"Kimseye veremeyecek bir hesabım yok"
"Kimseye veremeyecek bir hesabım yok" Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un eski başkanı Ali Demirhan: "Kimseye veremeyecek bir hesabım yok"
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Demirhan: Yoruldum, istifa ediyorum
Demirhan: Yoruldum, istifa ediyorum Şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Başkanı Ali Demirhan istifa etti.
1.07.2020 1.Lig
Erzurumspor'da parola Süper Lig!
Erzurumspor'da parola Süper Lig! BB Erzurumspor'u 3. Lig Şampiyonu yaparak 2. Lig'e taşıyan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yolunda oynanacak her maçın final havasında geçeceğini açıkladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Topbaş'tan açıklama
Topbaş'tan açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün yapılan polis operasyonlarıyla ilgili olarak, "Bu operasyonun geldiği noktayı ben de basından takip ediyorum. Sizler bizden daha iyi biliyorsunuz. Basından takip ediyoruz. Bizim henüz net bir bilgimiz yok. İlerleyen zaman dilimi içerisinde biraz daha huzura kavuşur buna inanıyorum. Takip ediyoruz" dedi.
11.09.2019 Haberler
Ağaoğlu'nun avukatı konuştu
Ağaoğlu'nun avukatı konuştu İstanbul’da düzenlenen ihale yolsuzluğu operasyonunda gözaltına alınan işadamı Ali Ağaoğlu’nun avukatı Ali Demirhan, “Ali Ağaoğlu’nun soruşturmanın merkezinde olmadığını biliyoruz. Şu an gözaltı işlemleri devam ediyor” dedi.
11.09.2019 Haberler