Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal

Son dakika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal haber sayfamızda...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 735 ak parti genel başkan yardımcısı mahir ünal haberi bulunmuştur.
İşleri yangına körükle gitmek
İşleri yangına körükle gitmek Orman yangınlarıyla ilgili eleştirileri yanıtlayan Erdoğan, “Zaten Kılıçdaroğlu’nun yalandan başka bir sıfatı yok. Böyle bir zamanda muhalefetin ‘acaba iktidara nasıl yardımcı olacağız?’ demesi gerekirken, tam aksine yangına körükle gidiyorlar” dedi
7.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesiyle ilgili alınan kararı açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesiyle ilgili alınan kararı açıkladı Cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarıyla ilgili, 196 yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Yanan alanların ağaçlandırılacağını söyleyen Erdoğan, "Anayasa'ya göre başka amaçla kullanılamaz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesiyle ilgili alınan son dakik kararını da paylaştı.
6.08.2021 Haberler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesiyle ilgili alınan kararı açıkladı
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesiyle ilgili alınan kararı açıkladı Gelen son dakika haberine göre; Cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarıyla ilgili, 196 yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Yanan alanların ağaçlandırılacağını söyleyen Erdoğan, "Anayasa'ya göre  başka amaçla kullanılamaz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesiyle ilgili alınan son dakik kararını da paylaştı.
6.08.2021 Siyaset
AK Parti'li Ünal, vefat eden dayısının cenazesine katıldı
AK Parti'li Ünal, vefat eden dayısının cenazesine katıldı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Malatya'nın Darende ilçesinde vefat eden dayısı Başer Başeren'in (82) cenazesine katıldı.
9.05.2021 Siyaset
Son dakika haberi: Yeni kabine listesi ne zaman açıklanacak? 2021 Yeni kabine değişikliği nasıl olacak? İşte gelişmeler...
Son dakika haberi: Yeni kabine listesi ne zaman açıklanacak? 2021 Yeni kabine değişikliği nasıl olacak? İşte gelişmeler... Yeni kabine değişikliği ile ilgili detaylar gündemde yer alıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, olası kabine değişikliği ile ilgili dün bir açıklama gerçekleştirdi. Kabine değişikliği son dakika gelişmeleri ise merakla araştırılıyor. Peki yeni kabine listesi ne zaman açıklanacak? Yeni kabine değişikliği nasıl olacak? İşte son dakika gelişmeleri...
26.03.2021 Gündem
Heyecanlı bekleyiş... Yeni kabine açıklandı mı? Yeni Kabine ne zaman açıklanacak?
Heyecanlı bekleyiş... Yeni kabine açıklandı mı? Yeni Kabine ne zaman açıklanacak? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kamuoyunda günlerdir konuşulan yeni kabine değişikliği konusunda açıklamalarda bulundu. Bu gelişme sonrası "Yeni Kabine değişikliği olacak mı?" sorusu sıklıkla sorulmaya başlandı.
24.03.2021 Gündem
AK Partili Ünal: Bugün yeni bir yolculuk başlıyor
AK Partili Ünal: Bugün yeni bir yolculuk başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük kongre gününde açıklayacağı manifesto öncesi CNNTürk ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.
24.03.2021 Siyaset
Son dakika haberleri: Gözler Ankara'da! Kabine ve A Takımı değişiyor
Son dakika haberleri: Gözler Ankara'da! Kabine ve A Takımı değişiyor 14 Ağustos 2001’de kurulan ve 19 yıldır iktidarda olan AK Parti bugün 7’inci olağan kongresini gerçekleştiriyor. Kongrede AK Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacak yönetim belirlenecek. Erdoğan’ın kongre konuşması 2023 manifestosu niteliğinde olacak.
24.03.2021 Siyaset
Son dakika... AK Parti'de büyük kongre! İşte dakika dakika tüm detaylar...
Son dakika... AK Parti'de büyük kongre! İşte dakika dakika tüm detaylar... Gelen son dakika haberine göre; AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda saat 10.00'da başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde önemli mesajlar verdi. İşte dakika dakika AK Parti büyük kongresi...
24.03.2021 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde kaç bakanlık değişir? Canlı yayında flaş açıklama
Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde kaç bakanlık değişir? Canlı yayında flaş açıklama Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değişime gidiliyor. Kabinedeki değişim nasıl ve ne zaman olacak? Ayrıntıları CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
23.03.2021 Siyaset
AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları tamamlandı
AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları tamamlandı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'ne ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımız liste ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. İnşallah yarın milletimizin önüne çok güçlü bir kadro ile çıkacağız." dedi.
23.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde kaç bakanlık değişir? Canlı yayında flaş açıklama
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde kaç bakanlık değişir? Canlı yayında flaş açıklama Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde değişime gidiliyor. Kabinedeki değişim nasıl ve ne zaman olacak? Ayrıntıları CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
23.03.2021 Haberler
Son dakika haber! AK Partili Ünal'dan 'kabine değişikliği' açıklaması
Son dakika haber! AK Partili Ünal'dan 'kabine değişikliği' açıklaması Gelen bir son dakika haberine göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kabine değişikliği iddialarına ilişkin "Tabii değişim konuşulmaya başlanınca kaçınılmaz olarak bütün sistemin bir parçası değiştiğinde sistemin hepsinde hareketlilik ortaya çıkıyor. 2023'e dönük sadece partide değil diğer alanlarda da Sayın Cumhurbaşkanımız ekibiyle beraber yeni bir düzenleme yapacaktır. Yeni bir düzenlemeye gidecektir, önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz" dedi.
23.03.2021 Siyaset
Mahir Ünal'dan, HDP'ye açılan kapatma davasına ilişkin flaş açıklama
Mahir Ünal'dan, HDP'ye açılan kapatma davasına ilişkin flaş açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, HDP'ye açılan kapatma davasına ilişkin, "Bu meseleyi siyasallaştırmak isteyenler, siyasal bir zeminde tartışmak isteyenler meselenin hukuki tarafını perdelemek istiyorlar. Bugüne kadar rahat bir şekilde PKK'ya, PKK'nın eylemlerine, PKK'nın cenazelerine katılanlar, buna CHP'liler de dahil olmak üzere, Türkiye'den yana ve demokratik toplumdan yana tavır almak zorundalar." dedi.
21.03.2021 Siyaset
Son dakika... AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'nin sloganı belli oldu
Son dakika... AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'nin sloganı belli oldu Gelen son dakika haberine göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nin sloganını, "Türkiye için güven ve istikrar" olarak belirlediklerini söyledi.
19.03.2021 Siyaset
Rasim Öztekin’in eşi Esra Kazancıbaşı: Kontrollerini asla aksatmadı
Rasim Öztekin’in eşi Esra Kazancıbaşı: Kontrollerini asla aksatmadı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden oyuncu Rasim Öztekin’in (62) gazeteci eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, usta sanatçının vefatının ardındaki gerçekler ve bu konuda yanlış bilinenlerle ilgili açıklama yapıp, teşekkür mesajı yayınladı.
15.03.2021 Cadde
Son dakika! Bakan Koca duyurdu: İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi vefat etti
Son dakika! Bakan Koca duyurdu: İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi vefat etti Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle 75 yaşında vefat etti. Servet Soylu'nun cenazesinin, yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Soylu'nun annesi için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Soylu, Bakırköy'deki hastaneye gelerek taziyeleri kabul etti, annesinin cenazesini aldı.
13.03.2021 Siyaset
Son dakika! Usta oyuncu Rasim Öztekin son yolcuğuna uğurlandı
Son dakika! Usta oyuncu Rasim Öztekin son yolcuğuna uğurlandı Son dakika haberine göre; kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün 62 yaşında hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, son yolculuğuna uğurlandı.
10.03.2021 Cadde
Erbakan anması 9 partiyi buluşturdu
Erbakan anması 9 partiyi buluşturdu Milli Görüş hareketinin kurucu lideri merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan, vefatının 10. yılında Saadet Partisi tarafından düzenlenen törenle anıldı. ‘Yaşanabilir Bir Türkiye’ adıyla düzenlenen anma programı dokuz siyasi partiyi buluşturdu.
28.02.2021 Siyaset
Bakanlar İzmir'de deprem konutları temel atma törenine katıldı
Bakanlar İzmir'de deprem konutları temel atma törenine katıldı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Bayraklı ilçesinde 7 ayrı alanda ve rezerv alanında toplamda 1841 konutun inşasına TOKİ eliyle başladıklarını söyledi.
22.02.2021 Ekonomi
Mahir Ünal'dan kendisine yönelik 'saldırı' iddiasına ilişkin paylaşım
Mahir Ünal'dan kendisine yönelik 'saldırı' iddiasına ilişkin paylaşım AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kendisine yönelik saldırıda bulunulduğu iddiasına ilişkin, "Yalanlarınızda boğulacaksınız. Bu yalanlarınızın ve nefretinizin zehirlediği her zihin ve kalp için sadece üzülüyorum." ifadelerini kullandı.
13.02.2021 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan Boğaziçi açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan Boğaziçi açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Boğaziçi Üniversitesi müstesna üniversitemiz. Öncelikle üniversitenin marka değerine zarar vermemek gerekiyor. Öğrencilerimizle ilgili son derece dikkatli bir dil kullanıyoruz." dedi.
5.02.2021 Siyaset
Son dakika! Mahir Ünal'dan yeni anayasa açıklaması
Son dakika! Mahir Ünal'dan yeni anayasa açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TRT Haber’de gündeme dair soruları cevapladı. Ünal, ''Bu ülkeyi darbe anayasasından kurtaracak bir sivil anayasa Türkiye için elzemdir. Türkiye'nin, darbeciler tarafından yapılmış, yamalı bohçaya dönüşmüş bu anayasayı değiştirmesi gerekiyor.'' dedi.
4.02.2021 Siyaset
Mahir Ünal'dan 'demokratik siyaset vandallığı kabul etmez' açıklaması
Mahir Ünal'dan 'demokratik siyaset vandallığı kabul etmez' açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara ilişkin "Persilvanya'dakinin yanında saf tutan FETÖ'cü tweet atıyor; 'kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet' diye. Bakıyorsun aynı tweeti CHP'nin milletvekili dağıtıyor, radikal bir solcu dağıtıyor. Siz hangi iradenin mensuplarısınız, hangi iradeyle hareket ediyorsunuz, referans olarak neyi alıyorsunuz? Referans olarak demokrasiyi aldığınızı varsaysak demokratik siyaset, hiçbir şiddeti, silahı, vandallığı kabul etmez." dedi.
3.02.2021 Siyaset
Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına tepki
Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Boğaziçi Üniversitesindeki gösterilerde gözaltına alınanlardan 79’unun DHKP/C ve TKP-ML terör örgütü üyesi olduğunu belirterek "Sanırım terör sevici Kılıçdaroğlu, evlatları olarak bunları kastediyor." ifadesini kullandı.
2.02.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.