Alem

Alem

Son dakika alem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alem haber sayfamızda...

Alem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.895 alem haberi bulunmuştur.
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özel'in 'darbe' sözleri de vardı.
22.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın!
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın! Trendyol 1. Lig’de en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puanlık fark atan ve 10 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Göztepe’yi de değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, çok önemli iki puan bıraktı ancak rakipleriyle puan farkını korudu. Son düdüğe kadar rehavete kapılmamalılar.’’
20.03.2024 1.Lig
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'ye karşı hain pusular kuran, hain emeller taşıyanlar olduğunu belirterek, Türkiye’yi durdurmak için teröre alet olanlara karşı milletin evlatlarının direndiğini belirtti. Numan Kurtulmuş, "Bugünde nizam-ı âlem davasına sahip olan bir millet olarak Gazze'deki mesele ile bire bir ilgileniyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
‘Özgürlük bize altın tepside sunulmadı’
‘Özgürlük bize altın tepside sunulmadı’ Türkiye’nin sıkıntılı dönemlerin ardından bugünlere geldiğini vurgulayan Erdoğan, “Hangi kazanımın hangi bedeller ödenerek elde edildiğini milletimiz biliyor. Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor” dedi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz'
Bakan Yerlikaya operasyonların detaylarını açıkladı! 'Bu ülkede kimse benim vatandaşıma şekil yapamaz' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te Türkiye'nin Huzuru Gaziantep'in Huzuru Toplantısı'na katıldı. Bakan Yerlikaya, 1 Haziran 2023 ile 12 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan tüm operasyonların detaylarını açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuşma yaptı. Netanyahu'yu hedef alarak, 'İsrail'e cesaret ve destek veren Amerika ve Avrupa devletleri, tarihe kadın ve çocuk katillerinin hamisi olarak kaydolmuşlardır.' ifadelerini kullandı.
8.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın!
90+3 Ege'de Futbol | Oynamadan kazanamazsın! Tartışmalı hakem kararları sonrası istenmeyen olayların yaşandığı Bodrum FK-Eyüpspor karşılaşmasını değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Bodrum’un hedefi Süper Lig ise kalan 9 maçta kayıpların önüne geçmeli. Gerekirse hem rakibini hem de hakemi yenmek zorundalar’’ dedi.
7.03.2024 1.Lig
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı
Korkunç itiraf! İç mimarın ölümündeki sır perdesi 178 gün sonra aralandı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kamp alanında ölü bulunan iç mimar Bartu Can (32) cinayeti, 178 gün sonra jandarmanın titiz çalışmasıyla çözüldü. Can’ın, kamp alanında otomobiline bindiği Kenan Alagöz (59) tarafından vurulduğu belirlendi. Gözaltına alınan, Alagöz’ün ifadesi ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Sanal alem artık daha mı güvensiz?
Sanal alem artık daha mı güvensiz? Star Wars serisini çocukluğumdan bu yana severek takip ediyorum. Tabii benim ‘çocukluğumdan beri’ kıstasım oldukça geniş bir zaman aralığını kapsıyor. (Ben lisedeyken açılmış tarihi köfteci var)
25.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Haberler
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Gündem
Bilal Meşe'den Aboubakar tepkisi: Sergen Yalçın'ın kulakları çınlasın!
Bilal Meşe'den Aboubakar tepkisi: Sergen Yalçın'ın kulakları çınlasın! Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'u 2-0 yenerek moral buldu. Siyah-beyazlı tribünler, kadro dışı kaldıktan sonra affedilen ve son bölümde oyuna giren Aboubakar'ı protesto etti. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu konuyu da köşesine taşıdı. İşte Meşe'nin o yazısı...
22.02.2024 Beşiktaş
Galata Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 ay kapalı olacak
Galata Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 ay kapalı olacak Galata Kulesi'ni ziyaret edecekler dikkat! Kule 1 ay süre ile ziyarete kapalı olacak. Depreme karşı güçlendirme ve dış cephe onarım işlemleri yapılacak. İşte detaylar...
21.02.2024 Gündem
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo Galata Kulesi'nde 1 Kasım 2023 tarihinde başlayan restorasyon çerçevesinde indirilen 63 metre yükseklikteki 270 kiloluk bakır alem 4 parça halinde takıldı. Tarihi kule tekrar eski görünümüne kavuşurken, dev alemin yaklaşık 5 saat süren operasyonla takılma anları görüntülendi.
21.02.2024 Haberler
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo
Galata Kulesi’nde nefes kesen an! 5 saat sürdü tam 270 kilo Galata Kulesi'nde 1 Kasım 2023 tarihinde başlayan restorasyon çerçevesinde indirilen 63 metre yükseklikteki 270 kiloluk bakır alem 4 parça halinde takıldı. Tarihi kule tekrar eski görünümüne kavuşurken, dev alemin yaklaşık 5 saat süren operasyonla takılma anları görüntülendi.
21.02.2024 Gündem
Bankacılıktan mavi sulara....
Bankacılıktan mavi sulara.... Uzun yıllar süren bankacılık deneyiminin ardından turizme yönelen Elif Atikol kaptanlığını yaptığı 22 metrelik teknesiyle, yurt içi ve yurtdışından gelen müşterilerini Mavi Tur'a çıkarıyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı!
'Annem yüzüme tükürdü' demişti: Kızı evlenmeden hamile kaldığı için utandı! Son olarak 2016'da 'Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın!' adlı yapımla kamera karşısına geçen, 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla sık sık magazin gündemine gelmişti. Geçtiğimiz günlerde hamile kaldığı için evlendiğini ve annesinin hamilelik haberini duyduğunda yüzüne tükürdüğünü açıklayan Ersubaşı, 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı.
10.02.2024 Cadde
İYİ Parti İBB Başkan Adayı Kavuncu'dan Beyoğlu'na ziyaret
İYİ Parti İBB Başkan Adayı Kavuncu'dan Beyoğlu'na ziyaret İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Beyoğlu'nu ziyaret etti.
26.01.2024 Gündem
Yarıyıl tatilinde eğlenceli içerik
Yarıyıl tatilinde eğlenceli içerik Türk Telekom’un TV platformu Tivibu, yarıyıl tatiline özel içeriklerle giriyor.
19.01.2024 Ekonomi
REGAİP KANDİLİNDE YAPILACAK İBADETLER NELER? Kandil gecesi neler yapılır? Regaip Kandili ibadetleri ve duaları nelerdir?
REGAİP KANDİLİNDE YAPILACAK İBADETLER NELER? Kandil gecesi neler yapılır? Regaip Kandili ibadetleri ve duaları nelerdir? Regaip Kandili ibadetleri ve neler yapılacağı 2024 yılında üç aylar başlangıcına yaklaşılmasıyla birlikte İslam alemi için araştırılan bir konu haline geldi. 11 Ocak'ta idrak edilecek olan Regaip Kandili, rahmeti ve bereketi bol üç ayları karşılayacak. Dini vecibelerini layıkıyla yerine getirmek isteyen Müslümanlar ise Regaip Kandili'nde hangi ibadetler yapılacağını ve hangi duaların okunacağını sorguluyor. Peki, Regaip Kandili'nde neler yapılır? İbadetleri ve duaları nelerdir?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi Günümüzde her ne kadar eskisi gibi sıklıkta kullanılmasa da radyo dinlemeyi sevenler hala var. Eski zamanlarda özellikle insanlara haber vermek, müzik dinleme amacıyla icat edilen radyo oldukça büyük öneme sahiptir. İnternetin yaygınlaşması ile online yayın yapan radyo kanalları sayısı artmıştır. Dinden spora kadar pek çok radyo kanalları vardır. Ancak radyo frekansları şehirlere veya bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir. TRT FM, Metro FM, TRT Spor FM, Virgin Radio FM istasyonları en çok araştırılanlar arasında yer alır. Eğer sizde İstanbul, Ankara ve İzmir radyo kanalları listesi merak ediyorsanız “Radyo Frekansları 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
16.01.2024 Teknoloji
Damar Sözler 2024 - En Ağır, İyi, Anlamlı, Derin, Keskin, Etkileyici, Duygusal, Kısa ve Uzun Damar Sözler
Damar Sözler 2024 - En Ağır, İyi, Anlamlı, Derin, Keskin, Etkileyici, Duygusal, Kısa ve Uzun Damar Sözler Sosyal medya platformlarında sıklıkla karşımıza çıkan konulardan bir tanesi de hiç şüphesiz damar sözler. Sevgiliye veya arkadaşa olan kırgınlık, kızgınlıkların tercüme edilmesi için paylaşılan damar sözler kişinin içinde bulunduğu çeşitli hal ve duygularını yansıtır. Damar sözler duygularını, düşüncelerini, kırgınlıklarını ve kızgınlıklarını yansıtmakta zorlanan kişiler için vazgeçilmezdir. Sevgiliye ve arkadaşa en ağır, anlamlı, etkileyici, duygusal kısa ve uzun sözler için “Damar Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. F harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “F ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Alem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.