Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

Son dakika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı haber sayfamızda...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.956 ak parti genel başkan yardımcısı haberi bulunmuştur.
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.
22.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası
Cumhur İttifakı’ndan yeni yol haritası 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimleri sonrasında bir araya gelen Cumhur İttifakı, İzmir’de kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Buluşmada yeni dönemdeki çalışmalar konuşulurken yeni yol haritası ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
20.04.2024 Ege
Pehlivan’a tebrik ziyareti
Pehlivan’a tebrik ziyareti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’a ziyarette bulundu.
20.04.2024 Ege
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi Diyarbakır Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında belediye başkanının makam odasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafflarına yönelik hakaret içeren sözlerin sarf edildiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanıyor.
20.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Ömer Çelik'in açıklamaları özetle şöyle: Şu an tüm dünyanın konuştuğu bir konu var İsrail ve İran arasındaki gerilimdir. Bir şekilde Netanyahu ve ekibi bir bölgesel savaş çıksın, bu savaşa ABD dahil olsun gibi riskli bir istek içindedir. Burada ABD dahil herkesin sağduyulu olması gerekmektedir. Filistinlilere karşı yapılan bu katliam siyaseti binlerce insanın ölümüne sebep oldu. İsrail ve Netanyahu katliam siyasetini sürdürüyor. İsrail Şam'da bir diplomatik temsilcilik vurdu. Buradaki İranlılar hayatını kaybetti. Saldıran devlet İsrail olunca iki yüzlü bir şekilde herkes suskun kaldı. Olayı geriye sardığımızda bunun arkasında Netanyahu ve ekibinin katliam siyaseti olduğunu ifade etmek gerekir. Bugün ABD dahil İran'a dahil ambargolar koyacaklarını söylediler.
17.04.2024 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı
İsrail ordusunun hedefinde bu kez TRT Arabi ekibi vardı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Dünya
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık'
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık' AK Parti İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimler sonrası il başkanlığı binası önünde 'Vefa İftarı' düzenledi.
6.04.2024 Gündem
AK Parti'den seçim anketi açıklaması
AK Parti'den seçim anketi açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, “Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur” dedi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Rakip olabiliriz ama hasım değiliz
AK Parti Sözcüsü Çelik: Rakip olabiliriz ama hasım değiliz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Rakip olabiliriz ama hasım değiliz. O sebeple herkesin şiddet olaylarından, birbirini incitici davranışlardan uzak durması gerekir. Sonuç olarak yarın uyandığımızda biz her zaman kazandıktan sonra şunu söyleriz. Türkiye'de kaybeden kimse yoktur” diye konuştu.
31.03.2024 Gündem
Ali İhsan Yavuz kazanacakları yeni illeri açıkladı: Fazla sayıda sürprizler olacak
Ali İhsan Yavuz kazanacakları yeni illeri açıkladı: Fazla sayıda sürprizler olacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, katıldığı televizyon programında yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan emeklilere promosyonla ilgili açıklama! 'Ödemeler yapılmaya başlandı'
Bakan Işıkhan'dan emeklilere promosyonla ilgili açıklama! 'Ödemeler yapılmaya başlandı' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Nevşehir'deki programının ardından Niğde Belediyesi'nin Efendibey Mahallesi'ndeki Gazi Ortaokulu bahçesinde düzenlediği iftar programına katıldı. Bakan Işıkhan, "Bu hafta başında promosyon başvuruları alınmaya başlanmıştı, başvuru yapan emeklilerimiz için dün itibariyle ödemeler yapılmaya başlandı." dedi.
29.03.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Seçimlere son 2 gün! AK Parti'den açıklama: Sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız
Seçimlere son 2 gün! AK Parti'den açıklama: Sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız 31 Mart seçimlerine ilişkin konuşan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarının çok hızlı bir şekilde alınacağını belirtti.
29.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ Selçuk'ta mitinge katıldı. Dağ "Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım" dedi.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te önemli açıklamalar. AK Parti'nin son 3 gün stratejisi ne? Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlıyor...
27.03.2024 Haberler
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin son 3 gün stratejisi ne? Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı...
28.03.2024 Gündem
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız”
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye, ‘Ay Projesi’ sayesinde kendi geliştirdiği hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaracak ve böylelikle bu teknolojiye uzayda tecrübe kazandırmış ilk ülke olacağız” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak'
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak' AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.
27.03.2024 Gündem
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Roman vatandaşlarla iftarda buluştu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Roman vatandaşlarla iftarda buluştu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şişli’de bir otelde düzenlenen iftar programında roman vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Yerlikaya, "Huzur yerelde başlıyor. Eğer Türkiye’nin huzuru diyorsak, İstanbul’un, tüm şehirlerimizin huzurunu sağlamamız lazım. Belediyeler huzurun olmazsa olmaz yerleridir. Bizler belediyelerde şehre ait tüm hizmetleri beşikten mezara, aklımıza gelen gelmeyen tüm hizmetleri birine teslim ediyoruz. Biz böyle birini bulduk, haberin olsun İstanbul. O kardeşimiz Allah’ın izniyle İstanbul’u muradına erdirecektir. Beklenen Murat gelmiştir, az kalmıştır." dedi.
26.03.2024 Haberler
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum 'Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması'na katıldı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de ‘Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması’ programında önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.