Aldatılmak

Aldatılmak

Son dakika aldatılmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aldatılmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aldatılmak haber sayfamızda...

Aldatılmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 aldatılmak haberi bulunmuştur.
'Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim!' İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı
'Kocamın beni aldattığını fitness uygulamasından öğrendim!' İhanetin detaylarını sosyal medya videosunda anlattı Evliliğinin iyi gittiğini düşünüyordu. Ta ki, bir fitness uygulaması aracılığıyla her gün evden koşu için çıkan kocasının aslında nereye gittiğini öğrenene kadar.
27.03.2024 Dünya
'Aşk dolandırıcısı' kitap yazdı! 50 kadını evlenme vaadiyle kandırdı, zengin oldu
'Aşk dolandırıcısı' kitap yazdı! 50 kadını evlenme vaadiyle kandırdı, zengin oldu Nijerya'da yaşayan ancak geliştirdiği skandal dolandırıcılık yöntemiyle onlarca kadını evlilik vaadiyle kandıran genç adeta zengin oldu. Christopher Maxwell isimli genç bu konuyla ilgili kitap bile yazdığını belirtti.
14.02.2024 Dünya
Eşinin sevgilisini kalbinden bıçakladı! Dans kursunda başlayan aşk mezarda bitti
Eşinin sevgilisini kalbinden bıçakladı! Dans kursunda başlayan aşk mezarda bitti Eşinin dans kursundaki yasak aşkını korkunç şekilde öldüren koca hapse girdi. Olayın korkunç detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
3.01.2024 Dünya
Eski sevgili düğünü bastı! Damadın ayağına yapışıp tek bir şey söyledi
Eski sevgili düğünü bastı! Damadın ayağına yapışıp tek bir şey söyledi Eski sevgilisinin düğününü basan ve bacağına yapışan kadın, damadı gelinle evlendirmemek için her yolu denedi.
4.12.2023 Dünya
Aldatıldığını komşusunun kamerasından izledi: Ben başka birine aşık oldum
Aldatıldığını komşusunun kamerasından izledi: Ben başka birine aşık oldum Para kazanmak için şehir dışında giden koca, eşinin kendisini aldattığını kameradan izledi. İkili arasında yaşanan konuşmaların detayları ise dünya basınında yankı uyandırdı.
20.10.2023 Dünya
Eski kocayla 'Gizli tatil' pahalıya patladı! Dünyanın konuştuğu aldatma
Eski kocayla 'Gizli tatil' pahalıya patladı! Dünyanın konuştuğu aldatma Eşinin eski kocasıyla kendisini aldattığını gözleriyle gören talihsiz adam, kadına unutamayacağı bir ders verdi.
29.09.2023 Dünya
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı! Yasak aşkın sonu balkonda bitti
Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı! Yasak aşkın sonu balkonda bitti Sevgilisini 'Eşim iş seyahatinde' diyerek evine davet edem adam, karısının eve erken gelmesiyle dünyaya dalga konusu oldu.
27.07.2023 Dünya
İkinci eşinin gözleri önünde öldürdü! Üçüncü eşinin yasak aşkı sonu oldu
İkinci eşinin gözleri önünde öldürdü! Üçüncü eşinin yasak aşkı sonu oldu Üç eşiyle birlikte yaşayan bir adam, üçüncü eşinin bir başka erkekle ilişki yaşadığını öğrenince kadını başından vurdu.
20.07.2023 Dünya
18 kez bıçaklayıp kaynar su döktü! Nedeni sevgilisi
18 kez bıçaklayıp kaynar su döktü! Nedeni sevgilisi Sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği için en yakın arkadaşına dehşeti yaşatan kadın o anları canlı yayınladı.
11.05.2023 Dünya
DNA testi ortaya çıkardı! Çocuklarının babası olmadığını 18 yıl sonra öğrendi
DNA testi ortaya çıkardı! Çocuklarının babası olmadığını 18 yıl sonra öğrendi Yaptırdığı DNA testi sonrası ikiz çocuklarının babası olmadığını öğrenen adam yıkıldı. Karısının yıllar önce başka biriyle ilişkiye girdiğini itiraf ettiğini belirten şahıs yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı.
26.04.2023 Dünya
'Ted Lasso' tam 3 sezondur formunu korumayı nasıl başarıyor?
'Ted Lasso' tam 3 sezondur formunu korumayı nasıl başarıyor? Kazandığı Altın Küre ve Emmy'lere doymayan, doyamayan 'Ted Lasso' dizisi her geçen gün hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor. Peki 3 sezondur yoluna doludizgin devam eden ve pandemi sonrası mutsuzluk döneminde dünyaya pozitiflik aşılayan 'Ted Lasso'nun sırrı ne? 'Ted Lasso' dizisi tam 3 sezondur formunu korumayı nasıl başarıyor? İşte cevabı...
30.03.2023 Ekran
Edis ile aşk mı yaşıyorlar? Çağla Şıkel açıkladı
Edis ile aşk mı yaşıyorlar? Çağla Şıkel açıkladı Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Daha önce bu konudaki sorulara yanıt vermeyen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Şıkel, bu sefer aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
22.12.2022 Cadde
Aşk yaşadıkları öne sürülmüştü! Çağla Şıkel'e Edis sorusu
Aşk yaşadıkları öne sürülmüştü! Çağla Şıkel'e Edis sorusu Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gece Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Edis ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Şıkel, ünlü popçuyla ilgili soru sorulmasından kaçamadı.
17.12.2022 Cadde
Melis Sezen ve Cansu Dere'den Miami pozları
Melis Sezen ve Cansu Dere'den Miami pozları 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdıkları Asya ve Derin karakteriyle son olarak sevenlerinin karşısına çıkan Cansu Dere ile Melis Sezen'in Instagram paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Miami tatilinden paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelen ikiliye sosyal medyada, "Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler" yorumları yağdı.
29.11.2022 Cadde
Haftalık burç yorumları (28 Kasım - 4 Aralık 2022)
Haftalık burç yorumları (28 Kasım - 4 Aralık 2022) 28 Kasım 2022 - 4 Aralık 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…
27.11.2022 Astroloji
Zokayı Yutmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Zokayı Yutmak İle İlgili Örnek Cümleler
Zokayı Yutmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Zokayı Yutmak İle İlgili Örnek Cümleler Zokayı yutmak deyimi son zamanlarda çok sık kullanılan deyimler arasında bulunmaktadır. Cümle içerisinde doğru bir şekilde kullanabilmek için deyimin anlamını bilmek gerekir. Genellikle aldatılmak manasına gelen bir deyimdir. Zokayı yutmak deyiminin anlamı ne demek? Zokayı yutmak deyiminin anlamı ve deyim ile ilgili örnek cümleleri sizler için derledik.
18.11.2022 Sözlük
Çağla Şıkel araca sığmadı!
Çağla Şıkel araca sığmadı! Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gün Etiler’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Acelesi olduğunu söyleyen 43 yaşındaki tescilli güzel, kendisini almaya gelen spor aracın arka bölümüne oturunca, 1.80 cm. boyuyla zor anlar yaşadı.
3.11.2022 Cadde
Çağla Şıkel: Aldatıldığım yerde durmam!
Çağla Şıkel: Aldatıldığım yerde durmam! Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel, "Aldatıldığın yerde durur musun?" sorusunu yanıtladı. 1997 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olan tescilli güzel, alışveriş alışkanlıkları ve karın kaslarıyla ilgili de konuştu. İşte Çağla Şıkel'in dikkat çeken açıklamaları...
26.10.2022 Cadde
Billur Kalkavan'ın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu
Billur Kalkavan'ın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan sosyal medyadan duyurmuştu. 59 yaşında hayata veda eden Kalkan'ın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
17.10.2022 Cadde
Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Billur Kalkavan hayatını kaybetti Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan duyurdu. Kalkavan'ın vefat ettiğini öğrenen birçok ünlü isim sosyal medyada paylaşım yaptı.
15.10.2022 Cadde
Billur Kalkavan'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama: Kafamda saç bile çıkmaya başladı
Billur Kalkavan'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama: Kafamda saç bile çıkmaya başladı Birçok dizi ve filmde rol alan Billur Kalkavan, akciğer kanseri ile mücadele ediyor. Kalkavan'dan sağlık durumu ile ilgili son açıklama geldi. Sanatçı, güzel haberi "Merak edecek hiçbir şey yok iyileşiyorum. Kafamda saç bile çıkıyor" sözleriyle açıkladı.
31.08.2022 Cadde
İğfal Etmek Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İğfal Kabiliyeti Ne Demektir?
İğfal Etmek Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? İğfal Kabiliyeti Ne Demektir? Gaflete düşürüp, yanıltıp yanlış bir iş yaptırma durumu intihal olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda aldatma ya da aldatılma gibi anlamlar üzerinden de ele alınır. İğfal etmek ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? İğfal kabiliyeti ne demektir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.07.2022 Sözlük
Billur Kalkavan'ın kedisi hayatını kaybetti: Hastalığımın başladığı zamana denk geliyor
Billur Kalkavan'ın kedisi hayatını kaybetti: Hastalığımın başladığı zamana denk geliyor Billur Kalkavan'ın akciğer kanserine yakalandığı, yaklaşık 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Yönetmen Hamdi Alkan, 59 yaşındaki oyuncunun yaşadığı sağlık sorununu, sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Billur Kalkavan son olarak kedisinin ölümüyle sarsıldı
29.05.2022 Cadde
Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan açıklama geldi
Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'dan açıklama geldi Uzun süredir ortalarda görünmeyen Billur Kalkavan'dan üzücü haber geldi. 59 yaşındaki ünlü oyuncunun akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Kalkavan'ın son halini Hamdi Alkan paylaşırken; ünlü isim konuyla ilgili açıklama yaptı.
24.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aldatılmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.