Ak Parti Sözcüsü Çelik

Ak Parti Sözcüsü Çelik

Son dakika AK Parti Sözcüsü Çelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AK Parti Sözcüsü Çelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AK Parti Sözcüsü Çelik haber sayfamızda...

Ak Parti Sözcüsü Çelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.799 ak parti sözcüsü çelik haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan genç ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da PKK yandaşlarının saldırısına uğrayan genç ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan genci aradı. Erdoğan, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.
26.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB hizmetle değil deste deste paralarla gündemde İstanbul'da yeni metro hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katıldığı törenle açıldı. 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını açıklayan Erdoğan mevcut İBB yönetimine de tepki gösterdi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonrası için felaket senaryosuna çalışanlar var 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hayat pahalılığıyla mücadelenin önceliğimiz olduğu ekonomi programımızı zor şartlarda yürütüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz.' dedi.
19.03.2024 Gündem
CHP'de ikinci DEM krizi mi? 'PKK'ya ve onun yolundan gidenlere yakın değilim'
CHP'de ikinci DEM krizi mi? 'PKK'ya ve onun yolundan gidenlere yakın değilim' Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın isim vermeden DEM Parti’yi hedef aldı.
19.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP lideri Özel'e tepki: Tam bir akıl tutulması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP lideri Özel'e tepki: Tam bir akıl tutulması CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, 'darbe' ile ilgili sözlerine tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Çelik, "Gençlerimizi ‘darbe’ gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle ile yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." dedi.
19.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kedi katiline verilen cezayla ilgili açıklama
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kedi katiline verilen cezayla ilgili açıklama Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen kararla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de bir açıklama geldi.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan duruşmada savunma yaptı. Onlarca hayvansever duruşmanın olduğu koridorda izdiham oluştururken, kedi katiliyle ilgili karar da verildi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu yönetiminin açıklamaları yok hükmünde
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu yönetiminin açıklamaları yok hükmünde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.
10.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '28 Şubat' mesajı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '28 Şubat' mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Darbeler ve postmodern darbeler sadece ülkemize kötülük etmek isteyenlerin aracısı olmuştur” dedi.
28.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici
AK Parti Sözcüsü Çelik: ABD'nin Gazze vetosu utanç verici AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor.
26.02.2024 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhalefete tepki: Oy istemeden önce halka hesap vermeliler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhalefete tepki: Oy istemeden önce halka hesap vermeliler AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Sözcü Çelik yaptığı açıklamada, "Altılı, yedili masaya destek veren genel başkanların ve parti yönetimlerinin vatandaşlarımıza bir özür borcu vardır." dedi. ABD'nin Gazze için veto kararına tepki gösteren Çelik, "Eğer uluslararası sistem, uluslararası hukuk ve uluslararası kurumlar bunu durduramıyorlarsa o zaman hiçbir işe yaramıyorlar demektir." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle dünya liderlerinden peş peşe tebrik telefonları geldi.
26.02.2024 Gündem
İstanbul'da AK Parti programına saldırıda yeni görüntü
İstanbul'da AK Parti programına saldırıda yeni görüntü Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
Demokrasiye hain saldırı! İstanbul'da plakasız beyaz cipten kurşun yağdırıldı
Demokrasiye hain saldırı! İstanbul'da plakasız beyaz cipten kurşun yağdırıldı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açıldı.
11.02.2024 Gündem
Ömer Çelik: Türkiye her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de başarıyla tamamlayacaktır
Ömer Çelik: Türkiye her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de başarıyla tamamlayacaktır AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. AK Parti Sözcüsü Çelik, " Emniyetimiz işin başındadır. Türkiye her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de başarıyla tamamlayacaktır." dedi. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. AK Parti Sözcüsü Çelik, " Emniyetimiz işin başındadır. Türkiye her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de başarıyla tamamlayacaktır." dedi. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. AK Parti Sözcüsü Çelik, " Emniyetimiz işin başındadır. Türkiye her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de başarıyla tamamlayacaktır." dedi. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. AK Parti Sözcüsü Çelik, " Emniyetimiz işin başındadır. Türkiye her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de başarıyla tamamlayacaktır." dedi.
10.02.2024 Haberler
Son dakika: AK Parti programına silahlı saldırı! 1 kişi yaralandı
Son dakika: AK Parti programına silahlı saldırı! 1 kişi yaralandı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili peş peşe açıklama yapıldı.
10.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Hiç kimse Türkiye’ye zerre kadar zarar veremez
AK Parti Sözcüsü Çelik: Hiç kimse Türkiye’ye zerre kadar zarar veremez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız başımızda olduğu sürece sizler bu salonları, bu meydanları, bu sokakları böyle coşkulu bir şekilde doldurduğunuz sürece hiç kimse Türkiye’ye zerre kadar zarar veremez. Ne kara vatanımızdan bir çakıl taşı, ne mavi vatanımızdan bir damla su veririz" dedi.
9.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki İstanbul'da temel atma ve yıkım törenine katıldı! "İstanbul'u yenilememiz lazım"
Bakan Özhaseki İstanbul'da temel atma ve yıkım törenine katıldı! "İstanbul'u yenilememiz lazım" Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da temel atma ve yıkım törenine katıldı. Bakan Özhaseki "İstanbul'u yenilememiz, dönüştürmemiz lazım" dedi.
9.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Sandık bizim için bir demokrasi bayramıdır
AK Parti Sözcüsü Çelik: Sandık bizim için bir demokrasi bayramıdır AK Parti Sözcüsü Çelik, "Onlar Türkiye'de her türlü vesayetin arkasında dolanırken, seçilmiş partilerin birtakım vesayet odakları tarafından kuşatılmasını sağlamaya çalışırken, biz Türkiye'de en zor zamanlarda demokrasi mücadelesi vermiş bir kadroyuz" açıklamasında bulundu.
9.02.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten 6 Şubat mesajı: Tüm canların acısını yüreğimizde hissediyoruz
Ömer Çelik'ten 6 Şubat mesajı: Tüm canların acısını yüreğimizde hissediyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı. Çelik: "Asrın Felaketi, 6 Şubat Depremlerinin yıldönümünde yitirdiğimiz tüm canların acısını yüreğimizde hissediyoruz. Kaybettiğimiz canlarımızı asla unutmayacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelenmiştir” dedi. Öte yandan CHP ve İYİ Parti de aday tanıtım toplantılarını erteledi.
13.01.2024 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Aday tanıtım toplantısı ertelendi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ertelenmiştir” dedi. Öte yandan CHP ve İYİ Parti de aday tanıtım toplantılarını erteledi.
13.01.2024 Gündem
Özay Şendir'den sosyal medyadaki provokatif paylaşımlara tepki! "Buna alet olmamak gerekiyor"
Özay Şendir'den sosyal medyadaki provokatif paylaşımlara tepki! "Buna alet olmamak gerekiyor" Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı açıklandı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir yaptığı açıklamada "Bu tür havalarda bölgede 'hayvanların bile yaşayamayacağı' çeşitli mağaralarda kalan terör grupları hava şartlarını lehine kullanıyor" dedi.
12.01.2024 Gündem
AK Parti'den Netanyahu'nun Erdoğan açıklamasına sert tepki
AK Parti'den Netanyahu'nun Erdoğan açıklamasına sert tepki AK Parti Sözcüsü Çelik, Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi.
28.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Sözcüsü Çelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.