Aile Hekimi

Aile Hekimi

Son dakika aile hekimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aile hekimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aile hekimi haber sayfamızda...

Aile Hekimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.028 aile hekimi haberi bulunmuştur.
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor Hollanda'da fiziksel hiçbir sorunu olmayan 28 yaşındaki kadın kendini öldürme kararı aldı. Devlet tarafından kabul edilen ötanazi isteğinin Mayıs ayında gerçekleşeceği belirtildi.
3.04.2024 Dünya
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı Samsunlu 61 yaşındaki esnaf Bülent Petek, 10 yıl önce dükkanının önünde pitbull saldırısına uğrayan golden cinsi yavru köpeği tedavi ettirdi. 'Kont' ismini verdiği köpek, yıllar sonra başına iş açtı.
15.03.2024 Haberler
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı
Köpek havladı, 700 bin TL'si gitti: Benimle alakası yok, başıma gelmeyen kalmadı Samsunlu 61 yaşındaki esnaf Bülent Petek, 10 yıl önce dükkanının önünde pitbull saldırısına uğrayan golden cinsi yavru köpeği tedavi ettirdi. 'Kont' ismini verdiği köpek, yıllar sonra başına iş açtı.
15.03.2024 Gündem
Doğumlar ebelere emanet
Doğumlar ebelere emanet Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda kabul edildi.
10.02.2024 Gündem
Aile hekimine saldıran hastaya biber gazlı müdahale
Aile hekimine saldıran hastaya biber gazlı müdahale Manisa'da darbedilip, boğazından yaralanan aile hekimi Ahmet Aygün, saldırıyı gerçekleştiren Ozan K. adlı hastayı biber gazı ile etkisiz hale getirdi.
9.01.2024 Gündem
Eczane Çalışma Saatleri 2024: Eczaneler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor, Hangi Günler Açık?
Eczane Çalışma Saatleri 2024: Eczaneler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor, Hangi Günler Açık? Eczaneler insanların ilaçlarına ulaşabilmeleri için önem arz eden yerlerden birisidir. Eczane çalışma saatleri bu yüzden önem kazanır. Eczane açılış ve kapanış saatleri hafta içi ve cumartesi günleri nöbetçi eczaneler dışında aynıdır. Bu nedenler eczane çalışma günleri ve eczane çalışma saatleri herkes tarafından araştırılmaktadır. Eczaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Eczaneler hafta sonu açık mı? Eczane çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
PTT Çalışma Saatleri 2024: PTT Kargo Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Hafta Sonu ve Hafta İçi PTT Öğle Arası ve Mesai Saatleri
PTT Çalışma Saatleri 2024: PTT Kargo Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Hafta Sonu ve Hafta İçi PTT Öğle Arası ve Mesai Saatleri Türkiye’nin en köklü posta firmalarından PTT her gün milyonlarca insanı ağırlıyor. Kargo, lojistik, banka ve posta alanlarında hizmet veren PTT’nin on binlerce şubesi bulunuyor. Ancak PTT çalışma saatleri işlem yaptıracak kişiler için büyük önem arz ediyor. PTT şubeleri belli saatlerde ve belli günlerde hizmet veriyor. PTT kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? PTT Kargo, PTT çalışma saatleri, PTT mesai saatleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Banka Çalışma Saatleri 2024: Bankalar Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Bankaların Mesai Saati
Banka Çalışma Saatleri 2024: Bankalar Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Bankaların Mesai Saati Her gün milyonlarca insanın ziyaret ettiği bankalarda para çekmeden yatırmaya, havaleden EFT’ye, vergi ödemelerinden eğitim ödemelerine kadar pek çok işlem yapılabilmektedir. Teknolojini gelişmesi ile birlikte telefonlardan veya bilgisayarlardan internet bankacılığı aracılığıyla söz konusu işlemler şubeye gidilmeden de yapılabiliyor. Ancak internet bankacılığı kullanmayanların başvurduğu yöntemlerden birisi şubeler oluyor. İnternet bankacılığı üzerinden işlemler 7/24 yapılabilse de bankların çalışma saati bulunuyor. Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2024 banka çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Polis Maaşları 2024: Polis ve Emekli Polis Memuru Maaşı Ne Kadar Oldu?
Polis Maaşları 2024: Polis ve Emekli Polis Memuru Maaşı Ne Kadar Oldu? Ocak 2024 itibarıyla memur maaşlarına zam geldi. Polis maaşları da böylelikle artmış oldu. Başkomiser ve polis memuru maaşları pek çok kişinin araştırma konusu oldu. Polis memuru maaşı ne kadar oldu? 2024 polis maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Mühendis Maaşları 2024: En Düşük ve En Yüksek Mühendis Maaşı Ne Kadar?
Mühendis Maaşları 2024: En Düşük ve En Yüksek Mühendis Maaşı Ne Kadar? Günümüzün en popüler meslekleri arasında yer alan mühendislik sosyal, teknik, tarım ve ticari alanlarda bilime dayalı üretim ve geliştirme yapmaktır. Mühendisler devlette ve özel sektörlerde çalışabilir. Uzmanlık alanlarına göre görevleri değişir. Mühendis olmak isteyen pek çok kişi mühendis maaşları hakkında bilgi almak ister. En düşük ve en yüksek mühendis maaşı ne kadar? 2024 yılı mühendis maaşları hakkında detaylı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Memur Maaşları Ne Kadar? 2024 Polis, Öğretmen, Hemşire, Savcı, Araştırma Görevlisi ve Doktorlar Ne Kadar Maaş Alıyor?
Memur Maaşları Ne Kadar? 2024 Polis, Öğretmen, Hemşire, Savcı, Araştırma Görevlisi ve Doktorlar Ne Kadar Maaş Alıyor? Memurlar devlet kurumlarında sürekli işlerde çalışan kişilerdir. Polisler, doktorlar, öğretmenler bu grupta yer almaktadır. Memur maaşları unvan ve derecelere göre farklılık göstermektedir. Polis, öğretmen, doktor, memur maaşları bu yüzden birbirinden farklıdır. 2024 yılında memur maaşları açıklanan zam miktarı ile belli oldu. Polis, öğretmen, hemşire, hakim, memur ve doktor maaşları ne kadar? 2024 memur maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Kaymakam Maaşı 2024 Ne Kadar? Kaymakamlar Ne Kadar Maaş Alıyor?
Kaymakam Maaşı 2024 Ne Kadar? Kaymakamlar Ne Kadar Maaş Alıyor? Türkiye Cumhuriyeti yönetim sisteminde ilçenin en yüksek mülki idare amiri görevini yerine getiren kaymakam maaşı 2024 yılında gelen zamla arttı. Kaymakam maaşları kişinin meslekte geçirdiği yıl ve kıdeme göre değişiklik göstermektedir. Yeni başlayan kaymakamlar en düşük maaş alırken kıdem ve dereceye kadar maaşlar artıyor. En düşük ve en yüksek kaymakam maaşları ne kadar? 2024 kaymakam maaşı ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Hemşire Maaşları 2024: Başhemşire ve Hemşireler Ne Kadar Maaş Alır?
Hemşire Maaşları 2024: Başhemşire ve Hemşireler Ne Kadar Maaş Alır? Hastanın ihtiyacı olan tıbbi bakımlarını yerine getiren hemşireler özel ve devlet hastanelerinde çalışabilmektedir. Hemşire maaşları özel veya devlet kurumlarda değişiklik gösterir. Derecelerine göre Ocak ayında memurlara gelen zam ile birlikte hemşire maaşları da netlik kazandı. Hemşireler ne kadar maaş alır? 2024 hemşirelik maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Doktor Maaşları 2024: Aile Hekimi, Uzman, Pratisyen, Doktor Maaşı Ne Kadar?
Doktor Maaşları 2024: Aile Hekimi, Uzman, Pratisyen, Doktor Maaşı Ne Kadar? Sağlık sektörünün en önemli yapı taşları arasında yer alan doktor maaşları uzman, pratisyen, asistan durumlarına göre değişiyor. Unvan farklılıklarının yanı sıra devlet ve özel sektörde görev yapan doktor maaşları da farklılık gösteriyor. Diğer devlet memurları gibi ocak ayında doktor maaşlarına da zam geldi. Aile hekimi, uzman, pratisyen, doktor maaşı ne kadar? 2024 doktor maaşları ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
2024 Beyin Cerrahı Maaşı: En Düşük ve En Yüksek Beyin Cerrahı Maaşları Ne Kadar?
2024 Beyin Cerrahı Maaşı: En Düşük ve En Yüksek Beyin Cerrahı Maaşları Ne Kadar? Beyin ve sinir hastalıkları ile ilgili tüm bozuklukları inceleyen, teşhis eden, cerrahi işlemlerde bulunan beyin cerrahı maaşı doktor olmak isteyen kişilerin merak ettiği konular arasında yer almaktadır. En düşük ve en yüksek beyin cerrahı maaşları ne kadar? 2024 beyin cerrahi maaşı ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
Sağlık Ocağı Çalışma Saatleri 2024: Sağlık Ocakları Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Aile Hekimi Mesai Saati
Sağlık Ocağı Çalışma Saatleri 2024: Sağlık Ocakları Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Aile Hekimi Mesai Saati Birinci basamak sağlık hizmeti veren sağlık ocakları birçok vatandaşın araştırma konusu oluyor. Sağlık ocağında muayene olmak isteyen kişilerin merak ettiği konular arasında sağlık ocağı çalışma saatleri yer alıyor. Sağlık ocakları çalışma saatleri hemen hemen Türkiye'nin her ilinde aynı saatlerde. 2024 Sağlık Ocağı çalışma saatlerini sizler için derledik. Aile hekimine gidecek olan vatandaşlar Sağlık Ocağı saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, saat kaça kadar açık sorusunun yanıtını araştırıyor. Aile hekimi mesai saati ile ilgili detaylı bilgilere sağlık ocağı çalışma saatleri içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Gündem
Muayene sırası kavgasında doktordan pankartla özür
Muayene sırası kavgasında doktordan pankartla özür Muş'un Hasköy ilçesinde bir hasta ile yakını, tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Haberler
Muayene sırası kavgasında doktordan pankartla özür
Muayene sırası kavgasında doktordan pankartla özür Muş'un Hasköy ilçesinde bir hasta ile yakını, tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Yargıtay'dan 'suratsız doktor' kararı: Kaba ve nezaket dışı
Yargıtay'dan 'suratsız doktor' kararı: Kaba ve nezaket dışı Yargıtay 4. Ceza Dairesi, ayağındaki rahatsızlık için gittiği doktora, istediği grip ilacını yazmadığı gerekçesiyle 'suratsız' diyen sanığa verilen mahkumiyet kararını bozdu.
23.12.2023 Gündem
Obeziteye ve diyabete karşı doktorlara eğitim
Obeziteye ve diyabete karşı doktorlara eğitim Hastalıkların beslenmeyle ilişkisine dair 20 bin aile hekimine yönelik eğitim seminerleri gerçekleştiren Sabri Ülker Vakfı, obezite ve diyabete karşı, iç hastalıkları uzmanları için eğitim programı düzenleneceğini duyurdu.
21.11.2023 Gündem
Gece kaşıntılarına dikkat! Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı her geçen gün artıyor
Gece kaşıntılarına dikkat! Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı her geçen gün artıyor Temas yoluyla bulaşan ve vaka sayısı hızla artan uyuz hastalığı ile ilgili açıklama yapan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Tosun uyardı. Eğer sizde de bu belirtiler varsa dikkat!
20.11.2023 Gündem
Mehtap bebeğin ölümündeki yeni detay tüyler ürpertti
Mehtap bebeğin ölümündeki yeni detay tüyler ürpertti Adana'da itfaiye ekiplerince poşete konulmuş cesedi bulunan Mehtap bebeğin annesi Ayşegül (30) ile babası Suat Talay (42) hakkında ‘ihmali davranışla kasten öldürme’ suçundan 20’şer yıldan 25’er yıla kadar hapsi istendi.
17.11.2023 Gündem
Dilan-Engin Polat’a ‘itirafçı’ darbesi! 'Dayadınız ilacı kadına, bitirdiniz hayatını'
Dilan-Engin Polat’a ‘itirafçı’ darbesi! 'Dayadınız ilacı kadına, bitirdiniz hayatını' Tutuklanan Dilan-Engin Polat ve diğer zanlılarla ilgili mahkemeye sevk yazısında, şüphelilerden birinin “etkin pişmanlık hükmü”nden faydalanmak amacıyla itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı!.
6.11.2023 Gündem
Türkiye’de yaşayan Gazzeliler Milliyet’e konuştu: Ya öleceğiz ya da özgür olacağız
Türkiye’de yaşayan Gazzeliler Milliyet’e konuştu: Ya öleceğiz ya da özgür olacağız İsrail’in insanlık suçu işlediğine dikkat çeken Gazzeliler, “İsrail, Filistinlilere ‘Ya ölün ya da Filistin’i terk edin’ diyorlar. Kimse Filistin’i terk etmeyecek, ya öleceğiz ya da özgür olacağız” diyor.
3.11.2023 Gündem
12'nci Kalkınma Planı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda
12'nci Kalkınma Planı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 12'nci Kalkınma Planı görüşmeleri başladı. Komisyona sunum yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Köklü demokrasisiyle siyasi istikrarını teminat altına almış, refahı artırırken sosyal adaleti güçlendiren, küresel adaletin sağlanmasında etkin bir güç haline gelmiş Türkiye yolunda hazırladığımız 12'nci Kalkınma Planı'yla kararlı bir şekilde hedeflerimize yürüyeceğiz" dedi.
17.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aile Hekimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.