Ahmet Şan

Ahmet Şan

Son dakika Ahmet Şan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahmet Şan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahmet Şan haber sayfamızda...

Ahmet Şan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.383 ahmet şan haberi bulunmuştur.
Ömer Korkmaz: Bu süreçten birlikte çıkacağız!
Ömer Korkmaz: Bu süreçten birlikte çıkacağız! Süpe Lig ekiplerinden Konyaspor'da 2. Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Ömer Korkmaz, toplantıda açıklamalarda bulundu.
23.02.2024 Konyaspor
‘Bu dönemin adamı değilim’
‘Bu dönemin adamı değilim’ 50 yıllık tecrübesini ‘San: Hiçbir Şey İmkansız Değildir’ isimli kitabında toplayan Ahmet San, “Ben bu dönemin adamı değilim ama deneyimlerim gençlere yol gösterici olsun istedim” dedi.
28.01.2024 Cadde
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak Dünyaca tanınmış Coachella Festivali yaratıcıları, yeni sürprizlerini bu kez de ‘Power Trip’ başlığı ile buluşturacakları ‘Hard - Rock’ ilahları ile yapacak.
16.04.2023 Kültür Sanat
Ahmet San: Burak ve Kıvanç, Orta Doğu'da Brad Pitt'den daha meşhur!
Ahmet San: Burak ve Kıvanç, Orta Doğu'da Brad Pitt'den daha meşhur! Ahmet San, Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Ortak firmaları ile İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde büyük bir plato kurduklarını belirten ünlü organizatör ve yapımcı, yakında platoyu hizmete açacaklarını söyledi.
25.10.2022 Cadde
Hollywood yıldızları gelecek
Hollywood yıldızları gelecek Birçok dünya yıldızını Türkiye’ye getirerek konser verdiren Ahmet San, şimdi de dünya film endüstrisinin yeni buluşma noktası haline gelecek MIDWOOD İstanbul Film Stüdyo Kompleksi ve BG FİLM ortaklığıyla Hollywood starlarını Türkiye’ye getirecek.
30.05.2022 Cadde
Armağan Çağlayan'dan takipçisine cevap: İş oraya kadar vardı!
Armağan Çağlayan'dan takipçisine cevap: İş oraya kadar vardı! Son dönemde YouTube kanalında yayınladığı programlarla adından söz ettiren ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, kendisine "Gezdiğiniz yerleri daha çok paylaşın" diyen takipçisine verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.
18.05.2022 Cadde
Sinemanın kalbi İstanbul’da atacak
Sinemanın kalbi İstanbul’da atacak Büyükçekmece’de yaklaşık 400 bin metrekarelik alanda kurulan MIDWOOD İstanbul Film Stüdyo Kompleksi, ulusal ve uluslararası arenada film endüstrisinin oyun kurucularını bir çatı altında buluşturmayı hedefliyor.
13.02.2022 Kültür Sanat
Hollywood’u Türkiye’ye getiriyor
Hollywood’u Türkiye’ye getiriyor 90’lı yılların şöhret makinesi olarak anılan Ahmet San, inşaatlarını sürdürdüğü Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’yle sadece Türk sinema endüstrisine değil, Hollywood başta olmak üzere dış yapımcıların da kullanımına hizmet vereceklerini söyledi.
8.05.2021 Cadde
“Şöhret demek her an kriz demek”
“Şöhret demek her an kriz demek” Özgür Aras: “Şöhret pırıltılı bir kelime değil mi? Kulağa hoş geliyor. Eğer şöhretsen her an krize hazır olman gerekiyor. Şöhret demek her an kriz demek. Eğer o kriz ile başa çıkabilirsen güçlüsündür”
23.02.2020 Pazar
6 yıl sonra yeni bir yıldız doğdu
6 yıl sonra yeni bir yıldız doğdu 22. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması sonuçlandı. Gökçe Özgül, “Sen Bana Canlı Lazımsın” isimli eseriyle birinci oldu
10.09.2019 Ege
Aykut Işıklar kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü?
Aykut Işıklar kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Ünlü gazeteci Aykut Işıklar'dan kötü haber. 3 Nisan'da göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan gazeteci Işıklar, bugün hayatını kaybetti. Peki Aykut Işıklar kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
9.04.2019 Gündem
Eto’o’nun Konyaspor’a maliyeti 20 milyon lira
Eto’o’nun Konyaspor’a maliyeti 20 milyon lira Atiker Konyaspor’da yarım sezon kalan yıldız futbolcu Samuel Eto’o’nun maliyetinin 3 milyon 100 bin Euro (20 milyon TL) olduğu öğrenildi.
23.07.2020 Konyaspor
Oran’dan turizm hamlesi
Oran’dan turizm hamlesi CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Ekrem Oran, Çeşme Turistik Otelciler Birliği’ni (ÇEŞTOB) ziyaret etti...
15.02.2019 Ege
Atiker Konyaspor'da Hilmi Kulluk dönemi
Atiker Konyaspor'da Hilmi Kulluk dönemi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda oyların 95'ini alan Hilmi Kulluk başkanlığa seçildi.
23.07.2020 Konyaspor
Fatih Yılmaz: “Olağanüstü kongre takıma zarar verir”
Fatih Yılmaz: “Olağanüstü kongre takıma zarar verir” Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, olağanüstü kongrenin takıma zarar vereceğini ve eski başkan Ahmet Şan’ı onursal başkan olarak görmek istediklerini söyledi.
15.02.2018 Futbol
Fatih Yılmaz: “Olağanüstü kongre takıma zarar verir”
Fatih Yılmaz: “Olağanüstü kongre takıma zarar verir” Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, olağanüstü kongrenin takıma zarar vereceğini ve eski başkan Ahmet Şan’ı onursal başkan olarak görmek istediklerini söyledi.
23.07.2020 Konyaspor
Konyaspor’un eski başkanı beraat etti
Konyaspor’un eski başkanı beraat etti Eski Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında beraat etti.
23.01.2018 Gündem
Ahmet Şan beraat etti
Ahmet Şan beraat etti Atiker Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis cezasıyla istemiyle yargılandığı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında, ilk duruşmada beraat etti.
23.07.2020 Konyaspor
118 kişiye tahliye
118 kişiye tahliye Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ tarafından geliştirilen “Mor Beyin” yazılımıyla 11 bin 480 GSM numarasının iradeleri dışında ByLock sunucusuna yönlendirildiğinin ortaya çıkmasının ardından tahliyeler sürüyor.
29.12.2017 Gündem
Popstar Türkiye tekrar başlasa tutar mı?
Popstar Türkiye tekrar başlasa tutar mı? Televizyondaki müzik yarışmaları furyasını başlatan program elbette hatırlarsınız Popstar Türkiye'ydi. Armağan Çağlayan'lı, Deniz Seki'li jürisiyle bizi kendine bağlamayı başarmıştı. Arkasından Deniz Seki ve Bayhan meselesinden tutun da pek çok değişikliğe kadar zaman içerisinde Alaturka'lara kadar evrilmişti. O Ses Türkiye çıkana kadar gücünü daha çok Alaturka ve Bülent Ersoy'dan almaya başlayan Popstar formatı hakkında yepyeni bir iddia ortaya atıldı...
12.03.2018 Ekran
Çin'in en önde gelen yapımcı ve yönetmenleri Midwood'da buluştu!
Çin'in en önde gelen yapımcı ve yönetmenleri Midwood'da buluştu! 2020 yılında 30 milyar dolara ulaşacağı öngörülen, her yıl ortalma 800 filmin çekildiği, yılda 8 milyar dolar bilet satılan, dünyanın en büyük sinema pazarlarından Çin Film Endüstrisi’nin önde gelen yapımcı ve yönetmenleri Midwood İstanbul Film Studüyo Kompleks’ini ziyaret etti.
7.12.2017 Cadde
Bollywood’un Midwood çıkarması
Bollywood’un Midwood çıkarması Yılda 2 bin 500 filmin çekildiği, 9 milyar dolarlık Hindistan sinema sektörünün 16 önemli yapımcı ve yönetmeni, Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’ni ziyaret etti.
17.11.2017 Cadde
"Çoğu bitti, azı kaldı"
"Çoğu bitti, azı kaldı" Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüpteki mali sorunların büyük bölümünü ortadan kaldırdıklarını ifade etti.
30.06.2020 Galatasaray
Dursun Özbek: 'Lakabım Tostos'tu'
Dursun Özbek: 'Lakabım Tostos'tu' Galatasaray Lisesi'nin 150. kuruluş yıldönümü etkinlikleri bugün başladı.
30.06.2020 Galatasaray
Telefonundan 13 kez  ‘ByLock’a girilmiş
Telefonundan 13 kez ‘ByLock’a girilmiş Atiker Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan hakkında hazırlanan iddianamede, 2014 yılında yönetici olduğu şirket ait telefon üzerinden 13 kez ‘ByLock’a girdiği belirtildi
6.10.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Şan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.