Akn

Akn

Son dakika akn haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan akn gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan akn haber sayfamızda...

Akn

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63 akn haberi bulunmuştur.
Kazada yaralanan astsubaydan kahreden haber
Kazada yaralanan astsubaydan kahreden haber Kocaeli’nin Darıca ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde yaralanarak hastaneye kaldırılan astsubay Oğuzhan Atalay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
4.07.2022 Gündem
AKN Nedir, Ne İşe Yarar? Adil Kullanım Kotası Kalktı Mı?
AKN Nedir, Ne İşe Yarar? Adil Kullanım Kotası Kalktı Mı? İnternet üzerinde en çok merak edilen konulardan biri AKN olarak öne çıkıyor. Günümüzde ise bu yapı yavaş yavaş artık internet üzerinden kalkmaya başladı. Peki Akn nedir, ne işe yarar? Adil kullanım kotası kalktı mı? İşte bu konuda merak edilenler.
30.03.2021 Eğitim
Dinlenme tesisinde tartıştığı kişiyi öldüren kadın tutuklandı
Dinlenme tesisinde tartıştığı kişiyi öldüren kadın tutuklandı Bursa-İstanbul Otoyolundaki bir dinlenme tesisinde tartıştığı Cihat Aytaç'ı (38) tabancayla vurarak, öldüren Özlem Çetintaş (34), jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklandı. Özlem Çetintaş'ın ifadesinde, "Cihat, yolda giderken bana ticaret yapacağımız kişilere cilve yapmam gerektiğini, farklı şeyler yapmam istenirse onları da yerine getirmem gerektiğini söyledi. Söylediklerine çok sinirlenmiştim. Pişmanım, bir anlık sinirle yaptım. Böyle olsun istemezdim" dediği öğrenildi.
10.11.2020 Gündem
Cinayet zanlısı kadın adliyeye sevk edildi!
Cinayet zanlısı kadın adliyeye sevk edildi! Orhangazi’de dün bir dinlenme tesisinde Cihat Aytaç’ı silahla vurarak ölümüne neden olan Özlem Ç. jandarmadaki ifadesinin ardından Orhangazi Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.
10.11.2020 Gündem
Otoparkta şok görüntü! Tartıştığı adamı önce vurdu sonra...
Otoparkta şok görüntü! Tartıştığı adamı önce vurdu sonra... Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışma çıkan Özlem Ç. (34), tabanca ile ateş ederek yaraladığı Cihat Aytaç’a (38) yerde yatarken tabancayla vurmaya devam etti. Ağır yaralanan Aytaç hastaneye kaldırılırken Özlem Ç. de gözaltına alındı.
9.11.2020 Haberler
Son dakika... Otoparkta şok görüntü! Tartıştığı adamı önce vurdu sonra...
Son dakika... Otoparkta şok görüntü! Tartıştığı adamı önce vurdu sonra... İstanbul İzmir otobanında bir dinlenme tesisinde bir kadın, tartıştığı adamı silahla yaraladı. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, silahlı saldırıyı düzenleyen kadın jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öfkeli kadının silahla yaraladığı kişiye daha sonra tabancanın kabzasıyla vurma anı saniye saniye kaydedildi. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
9.11.2020 Gündem
4 kişilik bir aile haberleşmeye yaklaşık 3 bin 225 TL harcadı
4 kişilik bir aile haberleşmeye yaklaşık 3 bin 225 TL harcadı Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER), Türkiye'de 2019 yılında evlerinde bir sabit telefon ile genişbant internet aboneliği bulunan ve her bireyi cep telefonu hattı sahibi olan 4 kişilik bir ailenin aylık ortalama haberleşme giderinin vergiler dahil ortalama 268,83 TL olduğunu açıkladı.
1.01.2020 Ekonomi
2020 Turknet müşteri hizmetleri telefon numarası kaç? Turknet çağrı merkezi telefonu?
2020 Turknet müşteri hizmetleri telefon numarası kaç? Turknet çağrı merkezi telefonu? Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil telekom operatörü TurkNet’e nasıl ulaşabiliriz. Müşteri hizmetleri numarası nedir? Bayileri nerelerde? İşte merak ettiğiniz tüm sorular…
23.12.2019 Gündem
İki ‘uçan baluk’ uçuşa hazır
İki ‘uçan baluk’ uçuşa hazır Türkiye’ye ziyarette bulunan Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte BAYKAR Savunma tesislerini ziyaret etti.
29.07.2019 Ekonomi
‘Türk Telekom cep taşıma şampiyonu’
‘Türk Telekom cep taşıma şampiyonu’ Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, ilk çeyrekte yarım milyondan fazla net mobil abone kazandıklarını belirterek, “Numara taşıma şampiyonuyuz” dedi
22.05.2019 Ekonomi
Son dakika... Bakan Turhan'dan önemli açıklamalar
Son dakika... Bakan Turhan'dan önemli açıklamalar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları  yanıtladı, değerlendirmelerde bulundu.
22.03.2019 Ekonomi
PTT drone ile kargo taşımaya başlayacak
PTT drone ile kargo taşımaya başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, PTT’nin bu yıl içerisinde drone ile teslimata başlamasını planladıklarını dile getirdi. Bakan Turhan, 2018 değerlendirmesi ve 2019 hedefleri kapsamında düzenlediği basın toplantısında, şehir içi toplu taşıma araçlarında ülke genelinde geçerli olacak ‘Türkiye Kart’ ile ilgili çalışmaların sürdüdüğünü, PTT tarafından kurulan işletim sistemi hazır olduğunda yerel yönetimlerle anlaşmalar yapılacağını ve vatandaşın hayatının daha da kolaylaştırılacağını söyledi. Turhan, yerli ve milli yemek kartı projesini de 2019 yılında hayata geçireceklerini ifade etti.
8.02.2019 Ekonomi
Son dakika | Bakan'dan '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' için müjdeli haber!
Son dakika | Bakan'dan '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' için müjdeli haber! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul'un etüt proje işlerini tamamladıklarını belirtti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul'un ÇED rapor onayını beklediklerini, ÇED onayının ardından ihale ilanına çıkacaklarını bildirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara-Sincan arası demir  yolu sinyalizasyon çalışmalarının şubat sonunda, Ankara-Kayaş arasının ise mart sonunda tamamlanacağını söyledi.
6.02.2019 Ekonomi
Son dakika | Bakan'dan '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' için müjdeli haber!
Son dakika | Bakan'dan '3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli' için müjdeli haber! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul'un etüt proje işlerini tamamladıklarını belirtti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul'un ÇED rapor onayını beklediklerini, ÇED onayının ardından ihale ilanına çıkacaklarını bildirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara-Sincan arası demir  yolu sinyalizasyon çalışmalarının şubat sonunda, Ankara-Kayaş arasının ise mart sonunda tamamlanacağını söyledi.
6.02.2019 Ekonomi
Son dakika: Bakanlık duyurdu! Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor
Son dakika: Bakanlık duyurdu! Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Mobil internet paylaşımının ücretlendirilmesi ile ilgili "Mevcut müşterilerde Tüketici Yasası'na uygun şekilde, tarifelerini daraltıcı işlemlere izin vermek mümkün değil. Ancak yeni müşterilere bu abone olurken, neyin nasıl olduğu anlatılarak, müşterinin kabul etmesi durumunda bunu yapmasında engel olmaz, sürprize hayır, çeşitliliğe evet. Asıl meselemiz bu, sürpriz olmasını istemiyoruz" dedi.
21.01.2019 Ekonomi
AKK'nin kaldırılmasının ardından internet fiyatları ne kadar oldu?
AKK'nin kaldırılmasının ardından internet fiyatları ne kadar oldu? Yeni yılın ilk günü itibariyle Adil Kullanım Kotası (AKK) uygulamasına son verilirken, internet servis sağlayıcısı firmaların, AKK sonrasında uygulayacağı olan tarife ve ücretlendirme bedelleri de belli oldu.
2.01.2019 Teknoloji
Kotasız hayat oh ne rahat!
Kotasız hayat oh ne rahat! Sabit internette belli bir kullanımdan sonra hızın düşürülmesine neden olan Adil Kullanım Kotası (AKK) ya da diğer adıyla Adil Kullanım Noktası (AKN) dün itibariyle kaldırıldı. Türkiye’de, 13 milyon kullanıcı için internette yeni bir dönem başladı.
2.01.2019 Ekonomi
İnternette kota kalktı poşetler ‘ücretli’ oldu
İnternette kota kalktı poşetler ‘ücretli’ oldu Yeni yılla beraber iki alanda yeni uygulamalar hayatımıza girdi. İnternet hızlarının belli bir kullanımdan sonra düşürülmesine neden olan Adil Kullanım Kotası (AKK) ya da diğer adıyla Adil Kullanım Noktası (AKN) bugün itibariyle resmi olarak kalktı.
1.01.2019 Ekonomi
Türkiye'de bir ailenin aylık iletişim gideri ne kadar?
Türkiye'de bir ailenin aylık iletişim gideri ne kadar? Türkiye'de bir sabit telefon ve bir genişbant internet aboneliği bulunan ve her bireyinin cep telefonu sahibi olduğu 4 kişilik bir ailenin yıllık ortalama haberleşme gideri 2 bin 813 TL'ye ulaştı.
1.01.2019 Teknoloji
Adil Kullanım Kotası (AKK) nedir?
Adil Kullanım Kotası (AKK) nedir? Adil Kullanım Kotası (AKK) nedir? Ulaştırma ve Altapı Bakanı Cahit Turhan'ın Adil Kullanım Kotası ile ilgili yaptığı açıklama sonrası 'AKK nedir' sorusu gündeme geldi. Peki Adil Kullanım Kotası nedir?
28.12.2018 Gündem
Kotasız internet için dilekçeye gerek yok
Kotasız internet için dilekçeye gerek yok Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, kullanıcıların belirli bir kotayı aşması durumunda internet hızının yavaşlamasına neden olan Adil Kullanım Noktası (AKN) uygulamasının geçen yıl mayıs ayında kademeli olarak kaldırıldığını belirterek, “AKN uygulaması, 1 Ocak itibarıyla tamamen kalkacak. İnternet kullanımına sınırlama getirilmeyecek” dedi.
25.12.2018 Ekonomi
AKN uygulaması ile ilgili Bakan'dan çok önemli açıklama!
AKN uygulaması ile ilgili Bakan'dan çok önemli açıklama! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, kullanıcıların belirli bir kotayı aşması durumunda internet hızının yavaşlamasına neden olan Adil Kullanım Noktası (AKN) uygulamasının geçen yıl mayıs ayında kademeli olarak kaldırıldığını belirterek, "AKN uygulaması, 1 Ocak 2019 itibarıyla tamamen kalkacak. Böylece internet kullanımına sınırlama getirilmeyecek." dedi.
24.12.2018 Ekonomi
"Limitsiz internet uygulamasından müşteriler avantajlı çıkacak"
"Limitsiz internet uygulamasından müşteriler avantajlı çıkacak" Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Türk Telekom'un 1 Ocak 2019'da Türkiye'nin dört bir yanını sınırsız internete geçireceğini, limitsiz internet uygulamasından müşterilerin avantajlı çıkacağını belirtti.
4.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akn ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.