AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten düşen askeri helikopterle ilgili açıklama
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten düşen askeri helikopterle ilgili açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, ""İlk gelen bilgiler, helikopterin acil iniş yaparken düştüğü şeklinde. Soruşturmalar başlatıldı. Çok yönlü  araştırılıyor." dedi.
11.09.2019 Haberler
Ömer Çelik tarih vererek açıkladı: Manifesto 31 Ocak'ta yapılacak
Ömer Çelik tarih vererek açıkladı: Manifesto 31 Ocak'ta yapılacak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, " Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız" ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
Ömer Çelik: Türkiye'den bir heyet Rusya'ya gidiyor
Ömer Çelik: Türkiye'den bir heyet Rusya'ya gidiyor AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik, Fırat'ın doğusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, cumartesi günü Türkiye'den bir heyetin Rusya'ya gideceğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Türkiye'den Yunanistan'a net mesaj
Türkiye'den Yunanistan'a net mesaj AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı devam ederken parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Yunanistan'ın karasularını kademeli artıracağı iddiası) Bu çok tehlikeli bir yaklaşımdır, kendilerine yüce Meclis'in 1995'te aldığı karardaki ikazı hatırlatıyorum."
11.09.2019 Haberler
AK Parti'den 'asgari ücret' açıklaması
AK Parti'den 'asgari ücret' açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Çelik asgari ücret ile ilgili olarak, "Asgari ücret komisyonu, zamanında toplanacak. Herhangi bir şekilde takvimde oynama yok." dedi
11.09.2019 Haberler
“Devletin mali bilgileri Türkiye Cumhuriyeti’nin ajandasındadır”
“Devletin mali bilgileri Türkiye Cumhuriyeti’nin ajandasındadır” AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Kılıçdaroğlu’nun, ezanımıza, bayrağımıza saldıranlar karşısında bir hassasiyet gösterme durumuna gelmesi sevindiricidir. Ezanımıza saldıranlara karşı hassasiyet ifade etmesi bir aşamadır. Fakat devletin mali bilgilerini kim kime emanet ediyor. Devletin mali bilgileri Türkiye Cumhuriyeti’nin ajandasındadır” dedi.
11.09.2019 Haberler
Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar
Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Çelik: "(Yerel seçim) Cumhur ittifakı geçen dönemde son derece önemli Türk siyasetine kazanımlar getirmiştir. Bundan sonrasında da aynı kazanımları devam ettireceğinden bir kuşkumuz yoktur." AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Erdoğan-Bahçeli görüşmesi) Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bahçeli'nin takvimine göre bu görüşmeler zaten sürmektedir. Bugün yeni bir görüşme olur mu? Bu mümkündür."
11.09.2019 Haberler
Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar
Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Çelik: "(Yerel seçimler) Önemli olan vatandaşın sesine kulak vermektir, toplumsal taleplere duyarlı olmaktır. Bu çerçevede bir değerlendirme yapıldı"
11.09.2019 Haberler