Ahmet Yıldırım

Ahmet Yıldırım

Halkların Demokratik Partisi Muş 2 .sıra Adayı.1972 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. 1994 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Bölümü’nden mezun oldu. Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Anabilim Dalında 2006 yılında Yardımcı Doçent, 2011 yılında Doçent oldu. 2 dönem BDP PM Üyeliği görevinde bulundu. 3 Kasım 2011 ile 10 Şubat 2015 tarihleri arasında BDP ve HDP adına Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyeliği görevini üstlendi. Evli ve iki çocuk babasıdır. Yıldırım, evli ve iki çocuk babasıdır.

Ahmet Yıldırım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.054 ahmet yıldırım haberi bulunmuştur.
Muzda hasat sezonu başladı! Markette 30 TL bahçede 16 TL
Muzda hasat sezonu başladı! Markette 30 TL bahçede 16 TL Türkiye'nin muz ihtiyacının yarısından fazlasının üretildiği Mersin'de yoğun hasat dönemi başlarken, bahçede 16-18 TL'den hasat edilen muzun markette 30 TL civarında satıldığını belirten üreticiler, fiyatı 80 TL'ye kadar çıkan ithalinin yerine yerlisinin tüketilmesini önerdi.
15.12.2023 Ekonomi
24Erzincanspor'da Bülent Akan dönemi!
24Erzincanspor'da Bülent Akan dönemi! TFF 2. Lig ekiplerinden 24Erzincanspor teknik direktör Bülent Akan ile anlaşmaya vardı.
21.07.2023 2.Lig
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan yıllar sonra gelen Daum itirafı! 'Maçta oynarsan Fenerbahçe'ye almam'
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan yıllar sonra gelen Daum itirafı! 'Maçta oynarsan Fenerbahçe'ye almam' Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen eski futbolcu ve antrenör Mehmet Yozgatlı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yozgatlı, Aziz Yıldırım ve Daum ile arasında geçen görüşmeleri Skorer'e anlattı.
28.04.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş transfer için harekete geçti! Alexandru Maxim için istenen bonservis belli oldu
Beşiktaş transfer için harekete geçti! Alexandru Maxim için istenen bonservis belli oldu Beşiktaş'ın ara transfer ve tescil döneminde Gaziantep FK'dan kiraladığı Alexandru Maxim konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların Rumen oyuncunun bonservisini almak istediği öğrenildi. Gaziantep FK'nın Alexandru Maxim için belirlediği bonservis bedeli netlik kazandı.
14.04.2023 Beşiktaş
Hasan Ayaroğlu’dan Ahmet Yıldırım açıklaması: Bana küfredip boğazımı sıktı
Hasan Ayaroğlu’dan Ahmet Yıldırım açıklaması: Bana küfredip boğazımı sıktı TFF 2. Lig’de mücadele eden Bursaspor’un 24Erzincanspor’la oynadığı maçta rakip takımın teknik adamı Ahmet Yıldırım’la münakaşaya giren Hasan Ayaroğlu, “Bana küfürlü konuşup boğazımı sıktı. Olay geçti, ceza da verilmedi. Ben sadece yaptığı hareketi kınıyorum” dedi.
13.04.2023 2.Lig
Al-Nassr'da şok ayrılık! Ronaldo ile tartışmıştı, işine son verildi
Al-Nassr'da şok ayrılık! Ronaldo ile tartışmıştı, işine son verildi Suudi Arabistan Ligi'nde Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr'ın Al-Feiha karşılaştığı ve golsüz biten mücadelenin ardından takımda kriz baş gösterdi.
12.04.2023 Dünyadan Futbol
Skandal olay, İtalya'da manşet oldu! Teknik direktör Ahmet Yıldırım, rakip futbolcunun boğazını sıktı
Skandal olay, İtalya'da manşet oldu! Teknik direktör Ahmet Yıldırım, rakip futbolcunun boğazını sıktı Bursaspor ile 24 Erzincanspor arasındaki mücadelede konuk takım teknik direktörü Ahmet Yıldırım öfkesine hakim olamadı ve yeşil-beyazlı futbolcunun boğazını sıktı. Yaşananlar İtalya'da dahi gündem olurken, Yıldırım'ın PFDK'ya sevk edilmediği ortaya çıktı.
12.04.2023 2.Lig
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Bursasporlu futbolcunun boğazını sıktı
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Bursasporlu futbolcunun boğazını sıktı 24Erzincanspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, bugün Bursaspor’la oynanan maçta futbolcu Hasan Ayaroğlu’nun boğazını sıktı. Hakem Yakup Özhan, bu durum karşısında kartına başvurmazken, Bursaspor Kulübü konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Adalet?” ifadesini kullandı.
8.04.2023 2.Lig
Amedspor, Ahmet Yıldırım ile yollarını ayırdı
Amedspor, Ahmet Yıldırım ile yollarını ayırdı TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yarışında büyük yara alan Amedspor, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ile yollarını ayırdı.
26.03.2023 2.Lig
Müteahhidin 'istinat duvarına karşı çıkıldığı için yıkıldı' dedi! Bina yöneticisi: Duvar zaten vardı
Müteahhidin 'istinat duvarına karşı çıkıldığı için yıkıldı' dedi! Bina yöneticisi: Duvar zaten vardı Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaza dönüşen Adana'daki Ekim Apartmanı'nın eski ve yeni yöneticileri, tutuklu müteahhit Tamer Ergünkoç'un 'Yönetim karşı çıktığı için istinat duvarı yapılamayınca bina depremde yıkıldı' ifadelerine tepki gösterdi. Apartmanın yöneticisi Ahmet Yıldırım, "Bu bina yapıldığından bu yana istinat duvarı zaten vardı. Bina, betonarmesinden kaynaklı yıkıldı" dedi.
3.03.2023 Gündem
Denizlispor altyapıya önem verecek
Denizlispor altyapıya önem verecek SPOR Toto 1'inci Lig'de hafta sonu mesaisinde Manisa Futbol Kulübü'ne 3-2 yenilerek ilk 3 haftada sadece 1 puan alabilen Altaş Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal, altyapı hocalarıyla bir araya geldi.
29.08.2022 1.Lig
Canlı yayında flaş Şenol Güneş sözleri: Başkan isterse olur!
Canlı yayında flaş Şenol Güneş sözleri: Başkan isterse olur! Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV'de Siyah Beyazlıların gündemini ve transfer gelişmelerini değerlendirdi.
27.07.2022 Beşiktaş
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ilk kareler
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ilk kareler Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu, usta oyuncunun aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği, yeni sezonda ATV’de ekranlara gelecek olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi, uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıktı. Konusuyla dikkat çeken diziden ilk kareler de paylaşıldı.
2.07.2022 Cadde
Sıra dışı gala!
Sıra dışı gala! ‘Karanlık Madde’ filmi gala gecesinde misafirlerini kamp alanı yaratarak, büyük bir prodüksiyon ile karşıladı. Kurulan alanda oyuncular yerini aldı, Aladağlar’da çekilen kamp sahnesinin aynısını filme girmeden önce yaşayan seyirci büyük şok yaşadı.
3.06.2022 Cadde
Meclis Başkanı Şentop: Gücünüzün gölgesi masaya yansımazsa hakkınızı savunmazsınız
Meclis Başkanı Şentop: Gücünüzün gölgesi masaya yansımazsa hakkınızı savunmazsınız TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki heyet, Bosna Hersek'in Travnik şehrindeki Travnik Kültür Merkezi’nde verilen iftara katıldı. İftarda konuşan Şentop, “Türkiye’yi şu anda herkes takdir ediyor. Bugün BM Genel Sekreteri, Putin ile görüşmeden önce Sayın Cumhurbaşkanımızla görüştü. Bunun sebebi nedir? Siz doğru politikalar izlerseniz ve bunun arkasında durursanız sonuca varırsınız. Bir Amerikalı diplomatın sözü var; ‘Gücünüzün gölgesi masaya yansımazsa hakkınızı savunmazsınız’. 50 sene öncesinin 20 sene öncesinin Türkiye’si yok” ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Siyaset
Çorum FK'da istifa depremi
Çorum FK'da istifa depremi TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 19. haftasında Afyonspor karşısında alınan mağlubiyetin ardında Çorum FK’da istifa depremi yaşandı.
26.12.2021 2.Lig
Karı-koca mangal kömüründen zehirlendi! 1 ölü, 1 yaralı
Karı-koca mangal kömüründen zehirlendi! 1 ölü, 1 yaralı Şanlıurfa’da ısınmak için yaktıkları mangaldan sızan karmbonmonoksit gazından zehirlenen Ahmet Yıldırım (65) öldü, eşi Fidan Yıldırım (63) yoğun bakıma alındı. Yıldırım'ın cenazesi jandarmanın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
24.11.2021 Gündem
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 394. randevu
Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 394. randevu Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları derbiyle tarihte 394. kez karşı karşıya gelecek.
20.11.2021 Galatasaray
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinden ilginç notlar Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasında 349 maçın sığdığı 97 yıllık rekabette ilk golü Beşiktaşlı Refik Osman Top attı.
24.10.2021 Beşiktaş
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 350. randevu
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 350. randevu Süper Lig'in 10. haftasındaki derbide yarın karşılaşacak Beşiktaş ile Galatasaray, tarihlerinde 350. kez birbirine rakip olacak.
24.10.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Süper Lig rekorları! 13 maçlık seri, namağlup şampiyonluk, 5 kırmızı kart
Beşiktaş'ın Süper Lig rekorları! 13 maçlık seri, namağlup şampiyonluk, 5 kırmızı kart Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk hafta maçında 13 Ağustos Cuma günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek son şampiyon Beşiktaş, 63 yıllık lig tarihinde birçok rekoru elinde bulunduruyor.
11.08.2021 Beşiktaş
FETÖ "ihanete" böyle hazırlandı
FETÖ "ihanete" böyle hazırlandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) aralarında güvenlik güçlerinin de olduğu 251 kişinin şehit edildiği, yüzlerce vatandaşın yaralandığı 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine yaklaşık bir yıl öncesinden hazırlandı.
12.07.2021 Gündem
Galatasaray-Beşiktaş rekabetinden ilginç notlar
Galatasaray-Beşiktaş rekabetinden ilginç notlar Galatasaray ile Beşiktaş futbol takımları arasında 348 maçın sığdığı 97 yıllık rekabette ilk golü Beşiktaşlı Refik Osman Top attı.
7.05.2021 Galatasaray
Liseliler Bilmez: Yıldo
Liseliler Bilmez: Yıldo 90’lar yepyeni televizyon kanalları, ilginç şovlar ve kişilerin hayatımıza girdiği dönemdi. O kadar ki birçok isim unutulmaz olmayı 90’lara borçludur. O isimlerden birisi de Yıldo. Liseliler Bilmez serimize bu defa Yıldo’yu konuk alıyoruz. Ekranlarımıza damga vuran, şovmenliğe bambaşka bir soluk getiren Yıldo şimdilerde ne yapıyor? Molatik olduğumuz kişi Yıldo.
28.04.2021 Ünlüler
Taleplere yetişemiyor! Ayda bir ton üretiyor, 3 bin lira...
Taleplere yetişemiyor! Ayda bir ton üretiyor, 3 bin lira... Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Ahmet Yıldırım (27), üzüm bağlarında kullanmak amacıyla 15 bin solucan alarak gübre üretimine başladı. Yıldırım, aradan geçen 2,5 yıl içerisinde solucan sayısını 1 milyon 200 bine günlük üretimi 1 tona çıkarırken, gelen taleplere de yetişmeye çalışıyor.
14.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Yıldırım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.