Yozgat’ta mevsimin ilk karı yağdı! Çocuklar tadını çıkardı
Yozgat’ta mevsimin ilk karı yağdı! Çocuklar tadını çıkardı Yozgat’ta mevsimin ilk karı Akdağmadeni ilçesine yağdı. Kar yağışı sonrası ilçe beyaza büründü.
25.11.2022 Haberler
Yozgat'ta dolu yağışıyla zemin beyaza büründü
Yozgat'ta dolu yağışıyla zemin beyaza büründü Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle zemin beyaza büründü.
12.06.2022 Haberler
Yozgat’ta trafik kazası: 2 yaralı
Yozgat’ta trafik kazası: 2 yaralı Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
13.10.2019 Gündem
Yozgat'ta trafik kazası: 1 ölü, 21 yaralı
Yozgat'ta trafik kazası: 1 ölü, 21 yaralı Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Pazarcık mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında 1 kişi öldü, 21 kişi yaralandı. Sivas'tan Ankara'ya gitmekte olan Hamdi Serdar Altaylı yönetimindeki 34 GN 9773 plakalı yolcu otobüsü sabah 06.30'da Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Pazarcık mevkiinde yol kenarına devrildi. Kazada otobüs şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, 21 yolcu da yaralandı. Yaralılar Akdağmadeni, Sorgun ve Yozgat'taki hastanelere kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Bir acı haber de Yozgat'tan
Bir acı haber de Yozgat'tan YOZGAT'ın Akdağmadeni ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Kaza, sabah 07.00 sıralarında Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü beldesi yakınlarında meydana geldi. İzmir?den Sivas?a gitmekte olan Ümit Çınar'ın kullandığı 58 TD 900 plakalı yolcu otobüsü, Yozgat-Sivas karayolunun Oluközü beldesi yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarpıp şarampole devrildi. Şarampolde 50 metre kontrolsüz olarak ilerleyen otobüs, daha sonra devrildi. Kazada, yolculardan Muhammet Fatih Yıldırım, Betül Gandemir ve Zerrin Danyeli olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 15 yolcu ise ambulanslarla kaldırıldıkları Yozgat, Akdağmadeni ve Sorgun'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Otobüsün altında sıkışan cenazeler, aracın vinç yardımıyla kaldırıldıktan sonra sıkıştıkları yerden çıkartılarak Akdağmadeni Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri