Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Son dakika Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk haber sayfamızda...

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.590 aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı zehra zümrüt selçuk haberi bulunmuştur.
KPSS tercihleri ne zaman (lisans) ve nasıl yapılacak 2021? ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayımladı mı?
KPSS tercihleri ne zaman (lisans) ve nasıl yapılacak 2021? ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayımladı mı? KPSS lisans tercihleri heyecanla bekleniyor. KPSS lisans sınav sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde açıklandı. KPSS sonuçlarının belli olmasından sonra adayları tercih süreci bekliyor. KPSS sonucunu öğrenen adaylar tercih kılavuzu ve tercih tarihlerini araştırıyorlar. Peki KPSS tercihleri ne zaman yapılacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
16.09.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlandı
İşten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlandı İşten çıkarma yasağı ile ilgili araştırmalar arttı. Mayıs ayının ilk iki haftasını geride bıraktıktan sonra gündeme gelen işten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı merak konusu oldu. Pandemi sürecinde devlet tarafından verilen destekler arasında yer alan işten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlanan işten çıkarma yasağı ile ilgili son karar haberimizde...
15.05.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı ne zaman başladı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?
İşten çıkarma yasağı ne zaman başladı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? Koronavirüs salgını döneminde çalışanları destekleyen bir maddelerden biri de işten çıkarma yasağı oldu. Halen uygulanmaya devam eden işten çıkarma yasağı ne zaman başladı, işten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? İşte koronavirüs salgın dönemi sona ermeye başladıktan sonra işini kaybetmekten tedirgin olan vatandaşlar işten çıkarma yasağı hakkında bilgi almak istiyor. İşte işten çıkarma yasağının başlangıç ve bitiş tarihi...
6.05.2021 Gündem
Engelli gençleri evde ziyaret etti
Engelli gençleri evde ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ağır bedensel engelli gençler Emel Badem ve Tutku Ece Kanat’ı evlerinde ziyaret etti.
22.04.2021 Siyaset
Raporlar 1 Eylül’e kadar geçerli olacak
Raporlar 1 Eylül’e kadar geçerli olacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süreli engelli raporlarının 1 Eylül 2021’e kadar geçerli sayılacağını belirterek, evde bakım yardımı ve engelli aylıklarının rapor süresini uzatmaya gerek olmadan bu tarihe kadar alınabileceğini açıkladı.
21.04.2021 Ekonomi
İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?
İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? Koronavirüs pandemisinde uygulanana işten çıkarma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri de merak ediyor. 17 Mart tarihinden itibaren 2 ay daha uzatılan işten çıkarma yasağında son tarih ne zaman? 2021 İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? İşte son dakika gelişmeleri...
21.04.2021 Gündem
Son dakika: Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki yağdı!
Son dakika: Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki yağdı! Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı Aylan Bebek paylaşımdan sonra tepkilerin odağında...
21.04.2021 Siyaset
Bakan Selçuk açıkladı! Süre uzatıldı
Bakan Selçuk açıkladı! Süre uzatıldı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, süreli engelli raporları olan vatandaşların evde bakım yardımı ile engelli aylıklarından faydalanma süresinin KOVID-19 tedbirleri kapsamında uzatıldığını açıkladı. Bakan Selçuk, "Süreli engelli raporları 1 Eylül 2021 tarihine kadar geçerli sayılacak" dedi.
20.04.2021 Ekonomi
Prof. Dr. Ali Özek vefat etti
Prof. Dr. Ali Özek vefat etti Tedavi gördüğü hastanede vefat eden İslami İlimler Araştırma Vakfı (İSAV) Başkanı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli öğretim üyesi ve yazar Prof. Dr. Ali Özek, 19 Nisan'da Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Muğla'da son yolculuğuna uğurlanacak.
18.04.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı cezası 2021 ne kadar? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? Resmi Gazete'de yayımlandı
İşten çıkarma yasağı cezası 2021 ne kadar? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? Resmi Gazete'de yayımlandı Son dakika haberleri arasında işten çıkarma yasağı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte yeni tedbirlerin uygulamaya geçmesi vatandaşlar işten çıkarma yasağı konusunda meraklandırdı. Peki işten çıkarma yasağı cezası 2021 ne kadar? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı, ne zaman bitiyor? İşte Resmi Gazete'de yayımlanan karar...
16.04.2021 Gündem
Engelli Hibe Desteği başvurularında yarın son gün
Engelli Hibe Desteği başvurularında yarın son gün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın 65 bin TL tutarındaki Engelli Hibe Desteği başvurularının yarın sona ereceğini  duyurdu.
15.04.2021 Ekonomi
Restoranda prim desteği genişledi
Restoranda prim desteği genişledi Koronavirüs tedbirleri kapsamında yiyecek ve içecek sektörlerinin paket servis ve “gel al” hizmetleriyle sınırlandırılmasının ardından, bu sektörlerde çalışanlar için prim desteği genişletilecek.
15.04.2021 Ekonomi
Yiyecek-içecek çalışanlarına (komi, garson, barmen vb.) prim (destek) ne zaman, ne kadar yatacak?
Yiyecek-içecek çalışanlarına (komi, garson, barmen vb.) prim (destek) ne zaman, ne kadar yatacak? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, milyonlarca yiyecek-içecek çalışanına destek verileceğini açıkladı. Bu gelişmenin hemen ardından 'Prim ne zaman, ne kadar yatacak?' sorusuna cevap aranmaya başlandı.
14.04.2021 Gündem
Yiyecek ve içecek sektöründe çalışanlara destek
Yiyecek ve içecek sektöründe çalışanlara destek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, nisan ve mayıs aylarında yiyecek ve içecek sektörlerinde çalışanlara prim desteği sağlayacaklarını bildirdi.
14.04.2021 Ekonomi
İŞKUR'un Akademik Çalışma Programı başvurularında yarın son gün
İŞKUR'un Akademik Çalışma Programı başvurularında yarın son gün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İŞKUR'un Akademik Çalışma Programı başvurularında yarının son gün olduğunu belirterek, çalışma hayatı ve istihdam alanına akademik çalışmalarıyla katkıda bulunmak isteyen öğrencilerin başvurularını beklediklerini vurguladı.
13.04.2021 Ekonomi
15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine 1500 liralık ödeme gerçekleştirildi
15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine 1500 liralık ödeme gerçekleştirildi Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı tarafından 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine yapılan 1000 liradan 1500 liraya çıkarılan ödeme, hesaplara yatırıldı.
13.04.2021 Ekonomi
333 şehit yakını ve gazi atandı
333 şehit yakını ve gazi atandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katıldığı törenle 333 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
13.04.2021 Siyaset
SGK kanser ilaçlarına 5.6 milyar lira ödedi
SGK kanser ilaçlarına 5.6 milyar lira ödedi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kanser hastalarının tedavisini desteklemek için 2020 yılında kanser ilaçlarına 5,6 milyar lira kaynak aktardı.
11.04.2021 Ekonomi
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün acı günü!
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün acı günü! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden 75 yaşındaki annesi Saliha Gül, Gaziantep'te toprağa verildi.
10.04.2021 Siyaset
Devlet, kanser ilaçlarına geçen yıl 5,6 milyar lira kaynak aktardı
Devlet, kanser ilaçlarına geçen yıl 5,6 milyar lira kaynak aktardı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kanser hastalarının tedavisini desteklemek için 2020 yılında kanser ilaçlarına 5,6 milyar lira kaynak aktardı.
10.04.2021 Ekonomi
KADES’te yeni hedef 5 milyon
KADES’te yeni hedef 5 milyon İçişleri Bakanı Soylu ve Aile Bakanı Selçuk, şiddetle mücadelede konusunda yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi...
10.04.2021 Gündem
Siirt'te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdem için taziye mesajları peş peşe geldi
Siirt'te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdem için taziye mesajları peş peşe geldi Milli Savunma Bakanlığından (MSB), Siirt'in Eruh ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erkan Erdem için taziye mesajı yayımlandı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdem için siyasilerden taziye mesajları peş peşe geldi
9.04.2021 Gündem
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün annesi hayatını kaybetti
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün annesi hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün annesi Saliha Gül'ün vefat ettiğini bildirdi.
9.04.2021 Gündem
Bakan Soylu: KADES'le birçok şiddet olayını engelledik
Bakan Soylu: KADES'le birçok şiddet olayını engelledik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Destek Uygulamasının (KADES) 2018 yılından bugüne kadar 1 milyon 966 bin 675 kişi tarafından indirildiğini ve 109 bin 563 kadının ihbarda bulunduğunu belirterek, "Kolluk kuvvetlerimiz 56 bin 788 akıllı ihbara 5 dakika içerisinde müdahale ederek birçok şiddet olayını engellemiştir" dedi.
9.04.2021 Siyaset
Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün yapılacak
Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün yapılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, mart ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün yapılacağını bildirdi.
9.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.