Albino

Albino

Son dakika albino haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan albino gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan albino haber sayfamızda...

Albino

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 213 albino haberi bulunmuştur.
Eve girdiler ve dev piton ile karşılaştılar! Genç kız el konulan piton için konuştu: Evcil, zararı yok
Eve girdiler ve dev piton ile karşılaştılar! Genç kız el konulan piton için konuştu: Evcil, zararı yok Antalya'da kiracısına ulaşamayan ev sahibinin, itfaiye eşliğinde girdiği dairede dev yasaklı piton bulundu. Pitona ekipler koydu. Pitonun sahibi genç kız ise "O yılan evcil. Neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum" diye sosyal medyadan yazdı.
2.03.2024 Gündem
Yeni doğan bir büyük beyaz köpekbalığını, ilk kez bir YouTuber görüntülemiş olabilir
Yeni doğan bir büyük beyaz köpekbalığını, ilk kez bir YouTuber görüntülemiş olabilir Büyük beyaz köpekbalıklarıyla ilgili bilgimizdeki eksik halkalardan birisini, bu hayvanları görüntülemeyi görev edinmiş bir YouTuber tamamlamış olabilir.
30.01.2024 Dünya
Türkiye'de ilk kez görüldü! Bakan Yumaklı paylaştı! 'Albino çakal'
Türkiye'de ilk kez görüldü! Bakan Yumaklı paylaştı! 'Albino çakal' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından "Türkiye'de ilk kez görüldü" diyerek duyurdu. İşte o görüntüler...
21.01.2024 Gündem
Türkiye'de ilk kez görüldü! Beyaz rengi herkesi şaşırttı
Türkiye'de ilk kez görüldü! Beyaz rengi herkesi şaşırttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de ilk kez 'Albino çakal' görüldüğünü duyurarak, görüntüsünü paylaştı. Bakan Yumaklı, "Bu özel ve nadir güzelliği fark edip kayıt altına alarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerimize ulaştıran doğasever çiftçimiz Ramazan Gül'e teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
21.01.2024 Haberler
Türkiye'de ilk kez görüldü! Beyaz rengi herkesi şaşırttı
Türkiye'de ilk kez görüldü! Beyaz rengi herkesi şaşırttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de ilk kez 'Albino çakal' görüldüğünü duyurarak, görüntüsünü paylaştı. Bakan Yumaklı, "Bu özel ve nadir güzelliği fark edip kayıt altına alarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerimize ulaştıran doğasever çiftçimiz Ramazan Gül'e teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
21.01.2024 Gündem
2024 Papağan Fiyatları: Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw Papağan Fiyatları Ne Kadar?
2024 Papağan Fiyatları: Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw Papağan Fiyatları Ne Kadar? Papağanlar sıcak ülkelerde yaşayan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü bir kuş türüdür. Taklit yetenekleri oldukça iyi olan bu hayvanların bazı cinsleri söylenen şeyleri tekrar edebilirler. Genellikle Afrika, Amerika, Asya ve Okyanusya’nın tropikal orman bölgelerinde yaşamaktadırlar. Türkiye’de de evcil hayvan olarak evlerde bakılmaktadır. Sultan, Cennet, Jako, Kakadu, Pakistan, Forpus, Macaw gibi papağan türleri vardır. Bu yüzden papağan fiyatları yavru oluşuna ve türlerine göre değişiklik gösterir. 2024 yılında papağan fiyatları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsunuz içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Evcil Hayvan
Muhabbet Kuşu Fiyatları 2024: Albino, Show Jumbo, Rinbow, Japones Muhabbet Kuşu Fiyatları
Muhabbet Kuşu Fiyatları 2024: Albino, Show Jumbo, Rinbow, Japones Muhabbet Kuşu Fiyatları Avustralya’ya özgü olan muhabbet kuşları evlerde beslenen evcil hayvan türlerinden birisidir. Papağan ailesinden gelirler. Mavi, yeşil, sarı renkleri ve uzun tüyleri ile kendilerine hayran bırakırlar. Muhabbet kuşlarının Albino, Çekoslavak, Jumbo, Lutino, Açık Yeşil, Rinbow, Japones türleri vardır. Bu nedenle muhabbet kuşu fiyatları türlerine ve yavru oluşlarına göre değişiklik göstermektedir. Cinslerine göre muhabbet kuşu fiyatlarını merak ediyorsanız “Muhabbet Kuşu Fiyatları 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Evcil Hayvan
Bangkok'ta 4 metrelik dev piton bulundu! 'Evcil' oluduğu anlaşıldı
Bangkok'ta 4 metrelik dev piton bulundu! 'Evcil' oluduğu anlaşıldı Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir sokakta yaklaşık 4 metrelik albino pitonu bulundu. Evcil olduğu öğrenilen piton sahibine teslim edildi.
5.12.2023 Haberler
Bangkok'ta 4 metrelik dev piton bulundu! 'Evcil' olduğu anlaşıldı
Bangkok'ta 4 metrelik dev piton bulundu! 'Evcil' olduğu anlaşıldı Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir sokakta yaklaşık 4 metrelik bir piton bulundu. 'Evcil' olduğu öğrenilen piton daha sonra sahibine teslim edildi.
5.12.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Türkiye’ye kaçak yollarla sokuldu! Albino piton yeni yuvasında
Türkiye’ye kaçak yollarla sokuldu! Albino piton yeni yuvasında Türkiye’ye kaçak yollarla sokulduğu tespit edilip, Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerince el koyulan albino piton, Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi.
29.11.2022 Haberler
Türkiye’ye kaçak yollarla sokuldu! Albino piton yeni yuvasında
Türkiye’ye kaçak yollarla sokuldu! Albino piton yeni yuvasında Türkiye’ye kaçak yollarla sokulduğu tespit edilip, Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerince el koyulan albino piton, Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi.
29.11.2022 Gündem
Güneş bizi terk ediyor
Güneş bizi terk ediyor Ahmet Doğu İpek, Edip Cansever’in dizesinden ismini alan yeni sergisi “Başımızda Siyahtan Bir Hâle”de güneşin hareketleriyle, evrenin karanlık döngüselliğini takip ediyor.
17.07.2022 Kültür Sanat
Türkiye'de sadece 3-4 bin kişide var! 'Kanın beyaz mı akıyor diye soruyorlar'
Türkiye'de sadece 3-4 bin kişide var! 'Kanın beyaz mı akıyor diye soruyorlar' Doğuştan gelen pigment eksikliği sebebiyle beyaz tenleri, saçları ve kirpikleriyle gördüğümüz, 'beyaz melek' olarak adlandırılan albinolar çoğu kez tuhaf bakışlara ve sorulara maruz kalıyor. Bu konuda farkındalık yaratmak için var gücüyle çalışan albinizm hastası Ayşenur Sena Tarakçı ve Erol Öztamur ile neler yaşadıklarını konuştuk.
9.07.2022 Gündem
Adını 'beyaz melek' koydular! Yaşadıklarını anlattı, en çok sorulan soru...
Adını 'beyaz melek' koydular! Yaşadıklarını anlattı, en çok sorulan soru... Doğuştan gelen pigment eksikliği sebebiyle beyaz tenleri, saçları ve kirpikleriyle gördüğümüz, 'beyaz melek' olarak adlandırılan albinolar çoğu kez tuhaf bakışlar ve sorulara maruz kalıyor. Bu konuda farkındalık yaratmak için var gücüyle çalışan albinizm hastası Ayşenur Sena Tarakçı ve Erol Öztamur ile neler yaşadıklarını konuştuk.
8.07.2022 Haberler
Villada bulunan 'beyaz kaplan', Gaziantep'te koruma altına alındı
Villada bulunan 'beyaz kaplan', Gaziantep'te koruma altına alındı İstanbul'da lüks bir villada bulunarak el konulan ve 20 bin doğumda bir rastlanabilen bir tür olan 'beyaz kaplan' olarak adlandırılan albino Bengal kaplanı yavrusu Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde koruma altına alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, biberon ile süt içirdiği beyaz kaplana 'Kartopu' ismini koyduklarını söyledi.
17.04.2022 Haberler
20 bin doğumda bir rastlanıyor! 'Kartopu'ndan haber var
20 bin doğumda bir rastlanıyor! 'Kartopu'ndan haber var İstanbul'da lüks bir villada bulunarak el konulan ve 20 bin doğumda bir rastlanabilen bir tür olan 'beyaz kaplan' olarak adlandırılan albino Bengal kaplanı yavrusu Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde koruma altına alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, biberon ile süt içirdiği beyaz kaplana 'Kartopu' ismini koyduklarını söyledi.
17.04.2022 Gündem
Engelsiz oyuncak!
Engelsiz oyuncak! Dokuz Eylül Üniversitesi’nin özel gereksinimi olan bireylerin sosyal rollerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ürettiği Eylül Bebekler’in tanıtımı yapıldı
13.12.2021 Ege
Hayvanlarda Albino Nedir? Hangi Hayvanlar Albino (Beyaz Renk) Olur?
Hayvanlarda Albino Nedir? Hangi Hayvanlar Albino (Beyaz Renk) Olur? Gerek hayvanlarda gerek ise insanlarda görülen farklı pek çok durum bulunmaktadır. Bu anlamda albino terimi karşımıza sürekli çıkmaktadır. Albino hayvanlarda da görülebildiği için sık sık araştırılan bir konu olmaktadır. Peki, hayvanlarda albino nedir? Hangi hayvanlar albino olur? Sizlere hayvanlarda da görülen albino hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
30.10.2021 Eğitim
Beyaz Tavus Kuşu Nedir? Özellikleri Nelerdir?
Beyaz Tavus Kuşu Nedir? Özellikleri Nelerdir? Dünya çapında farklı yerlerde yaşayan birçok değişik kuş türü bulunmaktadır. Özellikle Bunlar içerisinde beyaz tavus kuşu merak edilen türler içerisinde yer alır. Peki Beyaz tavus kuşu nedir? Özellikleri nelerdir? İşte bu özel kuş türü adına merak edilen genel bilgiler.
30.10.2021 Eğitim
Beyaz Renkli Muhabbet Kuşu Cinsleri Nelerdir?
Beyaz Renkli Muhabbet Kuşu Cinsleri Nelerdir? Birçok değişik renge sahip olan muhabbet kuşları bulunur. Özellikle bunlar içerisinde yeşil, mavi ve beyaz renkli muhabbet kuşları öne çıkar. Tabii aynı zamanda gri renge sahip olan muhabbet kuşları olduğunu da söylemek gerekir. Peki, beyaz renkli muhabbet kuşu cinsleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
27.10.2021 Evcil Hayvan
Japones Muhabbet Kuşu Nedir? Özellikleri Nelerdir?
Japones Muhabbet Kuşu Nedir? Özellikleri Nelerdir? Muhabbet Kuşları insanlar tarafından ilgi gören canlılardan biridir. Bakımı kolay olan bu canlılar evcil hayvan olarak sıklıkla tercih edilir. Muhabbet kuşlarının da kendi aralarında çeşitli türleri bulunur. Japones muhabbet kuşu nedir? Özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
25.10.2021 Evcil Hayvan
Albino Muhabbet Kuşu Konuşur Mu? Özellikleri Nelerdir?
Albino Muhabbet Kuşu Konuşur Mu? Özellikleri Nelerdir? Albino muhabbet kuşu, hoş görünümü ve özellikleri ile diğer muhabbet kuşlarından rahatlıkla ayırt edilebilir. Diğer muhabbet kuşlarında olduğu gibi insanlar ile arası da çok iyidir. Oyun oynamaktan ve elde durmaktan çok keyif alan bir muhabbet kuşu cinsidir. Albino muhabbet kuşu konuşur mu sizler için derledik.
24.10.2021 Evcil Hayvan
THY güneş kremiyle hayat kurtarıyor
THY güneş kremiyle hayat kurtarıyor THY’nin kabin ve kokpitte görevli çalışanlarının kurduğu “İyilik Dostları” oluşumu, Afrika’da güneşten saklanan albino hastası çocukların yaralarına güneş kremiyle merhem oldu
18.10.2021 Gündem
THY ekibi, Afrika’da güneş kremiyle 'hayat kurtarıyor'
THY ekibi, Afrika’da güneş kremiyle 'hayat kurtarıyor' Türk Hava Yolları (THY) kabin ve kokpitte görevli çalışanların kurduğu "İyilik Dostları" oluşumu, Senegal kırsallarında güneşten saklanan albino hastası çocukların yaralarına güneş kremiyle merhem oldu.
17.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Albino ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.