Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı!
Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı! 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
29.07.2023 Cadde
Ajdar yeni şarkısını takipçileriyle paylaştı
Ajdar yeni şarkısını takipçileriyle paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro talep eden Ajdar, yeni şarkısından bir bölümü Instagram hesabından yayınladı.
16.03.2021 Cadde
Ajdar'ın Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istemesine şaşırmalı mıyız?
Ajdar'ın Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istemesine şaşırmalı mıyız? Her geçen gün skandallarla imza atan Ajdar bu sefer de bizi şaşırtmadı. Armağan Çağlayan'ın Youtube'daki programına konuk olmak için 1 milyon euro isteyen dünya starı Ajdar, 1 milyon euro istemekte ne kadar haklı? Bizler Ajdar'ın, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istemesine şaşırmalı mıyız?
3.03.2021 Geyik
Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi!
Ajdar, Armağan Çağlayan'dan 1 milyon euro istedi! Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın son paylaşımı olay oldu. YouTube üzerinden yaptığı programa 'Popstar' yarışması ile ünlenen Ajdar'ı konuk etmek isteyen Çağlayan, hiç beklemediği bir yanıt aldı.
2.03.2021 Cadde
Popstar Ajdar neden yardım isteyen anneye tepki gösterdi?
Popstar Ajdar neden yardım isteyen anneye tepki gösterdi? Hem popstar hem de makine mühendisi Ajdar enteresan bir konuyla gündeme geldi. Kendisinden çocuğu için yardım isteyen anneye verdiği cevapla tepkilerin hedefi haline geldi Ajdar. Peki Ajdar neden bu kadar tepki aldı? Ajdar’ın yardım isteyen anneye verdiği cevaba ne kadar tepki göstermeliyiz?
23.02.2021 Trend
Televizyondaki efsane kavgalar
Televizyondaki efsane kavgalar Özel radyo ve televizyonların çoğalması ile çeşitli programlar da hayatımıza girdi. Haliyle bu yapımlar izlenmek için çeşitli taklalar atıyordu. Hatta o kadar ileri gidiyorlardı ki kavga ediyorlardı ekranda. İşte o efsane kavgaları sizler için araştırdık.
25.02.2020 Ekran
'Haddini aştın! Önce adam olacaksın'
'Haddini aştın! Önce adam olacaksın' MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik’in patronu Bülent Seyhan, “Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi” demişti. Reynmen'den cevap gecikmedi: Beni siz var etmediniz. Yok edemeyeceğinizi bildiğiniz için bu kadar kuduruyorsunuz. Bu sözler üzerine Bülent Seyhan, daha sert bir açıklama yaptı.
23.08.2019 Cadde
Müyap Başkanı Bülent Seyhan: Ajdar'a haksızlık ettik!
Müyap Başkanı Bülent Seyhan: Ajdar'a haksızlık ettik! MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, “Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik, oysa ki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi” dedi. Ünlü YouTuber Reynmen, bu sözlere yanıt verdi: Beni siz var etmediniz ve siz yok edemeyeceksiniz.
21.08.2019 Cadde
Arap kılığına girip Ajdar'ı trollediler
Arap kılığına girip Ajdar'ı trollediler Arap kılığına girip Ajdar'ı trollediler
11.09.2019 Nevidyo
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum 'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' şarkıları ile tanınan Ajdar, Renkli Sayfalar programına telefonla bağlandı ve canlı yayına katılmak için 300 bin Euro istedi!
24.04.2017 Cadde
Ajdar - Çikita Muz
Ajdar - Çikita Muz Ajdar - Çikita Muz
11.09.2019 Magazin
Detone performanslar - 1
Detone performanslar - 1 Ajdar - Vilele Halay Ses sanatçılarının detone oldukları performansları sizin için derledik.
11.09.2019 Magazin
"Ajdar bir star"
"Ajdar bir star" "Ajdar bir star"
11.09.2019 Televizyon
Erol Büyükburç: Çikita Muz'u Ajdar'a ben verdim
Erol Büyükburç: Çikita Muz'u Ajdar'a ben verdim Burada Laf Çok programına konuk olan Erol Büyükburç, Ajdar'a Çikita Muz şarkısını kendisinin verdiğini söyledi.
11.09.2019 Televizyon