AIK Stockholm'un kuruluş yıldönümünde göz gözü görmedi!
AIK Stockholm'un kuruluş yıldönümünde göz gözü görmedi! İsveç'in köklü kulüplerinden AIK Stockholm'un kuruluş yıldönümü şehirde büyük coşkuyla kutlandı.
16.02.2021 Futbol
AIK Stockholm taraftarları çıldırdı!
AIK Stockholm taraftarları çıldırdı! 2009 yılından sonra ligde ilk kez şampiyonluğa ulaşan AIK Stockholm'de taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle sahaya doluştu ve şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.
12.11.2018 Futbol
Larsson golü attı, bu sevinçle kırmızı kartı yedi!
Larsson golü attı, bu sevinçle kırmızı kartı yedi! İsveç Ligi'nde Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Malmö, son dakikaya 1-0 önde girdiği AIK Stockholm maçında Sebastian Larsson'un serbest vuruş golüyle yıkıldı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ancak Larsson'un Malmö yedek kulübesine karşı yaptığı gol sevinci nedeniyle kırmızı kart görmesi maça damga vuran olay oldu.
31.10.2018 Futbol
Daniel Sundgren'den harika bir gol!
Daniel Sundgren'den harika bir gol! İsveç Ligi'nde AIK Stockholm'ün deplasmanda GAIS'i 6-1 yendi. Skoru 4-1 yapan gole imza atan Daniel Sundgren, müthiş bir vuruşla kaleci Peter Abrahamsson'u avladı.
25.09.2017 Futbol
Milosevic, Beşiktaş'a geliyor!
Milosevic, Beşiktaş'a geliyor! Beşiktaş'ın transferi için Anderlecht ile yarıştığı Alexander Milosevic kararını verdi, İsveçli stoper Kartal oluyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Dünyayı bu golle sarsmıştı!
Dünyayı bu golle sarsmıştı! Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında oynayan Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma sağladı.22 yaşındaki Sırp asıllı İsveçli defans oyuncusunun Stockholm formasıyla Sundsvall’a karşı attığı bu gol dünyayı sarsmıştı.
31.12.2014 Futbol
Beşiktaş, Milosevic ile 4 yıllığına anlaştı
Beşiktaş, Milosevic ile 4 yıllığına anlaştı Beşiktaş, İsveç'in AIK Stockholm takımında oynayan Alexander Milosevic ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
31.12.2014 Futbol
Çaykur Rizespor Mutumba ile imzaladı!
Çaykur Rizespor Mutumba ile imzaladı! Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, İsveç’in AIK Stockholm takımında forma giyen Ugandalı 28 yaşında orta saha oyuncusu Martın Kayongo Mutumba ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
23.07.2020 Rizespor
Çaykur Rizespor Mutumba'yı getiriyor!
Çaykur Rizespor Mutumba'yı getiriyor! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un anlaşma sağladığı İsveç'in AIK Stockholm takımından Martin Kayongo Mutumba, 7 Ocak Salı günü Türkiye'ye gelecek.
23.07.2020 Rizespor
Yeni Okocha sahnede! Bu çalımlar futboldan soğutur
Yeni Okocha sahnede! Bu çalımlar futboldan soğutur AIK Stockholm'ün Gefle'yi 3-0 yendiği maçta Ugandalı futbolcu Martin Mutumba şov vardı.
1.09.2013 Futbol