Alan Ruschel, kazadan sonra ilk golünü attı!
Alan Ruschel, kazadan sonra ilk golünü attı! Chapecoense'nin geçirdiği uçak kazasında hayatta kalan Alan Ruschel, kazadan sonra ilk golünü Brezilya'da eyalet ligi olan Catarinense'de Tubarao'yu 3-2 yendiği maçta kaydetti ve golden sonra gökyüzünü göstererek gözyaşlarına boğuldu. Hatırlanacağı üzere Chapecoense'yi taşıyan uçak 2016 yılında düşmüş, futbolcular da dahil 77 kişi yaşamını yitirmişti.
15.01.2018 Futbol
Uçak kazasından kurtuldu golünü attı!
Uçak kazasından kurtuldu golünü attı! Roma ile Chapecoense arasında oynanan hazırlık maçını İtalyan ekibi 4-1 kazanırken Brezilya takımının tek golünü uçak kazasından kurtulan Alan Ruschel kaydetti.
2.09.2017 Futbol
Kazadan sonra ilk kez sahaya çıktı!
Kazadan sonra ilk kez sahaya çıktı! Kolombiya'da gerçekleşen Uçak kazasından sağ kurtulan Chapecoense'li Alan Ruschel, sahaya çıktı.
23.12.2016 Futbol
Uçak kazasından kurtulan Alan Ruschel gözyaşlarına boğuldu
Uçak kazasından kurtulan Alan Ruschel gözyaşlarına boğuldu Chapecoense'nin Kolombiya'da düşen uçak kazasında sağ kurtulan futbolcusu Alan Ruschel basının karşısına geçti. Mucize eseri hayatta kaldığını söyleyen Ruschel gözyaşlarına hakim olamadı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Chapecoense'li Alan Ruschel ilk adımını attı
Chapecoense'li Alan Ruschel ilk adımını attı Kolombiya'da düşen uçaktan kurtulan isimlerden Chapecoense'li futbolcu Alan Ruschel ilk adımını attı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Sağ kurtulan futbolcudan mesaj var!
Sağ kurtulan futbolcudan mesaj var! Kolombiya'da Chapecoense takımının düşen uçağından sağ kurtulan futbolculardan biri olan 27 yaşındaki Alan Ruschel gün geçtikçe iyileştiğini sosyal medyadan attığı video ile paylaştı.
8.12.2016 Futbol
Kazadan sağ kurtuldu, hastanede hayatını kaybetti
Kazadan sağ kurtuldu, hastanede hayatını kaybetti Brezilya Ligi takımı Chapecoense takımının futbolcularını taşıyan uçak Kolombiya yakınlarında düşmüş ve 76 kişinin hayatını kaybettiği duyurulmuştu. Mucize eseri kurtulan üç futbolcudan Danilo ile ilgili kötü haber hastaneden geldi...
1.07.2020 Dünyadan Futbol