Akfen İnşaat

Akfen İnşaat

Son dakika Akfen İnşaat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akfen İnşaat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akfen İnşaat haber sayfamızda...

Akfen İnşaat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 253 akfen inşaat haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bizim anlayışımız bu aziz millete hizmet etme anlayışıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sağlık alanında Türkiye'yi güçlendirmeye devam ettirdiklerini belirterek, “Ülkemizi biz yükseltirken dört temel sütun belirlemiştik. Bunlardan biri de sağlık alanı. Her şeyin başı sağlık diyerek sağlık hizmetlerini ülkemizde dünya standartlarının üstüne taşıdık” açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Avrupa’nın en yeni 25 oteli arasında
Avrupa’nın en yeni 25 oteli arasında Geçen yıl açılan Bodrum Loft, İngiltere’nin önde gelen gazetesi The Telegraph tarafından, ‘Avrupa’nın En Yeni 25 Oteli’ arasında gösterildi.
13.05.2021 Ekonomi
Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor
Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor Sağlık Bakanlığınca kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımı tamamlanan, son teknolojik cihazların kullanıldığı Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın törenle hizmete girecek.
12.11.2020 Haberler
Tekirdağ’da geri sayım
Tekirdağ’da geri sayım Son dönemde hayata geçirilen projelerle öne çıkan Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere gün sayıyor. Akfen İnşaat’tan yapılan açıklamaya göre, 1 milyar 500 milyon liraya mal olan proje, sahip olduğu 486 yatakla bölgenin en önemli hastanesi olarak Tekirdağ’ı sağlıkta da bir çekim merkezi haline getiriyor.
19.10.2020 Ekonomi
Sağlık turizmine şehir aşısı
Sağlık turizmine şehir aşısı Tekirdağ Şehir Hastanesi eylül sonunda hasta kabulü için hazır olacak. Tüm bölgeye hizmet verebilecek kapasitede hayata geçirilen hastanenin Türkiye’nin sağlık turizmi hedeflerine de önemli destek sunması bekleniyor.
22.09.2020 Ekonomi
Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor
Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin inşaat işlerinin bitme noktasına geldiğini, hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından teslim alındıktan sonra faaliyete geçmesinin beklendiğini söyledi.
11.09.2020 Ekonomi
Akfen’de yeni CEO ‘Selim Akın’ oldu
Akfen’de yeni CEO ‘Selim Akın’ oldu Akfen Holding CEO’su İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik dolayısıyla gruptan ayrılmasının ardından, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın holdingin yeni CEO’su olarak atandı. Güçsav, holdingin yönetim kurulu başkan danışmanı olarak görev yapacak.
8.01.2020 Ekonomi
Türkiye’nin cazibesi Akfen’i agresif yaptı
Türkiye’nin cazibesi Akfen’i agresif yaptı Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, yeni yatırım fırsatlarını araştırdıklarını belirterek, “Türkiye bir daha hiç böyle cazip olmayacak. Agresif şekilde bakıyoruz” dedi
7.05.2019 Ekonomi
Bulvar Loft’ta 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı
Bulvar Loft’ta 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı Akfen İnşaat ve Akfen GYO’nun Ankara İncek’te yapımına devam ettiği Bulvar Loft projesinde düzenlediği kampanyada son haftaya girildi.
2.12.2017 Ekonomi
Akfen'in Bodrum Loft Projesi'ne uluslararası "mimarlık" ödülü
Akfen'in Bodrum Loft Projesi'ne uluslararası "mimarlık" ödülü Tabanlıoğlu Mimarlık'ın Akfen İnşaat için tasarladığı proje, Dünya Mimarlık Festivali'nin "Turizm Yatırımları Proje" kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.
21.11.2017 Ekonomi
Akfen’in ‘Loft’u Amerika yolcusu
Akfen’in ‘Loft’u Amerika yolcusu ‘Loft’ markasıyla İstanbul, Ankara ve Bodrum’da toplam 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yapan Akfen İnşaat, markayı ABD ve Frankfurt’a taşımak için harekete geçti
30.09.2017 Ekonomi
Yaz rekoru!
Yaz rekoru! Geçen yıl temmuz ayında 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle 81 bine düşen konut satışları bu yıl aynı dönemde yüzde 42 artarak 115 bini aştı. Ulaşılan bu rakam, tüm zamanların en yüksek temmuz satışını oluşturdu
24.08.2017 Ekonomi
Örnek dairesini hazırladı
Örnek dairesini hazırladı Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te yapımına devam edilen Bulvar Loft projesinde örnek daire ziyaretçilere kapılarını açtı.
19.07.2017 Ekonomi
Bulvar Loft’ta son  kampanya sürprizi
Bulvar Loft’ta son kampanya sürprizi Akfen İnşaat, Ankara, İncek’te yapımına devam ettiği Bulvar Loft projesinde zam öncesi son fırsat kampanyasına çıktı.
28.05.2017 Ekonomi
Akfen Holding’de işin lokomotifi inşaat olacak
Akfen Holding’de işin lokomotifi inşaat olacak 1.5 yılda 6.7 milyar liralık yatırımı hayata geçirecek Türkiye’nin en büyük yatırımcı grupları arasında yer alan Akfen Holding, yeniden yapılanma sürecini tamamladı.
24.05.2017 Ekonomi
Akfen’den sosyal atak
Akfen’den sosyal atak Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat, Ankara’daki konut projesi “İncek Loft”ta sosyal medyanın ünlü ismi YouTuber Enes Batur Sungurtekin’i konuk etti.
14.05.2017 Ekonomi
Akfen İnşaat, Bulvar Loft'ta Satışların Yüzde 35'ini Tamamladı
Akfen İnşaat, Bulvar Loft'ta Satışların Yüzde 35'ini Tamamladı Akfen İnşaat kalitesi ile Ankara’da hayata geçirilen Bulvar Loft’un satışlarının yüzde 35’i tamamlandı...
13.08.2017 Proje Haberleri
İnşaat ve Konut Konferansı İçin Geri Sayım Başladı
İnşaat ve Konut Konferansı İçin Geri Sayım Başladı 24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP buluşma adresi olarak 5...
Türkiye’nin En Uzun Proje Finansmanı İmzalandı
Türkiye’nin En Uzun Proje Finansmanı İmzalandı Akfen İnşaat, Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası ile Eskişehir Şehir Hastanesi yapımı için 18 yıl vadeli kredi anlaşmasına imza attı.
13.08.2017 Proje Haberleri
20 milyar liralık şehir hastanesi atağı
20 milyar liralık şehir hastanesi atağı Eskişehir Şehir Hastanesi için Akfen İnşaat, Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankası arasında gerçekleştirilen proje finansmanı imza töreninde konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, şehir hastaneleri anlamında şu anda 18 projenin sözleşmesinin yapılmış  olduğunu, birçoğunun da inşaatına başlandığını belirterek, “Sözleşme tarihlerindeki bedelleri itibariyle toplamda 18 yatırımın bedeli 19 milyar 929 milyon lira” dedi.
12.10.2016 Ekonomi
Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi
Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi Yüksek nüfusunun yanı sıra sürekli göç alması ve birçok üniversiteye ev sahipliği yapması, Ankara'yı Türkiye'nin önemli emlak şehirlerinden birisi kılıyor.
Ankara’nın Yükselen Bölgesi İncek’e Akfen’den Loft İmzası
Ankara’nın Yükselen Bölgesi İncek’e Akfen’den Loft İmzası Ankara'nın yeni buluşma noktası "Bulva Loft" yaşama değer katacak.
Ankara’da ‘Loft’ rüzgârı esiyor
Ankara’da ‘Loft’ rüzgârı esiyor İstanbul’da Levent Loft’la başladığı ‘Loft’ markalı konut yapımına Ankara’da “İncek Loft” projesiyle devam eden Akfen İnşaat, üçüncü temalı konut projesi olan Bulvar Loft’u Ankara İncek’te hayata geçiriyor.
22.09.2016 Ekonomi
İncek Loft'ta hemen teslim
İncek Loft'ta hemen teslim Ankara'da Akfen İnşaat'ın hayata geçirdiği İncek Loft projesinde özel ödeme planları
28.03.2016 Konut
İncek Loft’ta yaşam başlıyor
İncek Loft’ta yaşam başlıyor Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde yaşam başlıyor.
26.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akfen İnşaat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.