Spor Günlüğü - 18 Mayıs 2016
Spor Günlüğü - 18 Mayıs 2016 THY Euroleague'de final oynayan Fenerbahçe, şimdiden gelecek sezon planlamasına başladı.   Fenerbahçe'de geleceği tartışma konusu olan ve koç Obradovic ile tartışma yaşadıktan sonra A takımda kadro dışı kalan genç oyuncu Ömer Faruk Yurtseven, Amerika Kolej Ligi takımlarından North Caroline State ile anlaştığını resmen duyurdu.   Spor Toto Basketbol Ligi play off çeyrek final serisi ilk maçında Anadolu Efes, Royal Halı Gaziantep'i mağlup ederken, Darüşşafaka Doğuş, Banvit'i geçmeyi başardı.    Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkanı Kerim Aksu, yapacakları yönetim kurulu toplantısında, gelecek sezon lige devam edip etmeme yönünde karar vereceklerini söyledi.   Kadınlar Voleybol Ligi’ni 2. sırada bitiren ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak Fenerbahçe Grundig, dünyaca ünlü bir smaçör ile anlaşmaya vardı.    NBA'de Doğu Finali ilk maçında Cleveland Cavaliers evinde Toronto Raptors'u mağlup etti.
18.05.2016 Programlar
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor - Pınar Karşıyaka: 72-98
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor - Pınar Karşıyaka: 72-98 Spor Toto Basketbol Ligi'nin 30. hafta maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u 98-72 yendi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü | 7 Şubat 2016
Spor Günlüğü | 7 Şubat 2016 - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 17. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan sahasında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u 87-68 mağlup etti.   - Türkiye’de geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen Matt Janning’e İtalyan ekibi Reggio Emilia talip oldu.   - Golden Stat Warriors, milli basketbolcu Enes Kanter’in forma giydiği Oklahoma City Thunder’ı 116-108 mağlup etmeyi başardı.
7.02.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 05 Ocak 2016
Spor Günlüğü - 05 Ocak 2016 Spor Toto Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u son saniye basketiyle mağlup etmeyi başardı.    Sezon başında Beşiktaş Sompo Japan’a transfer olan ancak gözden düşen Erik Murphy’nin Demir İnşaat Büyükçekmece’ye transferi an meselesi. Öte yandan Galatasaray Odeabank’ta transfer için boşta olan Chuck Davis isminin gündeme geldiği iddia ediliyor.   Türkiye Basketbol Ligi'nde, Kayseri’de oynanan Mondi Melikşah Üniversitesi-İstanbul DSİ maçında Mondi Melikşah koçu Mustafa Derin, oyuncusu Orçun Okkalı'ya tokat attı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 10 karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City Thunder, Sacramento Kings karşısında 5. mağlubiyetine uğradı.
5.01.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 14 Aralık 2015
Spor Günlüğü - 14 Aralık 2015 Spor Toto Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni farklı mağlup ederken, Anadolu Efes, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor deplasmanından galibiyetle döndü.    Joe Ragland ile yolları ayırdıktan sonra arayışlarını sürdüren Pınar Karşıyaka, kadrosunu İsrail Ligi’nin en değerli oyuncusu ile takviye etti.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 4 karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City Thunder, Utah Jazz'i uzatma sonunda mağlup etmeyi başardı.    İnsagram fenomeni olarak ünlenen Paige Spiranac, davet edildiği golf turnuvasında oldukça kötü bir derece elde  etti, ancak turnuvanın en dikkat çeken ismi olmayı da başardı.
14.12.2015 Programlar
Spor Günlüğü | 6 Aralık 2015
Spor Günlüğü | 6 Aralık 2015 - Spor Toto Baketbol Ligi’nin 9.hafta mücadelesinde Galatasaray Odeabank,sahasında Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’u 90-74 mağlup etti.   - Spor Toto Basketbol Ligi’nde Muratbey Uşak Sportif, Beşiktaş Sompo Japan’ı evinde 66-64 yenerek 8. maçında 6 .galibiyetini aldı.   - NBA’de Utah Jazz'ın İndiana Pacers'ı uzatma sonunda 122-119 yendiği karşılaşma iki oyuncunun kariyer rekoruna sahne oldu.   - Kanadalı işadamı Alex Romanov, hayranı olduğu Los Angeles Clippers'ın maçlarını kaçırmamak adına sezonluk 2 koltuğa tam 650 bin TL öderken,deplasman için de Kanada'dan özel uçak tutuyor.
6.12.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 19 Kasım 2015
Spor Günlüğü - 19 Kasım 2015 Eurocup'ta mücadele eden Galatasaray Odeabank, Beşiktaş Sompo Japan ve Trabzonspor Medicalpark, dün gece oynadıkları karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrıldı.    Geçtiğimiz sezonu Rusya’nın Dynamo Kursk takımında geçiren, A Milli Takım ve Galatasaray’ın yıldızı Işıl Alben’e, eski kulübünden geri dön çağrısı geldi.   UFC Kadınlar ünvan maçında Holly Holm'e mağlup olan Ronda Rousey'ye kötü bir haber daha geldi.   ABD, bir güreş maçında 42 bin seyirciye ev sahipliği yapan boks müsabakasını konuşuyor.    Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, bir dönem NBA’de de oynayan ABD’li oyun kurucu Andre Barrett’i denemeye aldı.
19.11.2015 Programlar