Al Gharafa

Al Gharafa

Son dakika Al Gharafa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Al Gharafa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Al Gharafa haber sayfamızda...

Al Gharafa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 158 al gharafa haberi bulunmuştur.
Manchester United'dan Mehdi Taremi'ye kanca!
Manchester United'dan Mehdi Taremi'ye kanca! Premier Lig devi Manchester United'ın Porto forması giyen Mehdi Taremi'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.
Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Lyanco rakibini tokatladı! İşte o görüntü
Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Lyanco rakibini tokatladı! İşte o görüntü Beşiktaş'ın transfer döneminde İstanbul'a getirdiği ancak sakatlığı nedeniyle vazgeçtiği Brezilyalı savunmacı, herkesi şok eden bir harekete imza attı.
29.09.2023 Dünyadan Futbol
Lyanco rakibini tokatladı!
Lyanco rakibini tokatladı! Transfer dönemi boyunca adı Beşiktaş ile birlikte anılan ancak Katar ekibi Al Gharafa'ya transfer olan Lyanco, herkesi şok eden bir harekete imza attı. Takımının, Al Sadd'a 4-0 kaybettiği maçta rakip futbolcunun tepkisine 'tokat' ile cevap veren 26 yaşındaki futbolcu oyundan ihraç edildi.
29.09.2023 Futbol
Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı
Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan tecrübeli futbolcuya Katar ekibinin talip olduğu iddia edildi.
15.09.2023 Beşiktaş
Wesley Sneijder'den yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! 'Zorunda kaldım'
Wesley Sneijder'den yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı! 'Zorunda kaldım' Bir dönem Galatasaray forması ile taraftarın gönlüne taht kuran Wesley Sneijder, yıllar sonra sarı-kırmızılı takım hakkında dikkat çekici bir itirafta bulundu.
17.06.2023 Galatasaray
4 ay men cezası almıştı! Fenerbahçe transfer için kanca attı
4 ay men cezası almıştı! Fenerbahçe transfer için kanca attı Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin, Türkiye'den ayrıldığı dönemde 4 ay men cezası alan İranlı futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü.
20.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un alternatifi belli oldu! Sürpriz isim gündemde
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un alternatifi belli oldu! Sürpriz isim gündemde Sezon başı Fenerbahçe'ye imza atan tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus, sarı-lacivertli takım ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Jesus'un yeni adresi konusunda Flemengo iddiaları güçlenirken, gelecek sezonda yeni çalıştırıcı için Fenerbahçe'ye sürpriz bir isim gündeme geldi.
14.04.2023 Fenerbahçe
Wesley Sneijder'den Galatasaray'a transfer itirafı!
Wesley Sneijder'den Galatasaray'a transfer itirafı! Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılılara transferiyle ilgili önemli bir itirafta bulundu.
12.01.2023 Galatasaray
Gedson'un ardından Benfica'dan bir transfer daha! Beşiktaş, İstanbul'a davet etti
Gedson'un ardından Benfica'dan bir transfer daha! Beşiktaş, İstanbul'a davet etti Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş gelecek sezon öncesi iç ve dış transfer hamlelerine hız verdi. Siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes ve Romain Saiss'i kadrosuna dahil etti. Emirhan İlkhan'la yeniden anlaşan Süper Lig devinin Benfica'dan bir transfer daha yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar...
18.06.2022 Beşiktaş
Wesley Sneijder maça hem görüntüsü hem asisti ile damga vurdu!
Wesley Sneijder maça hem görüntüsü hem asisti ile damga vurdu! Futbol dünyasının önde gelen eski yıldızları dostluk maçı turnuvasında sahaya çıktı. Eski yıldızların son hali büyük ilgi görürken Galatasaray'ın eski süper yıldızı Wesley Sneijder hem asisti hem kilolarıyla dikkat çekti.
24.05.2022 Galatasaray
Ukrayna'ya destek maçında oynadı! Sneijder'in son hali şaşkınlık yarattı
Ukrayna'ya destek maçında oynadı! Sneijder'in son hali şaşkınlık yarattı Rusya'nın saldırıları sonrası Ukrayna'ya destek amacıyla düzenlenen maçta bir dönem Galatasaray'da da forma giyen eski futbolcu Wesley Sneijder'da yer aldı. Hollandalı'nın son görüntüsü şaşkınlık yarattı.
8.04.2022 Dünyadan Futbol
Asya Şampiyonlar Ligi 2022 sezonu D-SMART ve D-SMART GO’da başlıyor
Asya Şampiyonlar Ligi 2022 sezonu D-SMART ve D-SMART GO’da başlıyor Asya kıtasının en önemli futbol turnuvası olan Şampiyonlar Ligi grup maçları Ramazan ayı boyunca D-Smart'tan canlı yayınlayacak. Grup aşamasında oynanacak 120 karşılaşma Dünyanın sporunu evlerinize getiren D-Smart Spor Kanalları ve D-Smart GO’da ekranlara gelecek.
6.04.2022 Dünyadan Futbol
Wesley Sneijder, futbol dünyasına dönüyor!
Wesley Sneijder, futbol dünyasına dönüyor! Wesley Sneijder, FC Den Bosch ile futbol dünyasına geri dönmeye hazırlanıyor.
18.01.2021 Futbol
Son dakika haberler - Sneijder’den Galatasaray itirafları
Son dakika haberler - Sneijder’den Galatasaray itirafları Futbolu Galatasaray’da bırakmadığı için pişmanlığını dile getiren Wesley Sneijder, sarı-kırmızılılardaki teknik direktörlük hedefiyle ilgili de açıklamada bulundu.
7.07.2020 Galatasaray
Horoz, Sneijder’e kapılarını açtı
Horoz, Sneijder’e kapılarını açtı Yukatel Denizlispor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, geçen sezon faal futbolculuk kariyerini sonlandıran Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder’e teknik ekipte yer verebileceğini açıkladı.
10.06.2020 Ege
Bülent Uygun: "Sneijder Galatasaray teknik direktörü olmak istiyor"
Bülent Uygun: "Sneijder Galatasaray teknik direktörü olmak istiyor" Teknik direktör Bülent Uygun, Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder hakkında konuştu. Uygun Hollandalı yıldızın hedefini açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Son dakika | Denizlispor Bülent Uygun'la anlaştı
Son dakika | Denizlispor Bülent Uygun'la anlaştı Süper Lig'de geçen hafta evinde Hes Kablo Kayserispor'a 1-0 yenilip teknik direktör Mehmet Özdilek'le yollarını ayıran Yukatel Denizlispor, yeni çalıştırıcısını belirledi. Yeşil-siyahlı yönetim son olarak bu sezon Kayserispor'u çalıştıran teknik direktör Bülent Uygun'la anlaşma sağladı.
30.06.2020 Denizlispor
Cenk Tosun'u böyle duyurdular! Resmi teklif...
Cenk Tosun'u böyle duyurdular! Resmi teklif... İngiliz basını Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun ile transfer gelişmesini duyurdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Wesley Sneijder, futbolu bıraktığını açıkladı
Wesley Sneijder, futbolu bıraktığını açıkladı Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, futbolu bıraktığını açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Sneijder maça gelemiyor!
Sneijder maça gelemiyor! Galatasaray'ın eski Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, uçağı iptal olduğu için şampiyonluk maçına gelemeyecek.
1.07.2020 Futbol
Sneijder, Başakşehir maçı için İstanbul’a geliyor
Sneijder, Başakşehir maçı için İstanbul’a geliyor Spor Toto Süper Lig 'in 33. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'ın bu önemli müsabakasını Hollandalı yıldız Wesley Sneijder de statta takip edecek.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray-Başakşehir maçına Sneijder geliyor!
Galatasaray-Başakşehir maçına Sneijder geliyor! Galatasaray'ın pazar günü Medipol Başakşehir ile kendi sahasında oynayacağı şampiyonluk maçı öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı Kırmızılılar'ın eski futbolcularından Hollandalı Wesley Sneijder, dev karşılaşma için Türk Telekom Stadyumu'na geliyor.
30.06.2020 Galatasaray
Sneijder eşine 116 milyon TL nafaka ödeyecek
Sneijder eşine 116 milyon TL nafaka ödeyecek 9 yıllık evliliği bitmek üzere olan Hollandalı yıldız, eşi Yolanthe Cabau'ya 19 milyon euro (116 milyon TL) nafaka ödeyecek.
1.07.2020 Magazin
Sneijder'in menajerinden flaş açıklama! Galatasaray...
Sneijder'in menajerinden flaş açıklama! Galatasaray... Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, sarı-kırmızılı kulüp ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Sneijder'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran açıklama
Sneijder'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran açıklama Katar Ligi takımlarından El-Garafe'de forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte mangalda yaptı. Hollandalı yıldız, Bülent Uygun'un Galatasaray'a dönüyor musun sorusuna 'evet, evet inşallah' cevabını verdi. Wesley'in bu yanıtı Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.
11.12.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Al Gharafa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.