Apple'dan AirPower için iptal kararı!
Apple'dan AirPower için iptal kararı! Apple merakla beklenen şarj ünitesi ürünü AirPower'ın üretimini sürpriz bir şekilde durdurdu.
30.03.2019 Apple
Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower ne zaman satışa çıkacak?
Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower ne zaman satışa çıkacak? Apple'ın kablosuz şarj ünitesi AirPower'ın ne zaman satışa çıkacağı iddialara göre belli oldu. Geçtiğimiz eylül ayında iPhone X ile birlikte tanıtılan AirPower mart ayı içinde satışa sunulacak.
14.03.2018 Apple
Apple'ın kablosuz şarj aleti AirPower ne zaman satışa çıkacak? AirPower'ın fiyatı ne kadar olacak?
Apple'ın kablosuz şarj aleti AirPower ne zaman satışa çıkacak? AirPower'ın fiyatı ne kadar olacak? Apple'ın geçtiğimiz yıl tanıttığı kablosuz şarj aleti AirPower'ın satışına önümüzdeki ay başlanabilir. Mart ayında satışa çıkması beklenen AirPower'ın net çıkış tarihi hakkında Apple'dan resmi bir açıklama gelmedi.
23.02.2018 Apple
Apple'ın kablosuz şarj aleti AirPower'ın satış fiyatı belli oldu! AirPower ne kadara satılacak?
Apple'ın kablosuz şarj aleti AirPower'ın satış fiyatı belli oldu! AirPower ne kadara satılacak? Apple, iPhone 8 ve iPhone X ile kablosuz şarj özelliğini iPhone’larında desteklemeye başladı ancak henüz kendi şarj istasyonunu satmıyor. Bunun yerine Apple Store’larda Qi standardındaki Mophie marka şarj pedleri satılıyor ve her biri 59,99 dolardan başlayan fiyatla sunuluyor. Apple'ın iPhone X ile beraber tanıttığı kablosuz şarj aksesuarı AirPower'ın satış fiyatı ortaya çıktı. Peki kablosuz şarj aksesuarı AirPower'ın fiyatı ne kadar?
23.02.2018 Apple