Alexandre Pato

Alexandre Pato

Son dakika Alexandre Pato haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alexandre Pato gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alexandre Pato haber sayfamızda...

Alexandre Pato

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 alexandre pato haberi bulunmuştur.
Alexandre Pato'nun yeni adresi belli oldu
Alexandre Pato'nun yeni adresi belli oldu Orlando City'den ayrıldıktan sonra boşa çıkan Alexandre Pato, Sao Paulo ile anlaşma sağladı.
26.05.2023 Dünyadan Futbol
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar
Transferde heyecan başlıyor! İşte boşta olan yıldızlar 2022-2023 Futbol Sezonunda İkinci Transfer ve Tescil Dönemi yarın başlayacak. Serbest statüdeki yıldız futbolcular, bu transfer dönemini hareketlendirecek.
11.01.2023 Dünyadan Futbol
Alexandre Pato sürprizi! Süper Lig ekibiyle transfer görüşmelerine başladı
Alexandre Pato sürprizi! Süper Lig ekibiyle transfer görüşmelerine başladı Bir dönem Milan'da forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Alexandre Pato, Süper Lig ekibiyle görüşmelere başladı.
13.07.2022 Konyaspor
New England - Orlando City maç MBS2 ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da
New England - Orlando City maç MBS2 ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da Adam Buksa sonrası Carles Gil'i oyun merkezine iyice yerleştiren New England Revolution, Ercan Kara'nın sürüklediği Orlando City SC'yi konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını MBS2 ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
15.06.2022 Dünyadan Futbol
Ersin Destanoğlu, Golden Boy listesinde 40 oyuncu arasında!
Ersin Destanoğlu, Golden Boy listesinde 40 oyuncu arasında! Ersin Destanoğlu, TuttoSport'un Golden Boy 2021 ödülü için finale kalan 40 genç oyuncudan biri ve tek kaleci oldu.
17.09.2021 Beşiktaş
Son dakika - Alexandre Pato, Orlando City'e imza attı!
Son dakika - Alexandre Pato, Orlando City'e imza attı! MLS ekiplerinden Orlando City, Brezilyalı forvet Alexandre Pato'yu kadrosuna kattığını açıkladı.
13.02.2021 Futbol
Sivasspor taraftarının Pato çılgınlığı!
Sivasspor taraftarının Pato çılgınlığı! DG Sivasspor taraftarı son iki gündür Brezilyalı futbolcu Alexandre Pato’nun sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa Sivasspor’a gelmesi yönünde mesajlar yağdırıyor.
20.01.2021 Sivasspor
Cicinho’dan Pato’ya öneri: "Sivasspor’a git"
Cicinho’dan Pato’ya öneri: "Sivasspor’a git" DG Sivasspor’un Brezilyalı eski yıldızı Cicinho, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, bonservisi elinde olan arkadaşı Pato’ya transfer önerisinde bulundu. Cicinho, 31 yaşındaki golcüye Sivasspor’a gitmesini önerdi.
19.01.2021 Sivasspor
Gaziantep FK'nın istediği Pato'dan açıklama geldi
Gaziantep FK'nın istediği Pato'dan açıklama geldi Gazaiantep FK ile anılan Alexandre Pato, geleceği üzerine açıklamalarda bulundu.
22.03.2021 Gaziantep FK
Transfer Haberleri | Gaziantep FK'dan Pato hamlesi!
Transfer Haberleri | Gaziantep FK'dan Pato hamlesi! Süper Lig takımlarından Gaziantep FK, dünyaca ünlü golcü Alexandre Pato'yu transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar...
22.03.2021 Gaziantep FK
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta Alexandre Pato sesleri
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta Alexandre Pato sesleri Alexandre Pato, Sao Paulo ile sözleşmesini feshetti. Menajeri, Erdal Torunoğulları’na “İsterseniz hemen görüşelim” dedi. Son kararı Sergen Yalçın verecek. Tecrübeli hoca isterse 30 yaşındaki sambacı, siyah-beyazlı formayı giyecek.
24.08.2020 Beşiktaş
Brezilyalı golcü futbolcu Pato, Sao Paulo'dan ayrıldı
Brezilyalı golcü futbolcu Pato, Sao Paulo'dan ayrıldı Brezilya ekibi Sao Paulo'da forma giyen golcü futbolcu Alexandre Pato, takımından ayrıldığını açıkladı.
22.08.2020 Dünyadan Futbol
Hakeme 'ruh hastası' muamelesi
Hakeme 'ruh hastası' muamelesi Sao Paulo-Novorizontino maçında ev sahibi ekibin iki nizami golünü ve iki bariz penaltısını vermeyen hakem için federasyon, psikologlar tarafından eğitilmesi kararı aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Otyakmaz: Pato haberleri doğru değil
Otyakmaz: Pato haberleri doğru değil DG Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Brezilyalı golcü Pato'nun transfer edileceği ile ilgili çıkan haberleri yalanlayarak, “Sosyal ve görsel medyada bize yazılan Pato haberleri doğru değil. Pato’nun maliyetini Türkiye’de karşılayacak kulüp yok. Güldürmeyin beni” dedi.
Alexandre Pato, Sao Paulo ile antrenmanda
Alexandre Pato, Sao Paulo ile antrenmanda Çin'deki kariyerini noktalayan Alexandre Pato, eski kulübü Sao Paulo'ya dönmüştü. Brezilyalı yıldız antrenman anlarını Instagram hesabından böyle paylaştı.
1.04.2019 Futbol
Alexandre Pato, Sao Paulo'ya imzayı attı!
Alexandre Pato, Sao Paulo'ya imzayı attı! Alexandre Pato, Sao Paulo ile 2022'ye kadar geçerli sözleşmeyi imzaladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Galatasaray forvet transferini bitiriyor! 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri
Galatasaray forvet transferini bitiriyor! 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri Galatasaray'da forvet transferi konusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Alan ve Pato konusunda anlaşma sağlayamayan Galatasaray'da rota Rusya'ya çevrildi. Spartak Moskova'dan Ze Luis ve Zenit'de forma giyen Artem Dyzuba'ya için çalışmalarını yürüten Galatasaray'da Ze Luis için resmi teklifin yapıldığı iddia edildi. İşte 28 Ocak Galatasaray transfer haberleri...
30.06.2020 Galatasaray
Alan kodu yanlış!
Alan kodu yanlış! Galatasaray, bir taşla iki kuş vurmak için Dubai yollarına düştü, son dakikada çıkan pürüz sarı-kırmızılıların moralini altüst etti. Çin’in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Alan Carvalho, 5 milyon euroluk imza parası isteğiyle geldi, Cim-Bom kabul etmedi.
30.06.2020 Galatasaray
Albayrak'tan son dakika Alan ve Pato açıklaması
Albayrak'tan son dakika Alan ve Pato açıklaması Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi ve yakın zamanda görüştükleri 10 futbolcudan birkaçını kadrolarına katacaklarını söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Skorer TV Spor Bülteni - 29 Aralık 2018
Skorer TV Spor Bülteni - 29 Aralık 2018 Çin Ligi ekibi Tianjin Quanjian forması giyen Brezilyalı yıldız Alexandre Pato, menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerildi; siyah beyazlı yönetim harekete geçti.   Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de gündeme son olarak, Watford ile sözleşmesini fesheden Younes Kaboul geldi.   Galatasaray ile yolları ayrılan Serdar Aziz’in, bonservisini alması halinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı iddia edildi.   Süper Lig'de ilk devreye damgasını vuran takımlardan Kasımpaşa ara transferde de hızlı davrandı ve ilk hamlesini yaptı.
29.12.2018 Haber Bülteni
Alexandre Pato yine boş geçmedi!
Alexandre Pato yine boş geçmedi! Çin Süper Ligi'nde Changchun YaTai - Tianjin Quanjian maçında Alexandre Pato harika bir gole imzasını attı.
8.11.2018 Futbol
Dakikalar sonra gelen penaltı!
Dakikalar sonra gelen penaltı! Shandong Luneng-Tianjin Quanjian mücadelesi 3-2 sona ererken, karşılaşmaya verilen bu penaltı kararı damgasını vurdu. Penaltıyı yaptıran ve atan isim ise Alexandre Pato.
6.10.2018 Futbol
Pato'dan G.Saray taraftarını heyecanlandıran paylaşım
Pato'dan G.Saray taraftarını heyecanlandıran paylaşım Brezilya forvet Alexander Pato resmi Twitter adresinden yaptığı aslan paylaşımı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
30.06.2020 Galatasaray
Alexandre Pato ses verdi! Frikikten...
Alexandre Pato ses verdi! Frikikten... Çin Süper Ligi'nde Tianjin Ouanjian'ın formasını giyen Brezilyalı yıldız Pato, takımının deplasmanda Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Şanghay SIPG'ye 4-1 yenildiği maçta attığı frikik golüyle kendini hatırlattı.
3.08.2018 Futbol
Alexandre Pato formunu koruyor
Alexandre Pato formunu koruyor Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Quanjian'da oynayan Alexandre Pato, Çin'de gözden uzak kalsa da formunu koruduğunu gösterdi.
3.07.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Alexandre Pato ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.