatçı olan iki çiftte kendisinin en iyi turşunun sirkeli veya limonlu olarak yapıldığı yönünde iddialaşır. Sonunda yolları ayrılan çiftin çocukları da bu ayrılık yüzünden bölünür. Filmde hiçbir işinde başarılı olamayan ve evli olan çiftin arasında mekik dokuyan Ziya vardır. İşte Neşeli Günler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
25.11.2020 Cadde
Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında çekildi?
Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi kaç yılında çekildi? Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1976 yılında vizyona giren Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin yönetmen kadrosunda Ertem Eğilmez yer alıyor. Filmde Hababam Sınıfı'na gelen Ahmet adında fakir ama çalışkan bir öğrenci gelir. Öğrencinin tüm masrafları Mahmut Hoca tarafından karşılanır. Hababam Sınıfı Ahmet'i Mahmut Hoca'nın torpillisi olarak düşündüğü için yoldan çıkarmak için her türlü yola başvurur. İşte Hababam Sınıfı Uyanıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.09.2020 Cadde
Bizim Aile filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizim Aile filmi kaç yılında çekildi?
Bizim Aile filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizim Aile filmi kaç yılında çekildi? Bizim Aile filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Türk sinemasının sevilen filmleri arasında yer alan Bizim Aile filminin başrollerinde Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Şener Şen ve Itır Esen gibi usta isimler yer alıyor. Peki Bizim Aile filmi kaç yılında çekildi?
15.03.2020 Gündem
Babamın Ceketi filmi konusu ve başrol oyuncuları! Babamın Ceketi filmi oyuncu kadrosu
Babamın Ceketi filmi konusu ve başrol oyuncuları! Babamın Ceketi filmi oyuncu kadrosu Babamın Ceketi filmi bu akşam Kanal D ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Müfit Can Saçıntı'nın yer aldığı 2018 yapımı aile komedisi Babamın Ceketi filminde evlenebilmek için iş bulmaya çalışan Ferhat'ın hikayesi konu alınır. Uzun bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan'ın evlilik hayalleri Ferhat'ın iş bulmasına bağlıdır. Aslıhan'ın babası geçirdiği kalp krizinin ardından kızı Aslıhan'ın mürüvvetini görmeyi çok ister ve evlenmesi konusunda baskı yapar. Bu evliliğin önündeki tek engel ise Ferhat'ın işsiz olmasıdır. İşte Babamın Ceketi filmi konusu ve oyuncu kadrosu
27.02.2020 Gündem
'Hayta İsmail' Ahmet Arıman beraat etti
'Hayta İsmail' Ahmet Arıman beraat etti  'Hababam Sınıfı' serisinde 'Hayta İsmail' karakterine hayat veren Ahmet Arıman'ın, gazeteci Mevlüt Yüksel'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava karara bağlandı. Ahmet Arıman, 'hakaret' suçundan beraat etti.
26.02.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Arıman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.