AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu, milletin iradesine saygı duymuyor
AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu, milletin iradesine saygı duymuyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sonuçları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etmeyeceği yönündeki açıklamasını eleştirerek, "Sen bu milletin iradesine saygı duymuyorsun" dedi.
27.06.2018 Siyaset
Ünal: Kandil’de 10’un üzerinde PKK kampı yerle bir edildi
Ünal: Kandil’de 10’un üzerinde PKK kampı yerle bir edildi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kandil operasyonunun Mart ayında başladığını belirterek, "Şu ana kadar 10’un üzerinde PKK kampı yerle bir edilmiş ve biz Kandil’e doğru ilerlerken bunu itibarsızlaştırmanın bir alemi var mı. Yani şimdi kampanya ve seçim çalışmaları başladı diye operasyonlara ara mı vereceğiz" dedi.
19.06.2018 Siyaset
Mahir Ünal'dan ittifak açıklamaları
Mahir Ünal'dan ittifak açıklamaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ittifak ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ünali: "Bundan sonraki süreçte tek bir siyasi parti söz konusu değil. Bunlar siyasi partilerin kurullarında yapacağı görüşmeyle belli olur. MHP ile oluşturduğumuz bu ittifak 2019'a dönük bir ittifak değil. 2023'e Türkiye'ye dönük hedeflerini ortak tayin etmek için bir birliktelik. Burada bir şeyin altını çizmek istiyorum. Türkiye'de milliyetçi söylem yükseliyor, ya da kutuplaşma oluyor diye bir şey söz söyleniyor. Türkiye'nin sınır güvenliği devletin bekası milli ve yerli bir duruş ortaya çıkardı. Kim bu ülkenin güvenliği için bir dert bir sıkıntı duyuyorsa bu bunun söylemidir."
11.09.2019 Televizyon
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar İttifak çalışmaları ile ilgili de konuşan Üna, "Yerel seçimlerde tek zarf tek sandık üzerinden yapılacak seçimler.Yüzde 10 barajının korunması konusunda mutabakat oluştu"ifadesini kullandı.
11.09.2019 Haberler
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar Ünal'ın açıklamalarını satır başları şöyle: ÖSO tartışmalarına CHP devam ediyor. Aklı selim bir ses yükseldi. Dursun Çiçek. Bir taraftan PYD'yi terör örgütü kabul etmek için istihbarat raporları isteyen, diğer taraftan Zeytin Dalı Harekatı'nı sorunlu hale getirmek için ÖSO üzerinden bir terör algısı oluşturmaya çalışan bir CHP var karşımızda. Uluslararası camiada, PYD/PKK'nın dostları ile aynı dili kullanan bir durumla karşı karşıyayız.CHP'nin son 3 yıldan beri kullandığı temel argümanlardan birisi de Türkiye'nin DEAŞ mücadelesiydi. Biz Rakka'da PYD ile DEAŞ'ın ilişkisini de ortaya koymuştuk.
11.09.2019 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ünal: Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle
AK Parti Sözcüsü Ünal: Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, "Biz, Fırat Kalkanı'ndan sonra Afrin'e başlayınca önce 'Afrin'i yapamazsınız' dediler. Şimdi bize diyorlar ki 'Münbiç'i yapamazsınız.' Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle" dedi.
11.09.2019 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ünal: Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle
AK Parti Sözcüsü Ünal: Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, "Biz, Fırat Kalkanı'ndan sonra Afrin'e başlayınca önce 'Afrin'i yapamazsınız' dediler. Şimdi bize diyorlar ki 'Münbiç'i yapamazsınız.' Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle" dedi.
4.02.2018 Siyaset