Aileler

Aileler

Son dakika Aileler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aileler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aileler haber sayfamızda...

Aileler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.592 aileler haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi'
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi' Maltepe’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırıma çıktı. Kaldırımdaki 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, otomobilin çarptığı kadın sürüklendi. Bacaklarından yaralanan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2024 Gündem
Bayramın ilk günü ortadan kaybolmuşlardı! 2'si kardeş 3 çocuktan haber var
Bayramın ilk günü ortadan kaybolmuşlardı! 2'si kardeş 3 çocuktan haber var Mersin’de Ramazan Bayramı'nın 1'inci gününden beri haber alınmayan 2'si kardeş 3 çocuk, Adana'daki parkta bulundu. 3 çocuk, işlemleri sonrası ailelerine teslim edildi.
14.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Uygulaması ile ilgili açıklama
Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Uygulaması ile ilgili açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Evlerinde bakılan tam bağımlı engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerinin artırılması ve ailelerinin desteklenerek güçlendirilmesi amacıyla geçtiğimiz yıl Adana, Ankara ve İzmir’de başlattığımız Evde Bakıma Destek Pilot Uygulaması kapsamında toplam 3 bin 407 vatandaşımıza hizmet verdik" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Gündem
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Çocuk
Galatasaray cephesinden Süper Kupa yorumu: Türk futbolu için çok kötü bir imaj
Galatasaray cephesinden Süper Kupa yorumu: Türk futbolu için çok kötü bir imaj Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ismael Garcia Gomez, Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananları İspanyol basınına anlattı.
8.04.2024 Galatasaray
MİT'ten çocuklara çağrı: Resim ve mektup istedi
MİT'ten çocuklara çağrı: Resim ve mektup istedi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklardan "güvenlik", "istihbarat" ve "gizli ajan" kelimelerini resimle ya da mektupla kağıda dökmelerini istedi.
8.04.2024 Eğitim
Bu program işte eşitlik sağlıyor
Bu program işte eşitlik sağlıyor İş dünyasında kadınların tüm seviyelerde eşit temsiliyeti ve eşit değerdeki işe eşit ücretin sağlanması için şirketleri desteklemeyi amaçlayan UN Global Compact Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın (Target Gender Equality Accelerator) başvuruları açıldı. Dokuz ay sürecek olan programın başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.
8.04.2024 Ekonomi
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu Ankara’da ölü bulunan 6 yavru kedinin ardından soruşturma başlatıldı.
6.04.2024 Gündem
Olimpiyat Oyunları öncesi göçmenler polis operasyonuyla Paris'ten tahliye ediliyor
Olimpiyat Oyunları öncesi göçmenler polis operasyonuyla Paris'ten tahliye ediliyor 1900 ve 1924'ten sonra 3. kez Fransa'da gerçekleştirilecek yaz olimpiyatları, 26 Temmuz-11 Ağustos 2024'te Paris'te düzenlenecek.
4.04.2024 Dünya
Polende sezonun ilk hasadı başladı: Kilosu bin TL!
Polende sezonun ilk hasadı başladı: Kilosu bin TL! Türkiye’nin bal üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin’de, milyonlarca arının gram gram topladığı, kilogram fiyatı bin TL’ye kadar çıkan polende sezonun ilk hasadı sıfır rakımda yapıldı. Sıfır rakımda başlayan polen hasadının, yaz mevsiminde Toroslar ve Eğriçayır yaylalarında devam edeceği, bu sene 200 ton civarında verim beklendiği belirtildi.
4.04.2024 Ekonomi
İspanya: 1500 yolculu gemi Bolivyalıların vize sorunu nedeniyle limanda mahsur kaldı
İspanya: 1500 yolculu gemi Bolivyalıların vize sorunu nedeniyle limanda mahsur kaldı Brezilya'dan yola çıkan 1.500 yolcu taşıyan kruvaziyer gemisi Bolivyalı yolcuların vize sorunları nedeniyle İspanya limanında mahsur kaldı.
4.04.2024 Dünya
Mersin'de Dörtlü Final şöleni
Mersin'de Dörtlü Final şöleni EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali, Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak. Organizasyonun basın lansmanı gerçekleştirildi.
3.04.2024 Basketbol
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Haberler
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Gündem
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Tadilat sırasında üzerine duvar devrildi! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Tadilat sırasında üzerine duvar devrildi! 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Kocaeli Derince'de yürekleri yakan bir olay gerçekleşti. Tadilat yapılan evde duvar çöktü ve 14 yaşındaki Muhammed Enes Kahya hayatını kaybetti. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Aileler arasındaki tarla kavgası kanlı bitti! 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Aileler arasındaki tarla kavgası kanlı bitti! 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, akraba aileler arasına tarla sınırı anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Jandarma, köye giriş- çıkışları kapattı.
30.03.2024 Gündem
Kilosu 100 TL’den satılan somona yoğun talep
Kilosu 100 TL’den satılan somona yoğun talep Kırmızı et ve tavuk etine göre fiyatı oldukça uygun olan somon balığının 1 kiloluk etiyle 3 kişi rahatlıkla doyabiliyor. Kilosu 100 TL’den satılan somona vatandaşlar oldukça fazla ilgi gösteriyor.
29.03.2024 Ekonomi
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir Çocuklar, yapay zekâ destekli chatbot ile tüm gününü geçiriyor, dijital arkadaş ediniyor, sevgili oluyorlar. Okulda zorbalık yapanlara nasıl karşılık vermemiz gerektiğini sorduğumuz botun önerisi şiddet içerikliydi: ‘Korku sal, dayak at, gözlerini korkut.’
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aileler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.