Ahu Yağtu

Ahu Yağtu

Son dakika Ahu Yağtu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ahu Yağtu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ahu Yağtu haber sayfamızda...

Ahu Yağtu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 910 ahu yağtu haberi bulunmuştur.
Tolga Tekin'den nostaljik paylaşım: 50 olduk, yolun yarısına geldik
Tolga Tekin'den nostaljik paylaşım: 50 olduk, yolun yarısına geldik Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Tekin'in "50 olduk.Yolun yarısına geldik"Bir ağırlık geldi sanki" notuyla paylaştığı çocukluk fotoğraflarına beğeni yağdı.
21.03.2024 Cadde
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Nagihan Karadere gözyaşları içinde kaldı
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Nagihan Karadere gözyaşları içinde kaldı Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Bozok yarışırken takım arkadaşlarından Nagihan'ın kenardan bağırmamasını istedi. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
19.03.2024 Cadde
Simge Sağın'dan Mauritius tatili paylaşımı
Simge Sağın'dan Mauritius tatili paylaşımı Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Mauritius tatilinden paylaşımda bulundu.
19.03.2024 Cadde
Cem Yılmaz'dan Ahu Yağtu'ya 'nafaka' göndermesi! 'Oğlum haberi sakın annene gösterme'
Cem Yılmaz'dan Ahu Yağtu'ya 'nafaka' göndermesi! 'Oğlum haberi sakın annene gösterme' Komedyen Cem Yılmaz, Mart 2012'de dünyaevine girip, Aralık 2013'te tek celsede boşandığı Ahu Yağtu'ya aylık 10 bin dolar (yaklaşık 320 bin TL) nafaka ödüyor. Ünlü oyuncu, sahne gösterisinde eski eşi ve oğlu Kemal'in annesine çok konuşulacak bir göndermede bulundu.
19.03.2024 Cadde
Celil Nalçakan sevgilisiyle görüntülendi
Celil Nalçakan sevgilisiyle görüntülendi Daha önce meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Celil Nalçakan, önceki gece Etiler'de sevgilisiyle objektiflere yansıdı.
29.01.2024 Cadde
Kardeşlerim Suzan öldü mü? Ahu Yağtu Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?
Kardeşlerim Suzan öldü mü? Ahu Yağtu Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Suzan karakteri ile Ahu Yağtu ekrana geliyor. Başarılı isim, sunuculukla kariyerine başladı ve ekranların vazgeçilmez isimlerinden oldu. Ahu Yağtu, ATV ekranlarında Kardeşlerim adlı dizide Suzan rolü ile sevenleri karşısına çıkıyordu. Dizi takipçileri ise ''Suzan ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?'' sorularını yöneltiyor.
27.01.2024 Bilgi Rehberi
Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz arasında nafaka krizi! 'Kendisine sorarsınız'
Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz arasında nafaka krizi! 'Kendisine sorarsınız' Komedyen Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, 2012 yılında dünyaevine girmiş, 2013'te boşanmıştı. Kemal adında bir oğulları olan oyuncu çiftin nafaka davası devam ediyor. Yağtu, 'nafaka' ve eski eşiyle ilgili sorulara dikkat çeken cevaplar verdi.
16.01.2024 Cadde
Mustafa Sandal ve oğlu Yavuz'un keyifli alışveriş turu
Mustafa Sandal ve oğlu Yavuz'un keyifli alışveriş turu 90'larda birçok hit parçaya imza atan pop müziğin başarılı isimlerinden Mustafa Sandal, 2008 yılında dünyaevine girip 2018'de boşandığı meslektaşı Emina Javovic ile evliliğinden dünyaya gelen 11 yaşındaki oğlu Yavuz ile objektiflere yansıdı.
22.06.2023 Cadde
Aşk soruları Emina Jahovic'i kızdırdı! 'Artık güvenlikle dolaşacağım'
Aşk soruları Emina Jahovic'i kızdırdı! 'Artık güvenlikle dolaşacağım' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, geçtiğimiz gün oğullarıyla bir AVM'de görüntülendi. Gazetecilerin yeni ilişkisiyle ilgili sorular sorması üzerine sinirlenen şarkıcı, "Artık güvenlikle dolaşacağım!" diyerek tepkisini gösterdi.
6.05.2023 Cadde
Emina Jahovic: Çocukların yanında böyle şeyler sormayın!
Emina Jahovic: Çocukların yanında böyle şeyler sormayın! Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, Maldivler tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Sırp şarkıcı, oğullarının yanında yöneltilen 'sevgili' sorusuna tepkisini dile getirdi. Jahovic'in büyük oğlu Yaman Sandal da basın mensubundan bu konuda ricada bulundu.
22.04.2023 Cadde
Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı
Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da evlenen ünlü oyuncu Bora Akkaş, baba oluyor. 17 haftalık hamile olan Oben Alkan, müjdeli haberi "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurmuştu. Caddebostan'da yürürken görüntülen çift, bebeklerinin cinsiyetini ilk kez muhabirlere duyurdu.
13.03.2023 Cadde
Bora Akkaş baba oluyor
Bora Akkaş baba oluyor Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da evlenen ünlü oyuncu Bora Akkaş, baba oluyor. 16 haftalık hamile olan Oben Alkan, müjdeli haberi "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu.
5.03.2023 Cadde
İlk kez sevgilisiyle görüntülendi! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'
İlk kez sevgilisiyle görüntülendi! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum' 'Poyraz Karayel', 'Kardeşlerim' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Celil Nalçakan, meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu söylentileri yalanlayan ünlü isim, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte ilk kez sevgilisi ile objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Cadde
'Nafaka' cevabı olay oldu! 'Kadını mağdur edenler acizdir'
'Nafaka' cevabı olay oldu! 'Kadını mağdur edenler acizdir' Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.
19.01.2023 Cadde
Emina Jahovic yeni aşka yelken açtı
Emina Jahovic yeni aşka yelken açtı Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile 2008 yılında nikah masasına oturan ve 2018 yılında ayrılık kararı alan Emina Jahovic, yeni yılda yeni bir aşka yelken açtı. Sırp şarkıcı, kreatif direktör Ljubomir Dorontic ile aşk yaşamaya başladı. İkili aşklarını sosyal medya hesaplarından ilan etti.
4.01.2023 Cadde
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu!
Cem Yılmaz'a 'nafaka' sorusu! Cem Yılmaz, 2012 yılında dünyaevine girdiği Ahu Yağtu ile 2013'te boşanmıştı. Nafaka davasıyla gündemde olan komedyen, geçtiğimiz akşam Levent'te bir kebapçı çıkışı görüntülendi.
30.12.2022 Cadde
Yakın arkadaşı Sefo tacize uğradığını anlatmıştı! 'O da benim kadar şaşırmış'
Yakın arkadaşı Sefo tacize uğradığını anlatmıştı! 'O da benim kadar şaşırmış' Geçtiğimiz ay Sefo ile Emirgan'da görüntülenen oyuncu Rabia Soytürk, aşk yaşadıkları iddialarını yalanlayarak rapçi ile uzun zamandır arkadaş olduklarını söylemişti. Önceki gün bir restoranın yılbaşı davetine katılan ünlü isim, Sefo'nun Almanya'da yaşadığı taciz olayı ile ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
29.12.2022 Cadde
Emina Jahovic'e Mustafa Sandal sorusu!
Emina Jahovic'e Mustafa Sandal sorusu! Sırp şarkıcı Emina Jahovic, oğulları Yaman ve Yavuz'un babası Mustafa Sandal ile 2018 yılında boşanmıştı. Geçtiğimiz hafta yaptığı "Erkek, erkek adam gibi davranmalı. Çocuklarının nafakasını ödemeli" açıklamasıyla dikkat çeken Jahovic, önceki gün oğluyla alışverişte görüntülendi. Gazetecilerle konuşan ünlü isim, Mustafa Sandal ile ilgili sorular sorulmasından kaçamadı.
27.12.2022 Cadde
Emina Jahovic: Mustafa'yla boşanma süreci istediğim gibi gitmedi
Emina Jahovic: Mustafa'yla boşanma süreci istediğim gibi gitmedi Sırp şarkıcı Emina Jahovic, oğulları Yaman ve Yavuz'un babası Mustafa Sandal ile 2018 yılında boşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Erkek, erkek adam gibi davranmalı. Çocuklarının nafakasını ödemeli" açıklamasıyla dikkat çeken Jahovic, Mustafa Sandal'la boşanma sürecinin istediği gibi gitmediğini söyledi.
14.12.2022 Cadde
Emina Jahovic'ten 'nafaka' cevabı: Erkek, erkek adam gibi davranmalı!
Emina Jahovic'ten 'nafaka' cevabı: Erkek, erkek adam gibi davranmalı! Sırp şarkıcı Emina Jahovic, oğulları Yaman ve Yavuz'un babası Mustafa Sandal ile 2018 yılında boşanmıştı. Son dönemde eski eşlerin nafaka yüzünden davalık olduğu hatırlatılan Javovic, "Ünlü anneler bir yandan çalışıyor ise sizce nafaka almalı mı?" sorusunu yanıtladı. Şarkıcı, yeni aldığı yaklaşık 3 milyon TL değerindeki aracıyla da dikkat çekti.
3.12.2022 Cadde
Cem Yılmaz'a kötü haber! İşte istinaf mahkemesinin nafaka kararı
Cem Yılmaz'a kötü haber! İşte istinaf mahkemesinin nafaka kararı Komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolar tutarındaki nafakanın azaltılıp Türk Lirası olarak ödenmesi talebinin kısmen kabul edilerek 70 bin TL'ye düşürüldüğü mahkeme kararında yeni bir gelişme yaşandı. İstinaf mahkemesi, söz konusu kararı bozarak, Cem Yılmaz tarafından eski eşine 10 bin dolar nafaka ödenmesine hükmetti. İşte detaylar...
30.11.2022 Cadde
Celil Nalçakan: Uzaktan çekmeyin
Celil Nalçakan: Uzaktan çekmeyin Oyuncu Celil Nalçakan, önceki akşam meslektaşı Ahu Yağtu ile Arnavutköy'de görüntülendi. Nalçakan, gazetecileri fark edince "Uzaktan çekmeyin, yakından çekin" diyerek poz verdi.
2.11.2022 Cadde
Selen Görgüzel'den 'ayı kanı' açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım
Selen Görgüzel'den 'ayı kanı' açıklaması: İlk yaptıracak kişilerden birisi olacağım Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen hücre enjekte ettiren Selen Görgüzel, ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını söylemişti. Yakında zamanda Hamdi Alkan'la yollarını ayıran Görgüzel, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü isim, gündem olan 'ayı kanı' açıklamasıyla ilgili "Ben şakalaşır gibi söyledim ama ciddiydim" dedi.
24.10.2022 Cadde
Selen Görgüzel'in yeni gençlik formülü: Ayı kanı!
Selen Görgüzel'in yeni gençlik formülü: Ayı kanı! Yakında zamanda Hamdi Alkan'la yollarını ayıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Daha önce yüzüne sünnet derisinden elde edilen hücre enjekte ettiren ünlü isim, şimdi de vücuduna ayı kanı enjekte ettirmek için araştırma yaptığını açıkladı. Ardından evli adamların kendisine sosyal medyadan mesajlar yazdığını belirten Görgüzel, "Vallahi ifşa ederim. Bu ne cüret" diye konuştu.
12.10.2022 Cadde
Birlikte görüntülenmişlerdi! Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması
Birlikte görüntülenmişlerdi! Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ahu Yağtu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.