Aksama

Aksama

Son dakika aksama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aksama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aksama haber sayfamızda...

Aksama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.857 aksama haberi bulunmuştur.
Çilek 150 liradan satışa sunuldu
Çilek 150 liradan satışa sunuldu Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor İstanbul Kartal'da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı.
24.04.2024 Haberler
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor İstanbul Kartal'da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı.
24.04.2024 Gündem
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor
Soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Kavurucu sıcak hava dalgası yurdu etkisi altına almışken Meteoroloji’den yeni uyarı geldi. Sıcaklıklar yarından sonra 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.
16.04.2024 Haberler
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi'nin namaz kıldığı sırada dükkana giren 4 çocuğun içecek çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.
15.04.2024 Haberler
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi; "Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi" diyerek yaşadıklarını anlattı.
15.04.2024 Gündem
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
3 yufkası olan akşama mutlaka denesin! Ağızda dağılan çıtır börek
3 yufkası olan akşama mutlaka denesin! Ağızda dağılan çıtır börek Akşam yemeğinin yanında servis etmek için hem lezzetli hem de pratik bir börek tarifi bulunuyor. Çıtır çıtır bir börek elde etmek için yapmanız gerekenler oldukça basit. İşte tarifi.
14.04.2024 Yemek
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de yürüttüğü savaş ve İran, Lübnan ve Suriye’ye yönelik saldırılar nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelirken, ülke içinde de huzursuzluk artıyor.
8.04.2024 Dünya
Bolu geçişinde bayram trafiği yoğunluğu azaldı
Bolu geçişinde bayram trafiği yoğunluğu azaldı Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilcilerin Bolu geçişinde oluşturduğu trafik yoğunluğu azalırken sürücüler akıcı şekilde yollarına devam etti.
7.04.2024 Haberler
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı
Akülü tekerlekli sandalye çalan hırsızla ilgili şok detay! Yüzde 54 engelli çıktı Amasya’da, yüzde 60 engelli Muharrem Arduç'un (61) akülü tekerlekli sandalyesini çalan ve tespit edilip yakalanan Nihat K.'nin (56) de yüzde 54 bedensel engelli olduğu ortaya çıktı.
5.04.2024 Gündem
Sabah yiyin, akşama bırakmayın! Hazmetmesi 5 saat sürüyormuş: Fındık da listede
Sabah yiyin, akşama bırakmayın! Hazmetmesi 5 saat sürüyormuş: Fındık da listede Günün her saatinde yediklerinize ve içtiklerinize çok dikkat etmelisiniz. Kilo alımı ya da vücutta yorulan organların sizi de üzmesine izin vermemek için yapmanız gereken bazı şeyler var. Bahsedeceğimiz besinleri doğru yerde ve doğru zamanda yemek yeterli!
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar Güngören'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor." ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru Altın fiyatları bu hafta itibarıyla sert yükseliş göstermeye devam ediyor. Bugün ons altın ve gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...
1.04.2024 Uzmanpara
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir Çocuklar, yapay zekâ destekli chatbot ile tüm gününü geçiriyor, dijital arkadaş ediniyor, sevgili oluyorlar. Okulda zorbalık yapanlara nasıl karşılık vermemiz gerektiğini sorduğumuz botun önerisi şiddet içerikliydi: ‘Korku sal, dayak at, gözlerini korkut.’
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Muş’un Bulanık ilçesinde AK Parti seçim bürosunu ziyaret ederek halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye’nin yüzyılında Türkiye’yi çok daha güçlendirecek, çok daha ileriye götüreceğiz inşallah" dedi.
26.03.2024 Gündem
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir çok il için kuvvetli yağış, çığ, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
Kulu Bölge Devlet Hastanesi açıldı! Bakan Koca: 3 bölümde öğrenci alınacak
Kulu Bölge Devlet Hastanesi açıldı! Bakan Koca: 3 bölümde öğrenci alınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "31 Mart önemli. Her birimizin farklı düşünceleri olabilir. Farklılığımız aslında zenginliğimiz. Beni bir bakan olarak değil, kardeşiniz olarak görün. Bu dönemde renklerimizi koruyalım ama renklerimizi bu dönem için birleştirmenizi özellikle istiyorum. Renk birliği yapalım. Bir ve beraber olalım" dedi.
20.03.2024 Gündem
İzmir’de seferler gecikince ortalık karıştı! Metroyu tekmeleyip, makinisti dövmeye kalktılar
İzmir’de seferler gecikince ortalık karıştı! Metroyu tekmeleyip, makinisti dövmeye kalktılar İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Duruma isyan eden bazı vatandaşlar metro kapısını tekmeleyip makinisti dövmeye kalkıştı.
19.03.2024 Gündem
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması! Mekandan çıkıp yarım saat aracında kaldı
İbrahim Kutluay'ın 'gizli' telefon konuşması! Mekandan çıkıp yarım saat aracında kaldı Sosyetik güzel Edvina Sponza ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, geçtiğimiz akşam Bebek'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, telefonla konuşmak için görüntülendiği mekandan çıkarak, yarım saat aracında oturdu.
19.03.2024 Cadde
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü Arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktı. İsrail güvenlik güçleri, çocuğun elindeki havai fişeğe dayanarak kendilerine zarar verilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Kaybettikleri oğullarının yasını tutan aile ise, “Size soruyorum, 12 yaşında bir çocuk nasıl terörist olabilir?” diyerek acılarını anlattı.
14.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aksama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.