Ak Parti Genel Merkezi

Ak Parti Genel Merkezi

Son dakika AK Parti Genel Merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AK Parti Genel Merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AK Parti Genel Merkezi haber sayfamızda...

Ak Parti Genel Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.204 ak parti genel merkezi haberi bulunmuştur.
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı
AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı.
11.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından gençlerle bir araya geldi.
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te iftar programına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te iftar programına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) iftar programına katıldı.
2.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te iftar programına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te iftar programına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) iftar programına katıldı.
2.04.2024 Gündem
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’
‘31 Mart bir dönüm noktasıdır’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde kendisini bekleyen kalabalığa “Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. Durmak yok yola devam” diye konuştu. Sandık sonuçlarını masaya yatıracaklarını söyleyen Erdoğan, “Özeleştiri yapacağız” dedi.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, 'Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız' dedi.
31.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
SON DAKİKA: Ankara seçim sonucu! Turgut Altınok mu, Mansur Yavaş mı?
SON DAKİKA: Ankara seçim sonucu! Turgut Altınok mu, Mansur Yavaş mı? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de...
31.03.2024 Gündem
Biz katile katil deriz
Biz katile katil deriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Katile katil, zalime zalim demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırımı saklamaya çalışmak yerine Gazze’de ölen bebeklerin hesabını versin” dedi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik CNN Türk’te önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Aday arkadaşlarımızın performansını tek tek çok iyi buluyoruz. Bu açıdan baktığımızda yükselen bir trend olduğunu da görüyoruz" dedi.
12.03.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Bu güzel şehir bitkisel hayatta
Bu güzel şehir bitkisel hayatta Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut İBB yönetimini eleştirerek “İstanbul’a emanet olarak değil de nimet olarak bakanlar ihmalkârlıklarıyla, umursamazlıklarıyla bu güzel şehrin bitkisel hayata girmesine sebep oldu” dedi
27.02.2024 Gündem
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 70’inci yaşını kutladı. Dünya liderleri Erdoğan’ı telefonla arayarak, doğum günü için tebrik etti.
27.02.2024 Gündem
BBP heyeti, AK Parti heyeti ile yerel seçimleri görüştü
BBP heyeti, AK Parti heyeti ile yerel seçimleri görüştü Büyük Birlik Partisi (BBP) heyeti, yerel seçimlerle ilgili AK Parti heyeti ile görüştü. BBP heyetinden açıklama yapıldı.
5.01.2024 Gündem
İstanbul adayı pazar açıklanıyor
İstanbul adayı pazar açıklanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte diğer başkan adaylarının “yarıya yakınını” kamuoyuna duyuracaklarını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise 15 Ocak’ta açıklanacak.
5.01.2024 Gündem
AK PARTİ İSTANBUL Belediye Başkan adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul ve Ankara adaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu
AK PARTİ İSTANBUL Belediye Başkan adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul ve Ankara adaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu Yerel seçimler için geri sayım devam ederken en merak edilen başlıklar arasında ise Ak Parti İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulunurken İstanbul ve Ankara Belediye Başkan adaylarının açıklanacağı tarihi de duyurdu. Peki İstanbul, Ankara Ak Parti Belediye Başkan adayları kimler olacak?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul adayının açıklanacağı tarih belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
İstanbul adayının açıklanacağı tarih belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul adayının açıklanacağı tarihi paylaşarak yerel seçim sürecine ilişkin önemli mesajlar da verdi.
4.01.2024 Haberler
İstanbul adayının açıklanacağı tarih belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
İstanbul adayının açıklanacağı tarih belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul adayının açıklanacağı tarihi paylaşarak yerel seçim sürecine ilişkin önemli mesajlar da verdi.
4.01.2024 Gündem
AK Parti’de ‘İstanbul adayı’ mesaisi
AK Parti’de ‘İstanbul adayı’ mesaisi AK Parti’de aday tespit üst komisyonu önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında İstanbul gündemiyle toplandı.
4.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan seçim talimatı! Cumhur İttifakı'nda yol haritası netleşti
Erdoğan'dan seçim talimatı! Cumhur İttifakı'nda yol haritası netleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehirler dışında kalan 51 ilin parti teşkilatlarıyla yaptığı görüşmede, “AK Parti ve MHP fark etmez. Çıkarılacak her aday ittifakın adayı, ona göre çalışın. İttifaka zarar vermeyin, seçimi kazanın” talimatını verdi.
30.12.2023 Gündem
CHP lideri Özel'den Can Atalay açıklaması
CHP lideri Özel'den Can Atalay açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel mahkemenin Can Atalay hakkındaki Anayasa Mahkemesi (AYM) kararını Yargıtay'a göndermesine ilişkin konuştu.
28.12.2023 Gündem
2024 asgari ücret zammı belli oldu! Bakan Işıkhan son dakika açıkladı
2024 asgari ücret zammı belli oldu! Bakan Işıkhan son dakika açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret zammıyla ilgili AK Parti Genel Merkezi'nde işçi ve işverenle yapmış olduğu görüşme sona erdi. Toplantının ardından Vedat Işıkhan 2024 yılı asgari ücret miktarını açıkladı.
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı...
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı... 2024 yılında asgari ücret net 17.002 TL olarak uygulanacak. Bakan Işıkhan, “Bu rakamla net asgari ücrete önceki döneme kıyasla yüzde 49, önceki yıla göre de kümülatif olarak yüzde 100 artış yapıldı” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
AK Parti’de başkan adayları netleşiyor! İstanbul için özel plan
AK Parti’de başkan adayları netleşiyor! İstanbul için özel plan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Aydın, Hatay, Diyarbakır, Mersin, Muğla ve Van için aday yoklaması yaptı. Erdoğan bugün de Manisa ve Mardin için ise teşkilatın eğilimini ölçecek.
27.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Genel Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.