Ahmet Yaman

Ahmet Yaman

Son dakika ahmet yaman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ahmet yaman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ahmet yaman haber sayfamızda...

Ahmet Yaman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 873 ahmet yaman haberi bulunmuştur.
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek yeniden başkan
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek yeniden başkan Yeni Malatyaspor’da tek liste ile gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda eski kulüp başkanı Adil Gevrek yeniden başkan olarak seçildi.
23.07.2023 1.Lig
Süper Lig'den çekilen Hatayspor'da ayrılıklar peş peşe
Süper Lig'den çekilen Hatayspor'da ayrılıklar peş peşe Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinden en çok etkilenen kulüpler arasında yer alan Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'den çekilme kararı alındı. Bordo-beyazlılardan ayrılan isimlerin yeni adresleri belli olmaya başladı.
15.02.2023 Hatayspor
Hakan Çalhanoğlu'nu anlattılar: Kalbi yaralı bir lider
Hakan Çalhanoğlu'nu anlattılar: Kalbi yaralı bir lider Türkiye'yi derinden etkileyen depremin ardından elinden gelen yardımı yapmaya çalışan Hakan Çalhanoğlu, Inter'in Sampdoria ile oynadığı mücadelede görev yaptı. Maçın ardından yıldız oyuncu için övgü dolu sözler kullanıldı.
15.02.2023 İtalya Serie A
Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği
Popovich ve Obradovic'ten Drogba'ya birçok isimden depremzedeler için yardım seferberliği Spor dünyasının önde gelen teknik direktörleri, başantrenörleri, futbolcular, basketbolcular, dünya şampiyonları ve birçok sporcu, sosyal medya üzerinden düzenlenen bir canlı yayın ile depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. Yayına katılan birçok isim kendileri için değerli ve anlamı olan eşyaları açık artırma ile satışa sunulmasını istedi. Hem canlı yayından hem de açık artırmadan elde edilecek gelirin tamamı depremden etkilenen çocukların eğitimi için Darüşşafaka’ya bağışlanacak.
15.02.2023 Diğer
Juanfran'dan güzel hareket! Depremzedeler için yardım maçı düzenleyecek
Juanfran'dan güzel hareket! Depremzedeler için yardım maçı düzenleyecek İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in eski futbolcusu Juanfran Torres, sahibi olduğu ajans vasıtasıyla depremzedeler için bir maç organize edeceğini ve gelirin de afetzedelere bağışlanacağını duyurdu.
15.02.2023 Futbol
Arsen Zakharyan'dan Galatasaray kararı!
Arsen Zakharyan'dan Galatasaray kararı! Galatasaray'ın gündeminde olduğu öne sürülen Arsen Zakharyan transfer için kararını verdi.
15.02.2023 Galatasaray
ÖZEL | Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, iki oyuncuya sert çıktı: Sizde merhamet yok mu!
ÖZEL | Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, iki oyuncuya sert çıktı: Sizde merhamet yok mu! Süper Lig'den çekilen Yeni Malatyaspor Kulübü, oyuncuları Doğukan ve Arda'nın büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu. Skorer'e özel açıklamalarda bulunan Doğu Anadolu temsilcisinin Başkanı Ahmet Yaman, iki oyuncuya sert bir dille yüklendi. Yaman ayrıca sözleşme fesihlerinin perde arkasını anlattı.
15.02.2023 1.Lig
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı: Yeni Malatyaspor ligden çekildi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı: Yeni Malatyaspor ligden çekildi Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi futbol dünyasını da yakından etkilemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig'de maçların başlayacağı tarihi açıklarken, Yeni Malatyaspor'un ligden çekildiğini belirtti.
10.02.2023 1.Lig
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: Ligden çekilme kararını TFF'ye bildirdik
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: Ligden çekilme kararını TFF'ye bildirdik Depremden etkilenen en çok etkilenen kulüplerin başında Hatayspor ve Yeni Malatyaspor geliyor. Malatya ekibinin Başkanı Ahmet Yaman ligden çekilme kararı aldıklarını ve bunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiklerini açıkladı.
10.02.2023 1.Lig
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: Ligden çekilme kararı alacağız
Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman: Ligden çekilme kararı alacağız Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketi sonrası ligden çekilme kararı alacaklarını dile getirdi.
8.02.2023 1.Lig
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir'
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir' Türk futbolunun en renkli simalarından biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, Misli TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 1.Lig
Yılmaz Vural: Real Madrid çağırsa beni bir yere götüremez
Yılmaz Vural: Real Madrid çağırsa beni bir yere götüremez Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Yılmaz Vural, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 1.Lig
Adil Gevrek hakkındaki iddialara yanıt verdi
Adil Gevrek hakkındaki iddialara yanıt verdi Yeni Malatyaspor Kulübü eski başkanı Adil Gevrek, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
4.11.2022 Süper Lig
Yeni Malatyaspor Başkanı Yaman: Transfer tahtasını açsak da iki dönem cezalıyız
Yeni Malatyaspor Başkanı Yaman: Transfer tahtasını açsak da iki dönem cezalıyız Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, transfer ile ilgili Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki (CAS) açılan dava dosyalarına müdahale edeceklerini kaydederek, "Bu dönem değil, gelecek dönem transfer tahtasını açmaya çalışacağız. Geçmiş dönem borçlarından dolayı, bizim dönemimizde borç yok. Tahtayı açsak da iki dönem cezalıyız" dedi.
7.10.2022 1.Lig
Yeni Malatyaspor'da Ahmet Yaman dönemi
Yeni Malatyaspor'da Ahmet Yaman dönemi Spor Toto 1'inci Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı, iş insanı Ahmet Yaman oldu.
17.07.2022 1.Lig
Sesli kitap Dinlebi’ye 6.5 milyon TL yatırım
Sesli kitap Dinlebi’ye 6.5 milyon TL yatırım İlk yılında Türkiye’nin yerli sesli kitap platformu olmayı başaran Dinlebi, kapalı olarak yürüttüğü ikinci yatırım turunda 6.5 milyon TL’lik yatırım anlaşmasına imza attı.
29.11.2021 Ekonomi
Üşüyen kedi, kuyumcu dükkanına sığındı
Üşüyen kedi, kuyumcu dükkanına sığındı Ordu'nun Ünye ilçesinde soğuktan üşüyerek bir kuyumcuya giren kedi, işyeri tarafından sahiplenildi. Kedinin iş yerinde koltukğa çıkıp uyuduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.12.2020 Yaşam
2020 yılına hızla girdi
2020 yılına hızla girdi Türkiye’nin yeni nesil televizyon izleme platformu TV+’ın yeni reklam filmi yayına girdi. Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, 5. yılını tamamladığı 2019’da 1.5 milyar saat izlenmeye ulaşan TV+, 2020’ye hızlı başladı. 150’den fazla kanalında sinemadan spora, dizilerden çocuk yapımlarına kadar herkese hitap eden TV+’ın yeni reklam filmi yayına girdi.
15.01.2020 Ekonomi
Telefonuna 'Azrail' diye kaydetmişti... Dilan'ın katilinden arsız savunma
Telefonuna 'Azrail' diye kaydetmişti... Dilan'ın katilinden arsız savunma İzmir'in Buca ilçesinde, telefon defterinde 'Azrail' olarak kaydettiği eski sevgilisi tarafından tabancayla vurularak öldürülen Dilan Tutucu'nun (18) katil zanlısı Ahmet Yaman'ın yargılanmasına başlandı. Sanık Yaman savunmasında Dilan ile barışmak için buluştuğunu ve telefonunda konuşmalar gördüğünü iddia ederek, "Beni mecbur bıraktı. Onur, gurur ve namus için yaşıyorum" dedi. 
21.11.2019 Gündem
Dilan'ın katilinden şok savunma! Beni mecbur bıraktı
Dilan'ın katilinden şok savunma! Beni mecbur bıraktı İzmir’in Buca ilçesinde 18 yaşındaki eski sevgilisini öldüren sanık, mahkemede “Beni mecbur bıraktı. Onur, gurur ve namus için yaşıyorum” dedi.
21.11.2019 Gündem
Şehit Er Oğuzhan Kaman, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Er Oğuzhan Kaman, son yolculuğuna uğurlandı Çanakkale 116'ıncı Jandarma Eğitim Komutanlığı'nda vatani görevini yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Şehit Er Oğuzhan Kaman (23), memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde toprağa verildi.
20.05.2019 Gündem
Tam 150 yıllık... 'Türkiye'ye nasıl girmiş hiçbir fikrim yok'
Tam 150 yıllık... 'Türkiye'ye nasıl girmiş hiçbir fikrim yok' Eskişehir’de 45 yıllık antikacı Ahmet Yaman, en az 150 yıllık olduğunu belirttiği el kelepçesini bit pazarında görücüye çıkardı.
28.04.2019 Gündem
Tam 150 yıllık... 'Türkiye'ye nasıl girmiş hiçbir fikrim yok'
Tam 150 yıllık... 'Türkiye'ye nasıl girmiş hiçbir fikrim yok' Eskişehir’de 45 yıllık antikacı Ahmet Yaman, en az 150 yıllık olduğunu belirttiği el kelepçesini bit pazarında görücüye çıkardı.
28.04.2019 Gündem
Tüyler ürperten mesaj: Kafanı kesip halanın önüne atacağım
Tüyler ürperten mesaj: Kafanı kesip halanın önüne atacağım İzmir'in Buca ilçesinde, eski sevgilisi Dilan Tutucu'yu (22) tabancayla vurarak öldüren cezaevi firarisi Ahmet Yaman'ın (24), genç kadına, cinayetten önce cep telefonundan 'Seni öldüreceğim, kafanı da kesip halanın önüne atacağım' şeklinde mesajlar attığı ortaya çıktı.
23.04.2019 Gündem
İşte 3 milyonluk plan!
İşte 3 milyonluk plan! Ankara ve birçok ilde, Suriye uyruklu kişiler adına alınmış telefon hatlarından aradıkları, aralarında emekli büyükelçi, öğretim üyesi, diplomat ve kamudan emeklilerin de bulunduğu 17 kişiyi, 3 milyon liranın üzerinde para alarak dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan 18 kişi ile ilgili iddianame tamamlanarak mahkemece kabul edildi. Çete liderleri 'Canbaz' lakaplı Salih Büyükler ve Ömer Faruk Bozkurt hakkında, 13 farklı olayda toplam 255'şer yıla kadar hapis, diğer çete üyelerine de farklı hapis cezaları istendi.
3.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Yaman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.