Ali Çetin

Ali Çetin

Son dakika Ali Çetin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Çetin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Çetin haber sayfamızda...

Ali Çetin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.380 ali çetin haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy: Antalyamız ilk sıraya yükselecek
Bakan Ersoy: Antalyamız ilk sıraya yükselecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Amacımız yurt dışındaki turistlerin bile takdir ettiği bu şehrimizi çok daha gıpta edilen, herkesin gelmek için hedef belirlediği, istediği bir şehir haline getirmek" dedi.
8.03.2024 Gündem
Antalya'da sel felaketinde ölen 2 çocuk babası toprağa verildi
Antalya'da sel felaketinde ölen 2 çocuk babası toprağa verildi Antalya’da yaşanan sel felaketinde Kepez ilçesinde alt geçitte otomobilin içinde hayatını kaybeden 2 çocuk babası 47 yaşındaki Halil Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.
14.02.2024 Gündem
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, Yozgat ve 54 ilçe ile beldenin belediye başkan adayını açıkladı.
27.01.2024 Gündem
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Bakan Ersoy'dan turizm geliri hedefi yorumu: Emin adımlarla yürüyoruz
Bakan Ersoy'dan turizm geliri hedefi yorumu: Emin adımlarla yürüyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Türkiye genelinde 56,5 milyon ziyaretçi sayısı ile rekorla kapatmak istiyoruz. Türkiye global birçok istikrarsızlığa, çevresindeki olumsuz gelişmelere rağmen koyduğu hedeflere yürümeye devam ediyor. Rekorlar kırarak ziyaretçi sayısı ve gelirini arttırarak 100 milyar dolarlık turizm geliri hedefine emin adımlarla yürüyoruz" şeklinde konuştu
6.01.2024 Ekonomi
'Antalya rekor kırmaya devam edecek'
'Antalya rekor kırmaya devam edecek' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın turizmde rekor kırmaya başladığını belirterek, "Antalya rekor kırmaya başladı ve devam ediyor, inşallah bundan sonra da her sene üstüne koyarak, rekor kırarak bu sayıları yukarı doğru taşımaya devam edecek" dedi.
5.01.2024 Ekonomi
PFDK'dan Faruk Koca kararı! Halil Umut Meler'e saldırı sonrası büyük ceza
PFDK'dan Faruk Koca kararı! Halil Umut Meler'e saldırı sonrası büyük ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan Faruk Koca'ya verilen cezayı açıkladı.
14.12.2023 Ankaragücü
Ankaragücü - Rizespor maçının PFDK sevkleri açıklandı!
Ankaragücü - Rizespor maçının PFDK sevkleri açıklandı! TFF Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'in 15'inci haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçında yaşanan olaylarla ilgili PFDK sevklerini açıkladı.
12.12.2023 Ankaragücü
5 yıl tutuklu kalıp, beraat etmişti! Tekrar yakalama kararı çıkarıldı
5 yıl tutuklu kalıp, beraat etmişti! Tekrar yakalama kararı çıkarıldı Eskişehir’de TIR şoförü Cem Sarıkan'ın (35) 2014 yılında Taşıyıcılar Kooperatifi'nin altındaki mescitte öldürülmesine ilişkin yargılandığı davada 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra 25 yıl 10 ay hapis cezası alan Ali Çetin, 2020 yılında ‘delil yetersizliği’ nedeniyle beraat etti. Yeniden başlatılan soruşturma kapsamında cinayet şüphelisi olduğu gerekçesiyle hakkında yeni dava açılan Ali Çetin hakkında tekrar yakalama kararı çıkarıldı.
28.11.2023 Gündem
Bakan Ersoy'dan turizm mesajı: 12 ay açık olsun istiyoruz
Bakan Ersoy'dan turizm mesajı: 12 ay açık olsun istiyoruz "Turizmi geliştirmek istiyoruz. Kültür faaliyetlerini de geliştirmek istiyoruz.' diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Çünkü turizm 12 ay açık olsun istiyoruz. 12 ay açık olduğu zaman hem istihdam açısından hem de yatırım açısından büyük fırsatları içeriyor" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Haberler
Bakan Ersoy'dan turizm mesajı: 12 ay açık olsun istiyoruz
Bakan Ersoy'dan turizm mesajı: 12 ay açık olsun istiyoruz "Turizmi geliştirmek istiyoruz. Kültür faaliyetlerini de geliştirmek istiyoruz.' diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Çünkü turizm 12 ay açık olsun istiyoruz. 12 ay açık olduğu zaman hem istihdam açısından hem de yatırım açısından büyük fırsatları içeriyor" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: “Toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara hayatı zehir edeceğiz”
Bakan Yerlikaya: “Toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara hayatı zehir edeceğiz” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Antalya'da son 150 gün içerisinde organize suç örgütlerine yönelik yapılan 22 operasyonda 180 şüpheli gözaltına alındı, 68 kişi tutuklandı. Bizim kırmızı çizgilerimizden birisi uyuşturucu ile mücadeledir. Toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara karşı kararlıyız. Onlara hayatı zehir edeceğiz. Son 150 günde Antalya’da zehir tacirlerine yönelik 4 bin 481 operasyon yapıldı. 5 bin 172 şahıs gözaltına alındı, 416 kişi tutuklandı” dedi.
19.11.2023 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirleriyle ilgili net mesaj: Hayatı zehir edeceğiz
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirleriyle ilgili net mesaj: Hayatı zehir edeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Antalya'da son 150 gün içerisinde organize suç örgütlerine yönelik yapılan 22 operasyonda 180 şüpheli gözaltına alındı, 68 kişi tutuklandı. Bizim kırmızı çizgilerimizden birisi uyuşturucu ile mücadeledir. Toplumumuzu zehirlemeye çalışanlara karşı kararlıyız. Onlara hayatı zehir edeceğiz. Son 150 günde Antalya’da zehir tacirlerine yönelik 4 bin 481 operasyon yapıldı. 5 bin 172 şahıs gözaltına alındı, 416 kişi tutuklandı” dedi.
19.11.2023 Gündem
Bakan Işıkhan: "En az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz"
Bakan Işıkhan: "En az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu ile Akdeniz Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü'nde konuşan Bakan Vedat Işıkhan, "Temel hedefimiz, alanında yetkin ve saygın üniversitelerimizle ve teknokent yönetimleriyle, mesleki eğitim alanında iş birliği sağlayarak, iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanları yetiştirmeye yönelik bir eğitim modelini hayata geçirmek; bu çerçevede her coğrafi bölgede en az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy açıkladı! Turist sayısında rekor
Bakan Ersoy açıkladı! Turist sayısında rekor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya, Türkiye'nin dışa açılan en önemli kapılarından biri. Rekor sayıda turist ağırlıyor ve 80'li yıllarda başlayan turist girişi her yıl artarak devam ediyor. Özellikle 2023 yılında rekor sayıda turist girişi Antalya'ya sağlanmış olacak" dedi. Bakan Ersoy, Türkiye'nin ören yerleri ve kazı noktalarında rakipsiz olduğunu belirterek, "2022 yılında 730 noktada kazı çalışması yapıldı. Bu dünyada rekordur" diye konuştu.
7.11.2023 Ekonomi
Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Antalyaspor'a ziyaret!
Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Antalyaspor'a ziyaret! AK Parti Antalya Milletvekili ve Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'u ziyaret etti.
27.10.2023 Antalyaspor
Bakan Tunç: Filistin’in yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz
Bakan Tunç: Filistin’in yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, uluslararası kuruluşların her konuda olduğu gibi Filistin noktasında da duyarsız kaldığını belirtti. Bakan Tunç, "Filistin’in yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." dedi.
20.10.2023 Gündem
Bakan Kacır: '25 yeni proje için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'
Bakan Kacır: '25 yeni proje için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Teknofestler ile toplumsal bir seferberlik ruhu anlayışı gelişiyor. Milli öz güvenimiz yeniden diriliyor. Teknofestler genç nüfusun potansiyelini sahada göstermesini sağlıyor" dedi.
19.10.2023 Ekonomi
Babasının kullandığı traktör çarptı! 23 aylık bebek ağır yaralandı
Babasının kullandığı traktör çarptı! 23 aylık bebek ağır yaralandı Manisa'da sabah saatlerinde kestane toplamaya giden babasının kullandığı traktörün çarptığı 23 aylık bebek ağır yaralandı.
18.10.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan 'enflasyon' açıklaması
Binali Yıldırım'dan 'enflasyon' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Yüksek enflasyon diye bir sorunumuz var, bunun da en büyük mağduru sabit gelirli insanlardır. Ama ister tarım ister sanayide üretenler mutlaka karşılığını alıyor. Erzincan, Sivas, Kars'a da gittim; her tarafta üretici memnun, çünkü enflasyon olsa bile ürünü de o derece para ediyor" dedi.
15.08.2023 Ekonomi
Başkanın makam odasında yumruklu kavga! 'Alın bunları'
Başkanın makam odasında yumruklu kavga! 'Alın bunları' Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında başlayan tartışma sonrası arbede çıktı.
3.08.2023 Haberler
Başkanın makam odasında yumruklu kavga! 'Alın bunları'
Başkanın makam odasında yumruklu kavga! 'Alın bunları' Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında başlayan tartışma sonrası arbede çıktı.
3.08.2023 Gündem
15 Temmuz Şehidi Ağaroğlu mezarı başında anıldı
15 Temmuz Şehidi Ağaroğlu mezarı başında anıldı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde açılan ateşle şehit düşen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu, şehadetinin 7’nci yılında Korkuteli’ne bağlı Yazır Mahallesi'nde bulunan mezarı başında anıldı.
15.07.2023 Gündem
Antalya'da çıkan hortum şemsiyeleri uçurtma gibi uçurdu
Antalya'da çıkan hortum şemsiyeleri uçurtma gibi uçurdu Antalya'nın Serik ilçesinde iki gündür etkili olan rüzgarlı hava hortuma neden oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, markete ait şemsiyeler ile sandalyeleri uçurtma gibi uçurdu.
10.07.2023 Haberler
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı
Bakan Ersoy taksicilerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı tatilini geçirdiği memleketi Antalya'da taksici esnafıyla sohbet edip bayramlarını kutladı.
28.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Çetin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.