Akyarlar

Akyarlar

Son dakika Akyarlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akyarlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akyarlar haber sayfamızda...

Akyarlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 513 akyarlar haberi bulunmuştur.
Bodrum'da vahşet! 4 köpek ve 3 kedi öldürüldü
Bodrum'da vahşet! 4 köpek ve 3 kedi öldürüldü Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4 köpek ile 3 kedi, zehirlenerek öldürüldü. Jandarma, kedi ve köpeklerin kim ya da kimlerin zehirlediğini tespit etmek için özel bir ekip kurdu.
25.02.2024 Gündem
Bodrum yollarına 131 milyonluk bakım
Bodrum yollarına 131 milyonluk bakım  Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde Akyarlar, Gümüşlük, Geriş, Turgutreis Mahalleri’nde başlattığı 18 bin metre sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken, Gündoğan Mahallesi’nde 7 bin metrelik çalışma başlattı.
6.01.2024 Ege
Denetimler sıklaştırıldı: Bodrum'da inşaat yasağı sona erdi
Denetimler sıklaştırıldı: Bodrum'da inşaat yasağı sona erdi Muğla'nın dünyaca ünlü turizm merkezi Bodrum'da 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağı, 15 Ekim itibarıyla sona erdi. Yasak süresi boyunca 958 firma hakkında tutanak tutulup, belediye ekipleri tarafından, Kabahatler Kanunu gereği 1295'er lira ceza kesildi.
17.10.2023 Ekonomi
Bodrum'da çifte infaz! Sebebi ortaya çıktı
Bodrum'da çifte infaz! Sebebi ortaya çıktı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Mehmet Erdal Çam (73) ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ı (57) öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.09.2023 Gündem
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez!
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez! Havaların ısınması hepimizin sabırsızlıkla beklediği yaz mevsiminin habercisidir. Kavurucu sıcaklardan serin sulara atlamak için yazı beklerken hepimiz tatil planları yaparız. Yaz tatili deyince de aklımıza ülkenin en popüler şehri Muğla gelir. Dağların konumu sebebiyle kıyıların girintili ve çıkıntılı olması Muğla’da sayısız plajların oluşmasına neden olmuştur. Dağların yamacından aşağı doğru süzülen çam ormanlarının denizle buluşması da bu plajları eşsiz güzellikte kılmıştır. Yaz tatili planı yapmadan önce Muğla’nın görülmeye değer plajlarına gelin hep birlikte Molatik olalım.
20.09.2023 Doğa
Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı
Bodrum'da makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındı.
25.08.2023 Gündem
Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı! Müdahale ediliyor
Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı! Müdahale ediliyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
25.08.2023 Haberler
Bodrum'da vatandaşlara tankerle su dağıtıldı
Bodrum'da vatandaşlara tankerle su dağıtıldı Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'da, yaz aylarında artan su kesintileri nedeniyle vatandaşlar mağdur oldu.
2.08.2023 Gündem
Bodrum’da asfalt yarıldı, içine araç düştü
Bodrum’da asfalt yarıldı, içine araç düştü Bodrum’un içme ve kullanma suyunun sağlandığı isale hattı yine patladı. Oluşan büyük çukura ise bir araç düştü.
23.07.2023 Gündem
Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir
Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir Bilinçsizce yapılan tekne turuyla ve dalışlarla fokların yuvalarına zarar verilebileceği konusunda uyarı yapıldı.
7.07.2023 Haberler
Önemli uyarı! Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir
Önemli uyarı! Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir Bilinçsizce yapılan tekne turuyla ve dalışlarla fokların yuvalarına zarar verilebileceği konusunda uyarı yapıldı.
7.07.2023 Gündem
Bodrum'da 531 firmaya işlem yapıldı, inşaat çalışmaları durmadı
Bodrum'da 531 firmaya işlem yapıldı, inşaat çalışmaları durmadı Muğla'nın ,Bodrum ilçesinde, 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağına rağmen bazı şantiyelerde çalışmalar devam ediyor. Yasağın başladığı günden beri 531 firma hakkında tutanak tutulup, belediye ekipleri tarafından, Kabahatler Kanunu gereği 1295'er lira ceza kesildi.
17.06.2023 Ekonomi
Nefes helikopteri ile ilk müdahale! Bodrum’da iki farklı noktada yangın çıktı
Nefes helikopteri ile ilk müdahale! Bodrum’da iki farklı noktada yangın çıktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 farklı noktada çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mayıs ayında yapılan tanıtımda “Nefes” ismini verdiği ve bir seferde 2,5 ton su atabilme özelliğine sahip helikopter de havadan müdahale etti.
16.06.2023 Haberler
Türkiye'de sel, Bodrum'da kuraklık alarmı
Türkiye'de sel, Bodrum'da kuraklık alarmı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da barajlar alarm veriyor. Mumcular ve Geyik barajlarının doluluk oranları yüzde 42'ye geriledi. Yaz boyunca susuzluk tehlikesi yaşanabileceğine dikkati çeken Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, "Ankara, İzmir, Samsun, Balıkesir gibi büyükşehirlerimiz kentsel alanlarda taşkın etkilerine maruz kaldı. Şiddetli yağışlar bir yandan rezervuarlarımızı doldurdu ancak bir yandan da Bodrum bu dönemde çok fazla yağış almadı. Bodrum'da şu anda su kesintisi yaşamak için elverişli bir ortam mevcut. Bu duruma kalıcı çözümler bulmak gerekiyor" dedi.
16.06.2023 Gündem
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler
Turistik Yerler: Türkiye'de Gezilecek Tarihi Yerler Türkiye, hem doğal güzellikleri hem de tarihi ve kültürel zenginlikleriyle gezmeye doyamayacağınız bir ülke. Her bölgesinde farklı bir atmosfer, farklı bir lezzet, farklı bir deneyim bulabilirsiniz. Tarihi camileri ve yapıları ile göz alıcı mimarisi ile Türkiye'de gezilecek birbirinden güzel tarihi yerler bulunuyor. İşte Türkiye'nin dört bir yanındaki turistik yerler...
5.06.2023 Tatil
Eski Menderes Belediye Başkanına 'Rüşvet almak'tan 12 yıla kadar hapis istemi
Eski Menderes Belediye Başkanına 'Rüşvet almak'tan 12 yıla kadar hapis istemi İzmir'in Menderes Belediyesi'ndeki 'İhalelerde usulsüzlük' ve 'Rüşvet' soruşturması tamamlandı. İddianamede, Menderes eski Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan G. hakkında 'Rüşvet alma' suçundan 12'şer yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca diğer 2 kişi hakkında 'Rüşvet verme', 2 kişiye de 'Rüşvete aracılık etmek'ten 4 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
29.04.2023 Gündem
‘90 bin kişiye yetecek’
‘90 bin kişiye yetecek’ MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Bodrum’da devam eden altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, “İlçeye 195lt/sn ek içme suyu temin edeceğiz. Sıkıntı kalmayacak” dedi.
2.04.2023 Ege
Bodrum altyapısına 1 milyarlık yatırım
Bodrum altyapısına 1 milyarlık yatırım Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’da başlattığı dev altyapı yatırımlarını tamamlıyor. Bu kapsamda Bodrum Kanalizasyon yüzde 95, Turgutreis İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yüzde 87, Gümbet Gümüşlük Atıksu Arıtma Tesisi kapasite artış projesi yüzde 79 tamamlandı.
26.03.2023 Ege
Bodrum’da altyapı sorunu tarih oluyor
Bodrum’da altyapı sorunu tarih oluyor Bodrum’un altyapı sorunu Muğla Büyükşehir Belediyesi ile çözüme kavuşuyor. Proje kapsamında bölgeye 105 km. uzunluğunda kanalizasyon hattı yapılacak.
24.01.2023 Ege
İmara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor
İmara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor Muğla’nın Bodrum ilçesinde imara aykırı yapılaşma ile mücadele için başlatılan “Kaçak Yapılaşma ile Mücadele Seferberliği” aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde, 2019 Nisan ayından bu yana 738 yapının yıkımı gerçekleştirildi.
21.01.2023 Ekonomi
Bodrum'da otomobil denize uçtu, 19 yaşındaki genç boğuldu
Bodrum'da otomobil denize uçtu, 19 yaşındaki genç boğuldu Muğla’nın Bodrum ilçesinde 19 yaşındaki genç denize uçan otomobilin içerisinden çıkarak kıyıya doğru yüzmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.
12.01.2023 Haberler
Bodrum'da otomobil denize uçtu, 19 yaşındaki genç boğuldu
Bodrum'da otomobil denize uçtu, 19 yaşındaki genç boğuldu Muğla’nın Bodrum ilçesinde 19 yaşındaki genç denize uçan otomobilin içerisinden çıkarak kıyıya doğru yüzmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.
12.01.2023 Gündem
Bodrum’da sitede kaçak yapılaşma gerginliği!
Bodrum’da sitede kaçak yapılaşma gerginliği! Muğla’nın Bodrum ilçesinde 600 konutlu bir sitede geçen yıl başlayan kaçak yapılaşmaya karşı çıkan site sakinleri ile kaçak yapılaşmayı sürdürenler arasında yaşanan gerginlik sürüyor.
30.12.2022 Gündem
Yüzde 89’u tamam
Yüzde 89’u tamam Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’un altyapı sorununu çözüyor. 
8.12.2022 Ege
‘Ticari gayrimenkulde kira sınırı kalkmalı’
‘Ticari gayrimenkulde kira sınırı kalkmalı’ Kira artışına getirilen yüzde 25 sınırının, ticari gayrimenkullerden kalkması gerektiğini belirten Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, mortgage için de belirli kriterlerle faizin düştüğü yeni model önerdi.
24.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akyarlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.