Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

Son dakika Ahsen Eroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahsen Eroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahsen Eroğlu haber sayfamızda...

Ahsen Eroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106 ahsen eroğlu haberi bulunmuştur.
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlığın değerini bilememişiz'
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlığın değerini bilememişiz' Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay, "Sokakta canlandırdığınız karakterlerle ilgili tepki aldınız mı?" sorusunu cevapladı. "Bir süre önce biten ilişkim vardı" diyen yakışıklı oyuncu, özel hayatı hakkında çarpıcı bir açıklamaya da imza attı.
10.01.2024 Cadde
Ünlü isimler tatile devam ediyor! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler
Ünlü isimler tatile devam ediyor! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Cadde
Ahsen Eroğlu yeni projesini anlattı
Ahsen Eroğlu yeni projesini anlattı Oyuncu Ahsen Eroğlu, önceki gün sevgilisi Kemal Ertuğ ile Nişantaşı'nda köpeğiyle objektiflere yansıdı. Çift, "Küçük bir işimiz vardı. Hem de köpeğimiz Atlas'ı da gezdirmiş olduk" dedi.
27.04.2023 Cadde
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisi hakkındaki eleştirilere cevap!
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisi hakkındaki eleştirilere cevap! 'Menajerimi Ara' (2020-2021) dizisinde hayat verdiği 'Dicle' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Ahsen Eroğlu, önceki gün sevgilisi Kemal Ertuğ ile bir davete katıldı. Yakında senaryosunu komedyen Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı filmde kamera karşısına geçecek olan 28 yaşındaki güzel, sevgilisinin giyim tarzına yönelik eleştirilere yanıt verdi.
5.11.2022 Cadde
Ahsen Eroğlu'ndan tatil pozları
Ahsen Eroğlu'ndan tatil pozları 'Menajerimi Ara' (2020-2021) dizisinde hayat verdiği 'Dicle' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Ahsen Eroğlu, yakında çekimleri başlyacak yeni filmi öncesi tatile çıkıp, tüm stresini attı.
5.11.2022 Cadde
Cem Yılmaz ile Umut Evirgen pişti oldu!
Cem Yılmaz ile Umut Evirgen pişti oldu! Şarkıcı Melike Şahin'in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konsere, Serenay Sarıkaya ile yaptıkları Yunanistan tatilinden dönen Umut Evirgen ve güzel oyuncunun eski aşkı Cem Yılmaz'ın piştisi damga vurdu. Usta komedyen, ünlü işletmeci Evirgen'le ilişkisi devam eden Sarıkaya ile 2020 yılında aşk yaşamıştı.
4.09.2022 Cadde
Ahsen Eroğlu aşka geldi: Ruh ikizimsin
Ahsen Eroğlu aşka geldi: Ruh ikizimsin 'Menajerimi Ara' dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Ahsen Eroğlu, bir süredir Kemal Ertuğ ile aşk yaşıyor. Genç oyuncu, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
23.08.2022 Cadde
Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması!
Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması! Kendisi gibi oyuncu olan Yiğit Kirazcı (38) ile birlikteliği sessiz sedasız sona eren 'Yargı' dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz (28), sürpriz karar ve hayranlarının merak ettiği ayrılık sebebiyle ilgili ilk kez konuştu. İşte detaylar...
25.03.2022 Cadde
Ahsen Eroğlu-Kemal Ertuğ'dan ilk poz
Ahsen Eroğlu-Kemal Ertuğ'dan ilk poz Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı ‘Sırça’ adlı oyunun galası önceki akşam Maximum Uniq Hall’da gerçekleşti. ABD’li yazar Tennessee Williams’ın kitabından sahneye uyarlanan oyunun galasına ünlüler akın etti. Bu isimlerden biri de Ahsen Eroğlu oldu.
24.03.2022 Cadde
Ahsen Eroğlu'nun resim yeteneği
Ahsen Eroğlu'nun resim yeteneği Ahsen Eroğlu, Temmuz 2021'de final yapan 'Menajerimi Ara' dizisinde 'Dicle' karakteriyle adından sıkça söz ettirdi. Resim sanatına merak saran genç oyuncu, eserlerini açtığı Instagram hesabında yayınlıyor.
11.03.2022 Cadde
Bir çınarın üzerinde
Bir çınarın üzerinde Ahsen Eroğlu ve Tunahan Çilingir’in iki hasta genci canlandırarak aşkı ve dostluğu paylaştığı Şebnem İşigüzel’in aynı addaki romanından uyarlanan “Ağaçtaki Kız”, 30 Ocak Pazar günü DasDas Sahne’de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor...
23.01.2022 Kültür Sanat
Zaten o yüzden buradalar
Zaten o yüzden buradalar Şebnem İşigüzel’in romanından İlksen Başarır’ın tiyatroya uyarladığı ve Ahsen Eroğlu’nun başrolünü üstlendiği “Ağaçtaki Kız” yakın tarihimizle yüzleştiriyor seyirciyi. Oyun, seyirciye “Hatırladıklarınızla yüzleşmeye ne kadar cesaretiniz var” diye sorarken en unutulmaz acılarına dokunuyor
16.01.2022 Kültür Sanat
Ahsen Eroğlu kıyafet seçimiyle hayranlarından tam not aldı!
Ahsen Eroğlu kıyafet seçimiyle hayranlarından tam not aldı! Geçtiğimiz temmuz ayında ekranlara veda eden 'Menajerimi Ara' dizisinde hayat verdiği 'Dicle' karakteriyle şöhreti yakalayan Ahsen Eroğlu, önceki akşam GQ Türkiye 2021 ‘Men of The Year’ Ödül Töreni'nde tercih ettiği siyah mini elbisesiyle adından söz ettirdi.
18.12.2021 Cadde
Şarkının müjdesini ünlüler verdi
Şarkının müjdesini ünlüler verdi Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından Mor ve Ötesi dokuz yıl aradan sonra yepyeni bir parçayla dinleyicilerinin karşısına çıktı.
11.12.2021 Kültür Sanat
Korkunç ölüm! TIR’ının kasasından sarkan demir kafasına çarptı
Korkunç ölüm! TIR’ının kasasından sarkan demir kafasına çarptı Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kavşaktan dönen TIR'a otomobiliyle arkadan çarpan Yaşar Kocaman’ın (58) başını kasadan taşan demire çarpıp yaşamını yitirdiği tespit edildi. Öte yandan TIR'dan taşan demirler, bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.
16.11.2021 Haberler
Korkunç ölüm! TIR’ının kasasından sarkan demir kafasına çarptı
Korkunç ölüm! TIR’ının kasasından sarkan demir kafasına çarptı Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kavşaktan dönen TIR'a otomobiliyle arkadan çarpan Yaşar Kocaman’ın (58) başını kasadan taşan demire çarpıp yaşamını yitirdiği tespit edildi. Öte yandan TIR'dan taşan demirler, bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.
16.11.2021 Gündem
Görkemli davet
Görkemli davet İş, sanat ve medya dünyasının öne çıkan isimleri Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus’ta gerçekleşen GAİN lansmanı ve ‘Hamlet’ galasında bir araya geldi
20.10.2021 Cadde
‘Kenan hayat partnerim’
‘Kenan hayat partnerim’ ‘Sadan Hanım’ belgesel filmi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde seyircisiyle buluştu. Eşi Kenan Ece’yle ‘Sadan Hanım’ filminde oynayan Canan Ergüder, “O zaten hayat partnerim” dedi
22.09.2021 Cadde
Ahsen Eroğlu rüzgar sörfü yaptı
Ahsen Eroğlu rüzgar sörfü yaptı Son olarak 'Menajerimi Ara'da 'Dicle' karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, dizinin final yapmasının ardından tatile çıkmıştı. Bir süredir deniz ve güneşin tadını çıkaran genç oyuncu, rüzgar sörfü dersleri aldı.
28.07.2021 Cadde
Ahsen Eroğlu'ndan Dicle'ye veda
Ahsen Eroğlu'ndan Dicle'ye veda Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan 'Menajerimi Ara' dizisi 11 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan 45'inci bölümüyle final yaptı. Dizide 'Dicle' karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.
12.07.2021 Cadde
'Menajerimi Ara' final tarihi belli oldu
'Menajerimi Ara' final tarihi belli oldu Yabancı yapım “Call My Agent” dizisinin Türkiye uyarlaması olarak çekilen ve Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Menajerimi Ara dizisi, bir menajerlik ajansındaki menajerlerin yaşadıkları olayları konu ediniyor. Alınan yeni bir kararla Menajerimi Ara’nın final yapacağı tarih belli oldu.
28.06.2021 Cadde
Fatih Ürek, 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Fatih Ürek, 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Başrollerini Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş'ın paylaştığı, Star TV'de yayınlanan 'Menajerimi Ara', 13 Haziran Pazar akşamı 41'inci bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümüne ünlü şarkıcı Fatih Ürek konuk olacak.
12.06.2021 Cadde
“Kadın sinemacılar olarak her yerdeyiz”
“Kadın sinemacılar olarak her yerdeyiz” Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nden Onur Ödülü alan Nur Sürer, sinemacı kadınların ağırlığının sektörde artmasına şahit olduğunu ve bunun sevindirici olduğunu söyledi
6.06.2021 Kültür Sanat
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Cadde
Ahsen Eroğlu'na beğeni yağdı
Ahsen Eroğlu'na beğeni yağdı 'Menajerimi Ara' dizisindeki 'Dicle' karakteri ile yıldızı parlayan Ahsen Eroğlu, tatil sezonunu açtı. 26 yaşındaki oyuncu, önceki gün plajdaydı.
25.05.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ahsen Eroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.