Ahmet Çalık

Ahmet Çalık

Son dakika Ahmet Çalık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Çalık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Çalık haber sayfamızda...

Ahmet Çalık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.674 ahmet çalık haberi bulunmuştur.
Milyarderler
Milyarderler Forbes’e göre, dünya genelinde milyarder sayısı 2.781’e yükselerek rekor kırdı; milyarderlerin üçte ikisinin 2023 yılına göre daha zengin olduğu bildirildi.
4.04.2024 Dünya
Galatasaray'da Kerem Demirbay: Şampiyonluğa gidiyoruz
Galatasaray'da Kerem Demirbay: Şampiyonluğa gidiyoruz Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası sarı-kırmızılı ekipte Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu. 
11.01.2024 Galatasaray
Osman Şenher'den Galatasaray uyarısı! Tecrübeli oyuncuya övgü: Yıldızlaştı
Osman Şenher'den Galatasaray uyarısı! Tecrübeli oyuncuya övgü: Yıldızlaştı Galatasaray çok sayıda futbolcusundan yoksun çıktığı mücadelede Konyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların kayıpsız geçtiği mücadeleyi spor yazarları değerlendirdi.
8.01.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı! 'Bu çocuk umut veriyor'
Real Madrid'de Arda Güler çılgınlığı! 'Bu çocuk umut veriyor' Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan Arda Güler’in performansı alkış topladı. Marca gazetesi kapak sayfasını, ‘Bu çocuk umut veriyor’ başlığıyla genç futbolcunun bıraktığı iyi izlenime ayırdı.
8.01.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'ın yeni mühendisi Fernando Santos! İşte tüm bilinmeyenleri
Beşiktaş'ın yeni mühendisi Fernando Santos! İşte tüm bilinmeyenleri Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olan diplomalı mühendis Fernando Santos, savunmayı ve hücumu birlikte yapan bütün halinde takımlar yaratıyor. Geleneksel 6 ve 9 numaraları önemseyen taktik anlayışıyla, eldeki oyuncu havuzunu iyi kullanıyor.
8.01.2024 Beşiktaş
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray için Lucas Torreira vurgusu! 'Eksikliği hissedildi'
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray için Lucas Torreira vurgusu! 'Eksikliği hissedildi' Süper Lig'in 19'uncu haftasında Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.
8.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı fırtınası! Ahmet Çalık'ı unutmadı
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı fırtınası! Ahmet Çalık'ı unutmadı Süper Lig'in 19'uncu haftasında Galatasaray, Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılarda kaleci Deniz Ertaş'ın yıldızlaştığı mücadelede gol perdesini Abdülkerim Bardakcı açtı. Tecrübeli savunmacı golden sonra, eski takım arkadaşını unutmadı.
8.01.2024 Galatasaray
Galatasaray, Konyaspor'u farklı şekilde mağlup etti!
Galatasaray, Konyaspor'u farklı şekilde mağlup etti! Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında Galatasaray, Konyaspor'u 3-0'lık skorla geçti.
8.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'dan 4'üncü gol sevinci!
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'dan 4'üncü gol sevinci! Galatasaray'ın milli savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor maçında 2 gol atarak bu sezon 4'üncü kez rakip fileleri havalandırdı.
7.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın Süper Lig'deki yenilmezlik serisi devam etti!
Galatasaray'ın Süper Lig'deki yenilmezlik serisi devam etti! Galatasaray, Süper Lig'in 19'uncu haftasında Konyaspor'u 3-0 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 6 maça yükseltti.
7.01.2024 Galatasaray
İmzalı forma pazarı çıldırdı: Fiyatı 240 milyon TL
İmzalı forma pazarı çıldırdı: Fiyatı 240 milyon TL Futbolda dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabet, pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi alışveriş sitelerinde kullanıcılar tarafından satışa sunulan formaların fiyatına da yansıdı. En pahalı formalar, futbolcuların imzasının yer aldığı Fenerbahçe ve Galatasaray formaları oldu.
23.12.2023 Ekonomi
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Yeni nesil şehir kütüphanesinin resmi açılışı yapıldı
Yeni nesil şehir kütüphanesinin resmi açılışı yapıldı Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi’nin resmi açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı program ile gerçekleştirildi. Toplam maliyeti 118 milyon TL olan Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi, aynı anda 600 öğrenciye hizmet verme kapasitesine sahip.
18.10.2023 Ekonomi
Ahmet Çalık Spor Kompleksi açıldı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Çocuklarınızla mutlaka konuşun
Ahmet Çalık Spor Kompleksi açıldı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Çocuklarınızla mutlaka konuşun Ahmet Çalık Spor Kompleksi açılış töreni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Bak yaptığı konuşmada, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için ailelere seslendi.
14.10.2023 Diğer
Evinin önüne barikat kurdu: Yaşama sevincimi kaybetmek üzereyim
Evinin önüne barikat kurdu: Yaşama sevincimi kaybetmek üzereyim İstanbul’da boşandığı eşinden korunmak için evinin önüne barikat kuran Dilek Acu, 3 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen eski eşi Ahmet Çelik’in kendisini aramaya etmeye devam ettiğini söyledi. Duruşmada ifade veren Acu, “Ben şu an kadın sığınma evinde kalıyorum. Çocuğum yatılı okulda okuyor. O rahatlıkla evinde mahallesinde yaşarken, istediğini yaparken ben neden darmadağınığım” dedi.
27.09.2023 Gündem
Dünyayı fetheden Türk yıldız: Arda Güler! 'Kimse şaşırmasın'
Dünyayı fetheden Türk yıldız: Arda Güler! 'Kimse şaşırmasın' Türk futbolu ve Fenerbahçe, tarihi bir transferle büyük bir gurur yaşadı, 18 yaşındaki genç yıldız Real Madrid’e imza attı. Sarı-lacivertli kulüp, yıllarca konuşulacak bir hikayede başrolü oynadı, Arda Güler de kariyerinde yeni bir sayfa açtı.
9.07.2023 İspanya La Liga
Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: Arda Güler’i ilk görüşte fark ettim
Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: Arda Güler’i ilk görüşte fark ettim Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in yeteneğini Gençlerbirliği’nde görev yaptığı dönemde ilk görüşte fark ettiğini ifade etti.
7.07.2023 1.Lig
Fenerbahçeli Mert Hakan'a Galatasaray'dan Icardi'li cevap!
Fenerbahçeli Mert Hakan'a Galatasaray'dan Icardi'li cevap! Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğu derbi sonrası kutladı. Mert Hakan sarı kırmızılı kulübe gönderme yapan bir paylaşımda bulunurken sarı-kırmızılı kulüpten cevap geldi.
6.06.2023 Galatasaray
Necati Ateş'ten Jorge Jesus'a sert tepki: Büyük saygısızlık
Necati Ateş'ten Jorge Jesus'a sert tepki: Büyük saygısızlık Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Nef Stadı'ndaki 3-0 kazandığı Fenerbahçe derbisiyle sezonu kapadı. Maçın ardından eski futbolcu Necati Ateş açıklamalarda bulunurken Jorge Jesus'u eleştirdi. işte detaylar...
5.06.2023 Galatasaray
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası sert çıktı! 'Ali Koç ve Jesus birlikte gitmeli'
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası sert çıktı! 'Ali Koç ve Jesus birlikte gitmeli' Süper Lig'in 37'nci haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye şampiyon unvanıyla çıkan sarı-kırmızılı ekip sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Mücadele sonrası spor yazarları Fenerbahçe'yi değerlendirdi.
5.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaraylı yıldıza övgü yağdırdı: Ayrı bir olay, büyük topçu
Galatasaraylı yıldıza övgü yağdırdı: Ayrı bir olay, büyük topçu Süper Lig'in 37'nci haftasında Galatasaray, şampiyon unvanıyla çıktığı maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla geçti. Sarı-kırmızılıların farklı zaferini spor yazarları değerlendirdi.
5.06.2023 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, Icardi açıklaması: Çalışmalarımızı yapıyoruz
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, Icardi açıklaması: Çalışmalarımızı yapıyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kutlaması sonrası yaptığı açıklamada, “Bütün gücümüzü Galatasaray’ın güzel oyununu seyrettirmek için harcıyoruz. Yeni sezonda inşallah daha güçlü şekilde, performansımızı yukarı çekerek devam edeceğiz” dedi.
5.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi'den 'Fener ağlama' tezahüratı!
Galatasaray'da Mauro Icardi'den 'Fener ağlama' tezahüratı! Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, şampiyonluk töreninde Fenerbahçe'ye göndermede bulundu. Tecrübeli santrfor, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı.
5.06.2023 Galatasaray
Filenin Sultanları, ABD karşısında ilk yenilgisini aldı
Filenin Sultanları, ABD karşısında ilk yenilgisini aldı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi dördüncü maçında ABD’ye 3-2 yenilerek ilk mağlubiyetini yaşadı.
5.06.2023 Voleybol
Galatasaray'dan duygulandıran vefa! Ahmet Çalık unutulmadı
Galatasaray'dan duygulandıran vefa! Ahmet Çalık unutulmadı Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Galatasaray dev derbinin ardından şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Törende duygusal anlar da yaşandı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık, törende unutulmadı.
5.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Çalık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.