Ali Erkazan

Ali Erkazan

Son dakika Ali Erkazan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Erkazan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Erkazan haber sayfamızda...

Ali Erkazan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 ali erkazan haberi bulunmuştur.
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu
Uğur Bilgin, İrem Uslu ile evlendi! Eşine yaptığı serenat gündem oldu Uzun yıllardır Güldür Güldür Show'da yer alan başarılı oyuncu Uğur Bilgin, nişanlısı İrem Uslu ile dünyaevine girdi. Sade bir törenle evlenen Uslu ve Bilgin'in karşılıklı dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu eğlence sırasında eşine serenat yaptı.
27.08.2023 Cadde
Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare
Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftinden yeni kare Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikâh masasına oturan Seda Sayan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Birlikte sık sık seyahat eden ünlü çift, son olarak tekne tatiline çıktı. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikiliden Ökten, teknede eşiyle verdiği pozu yayınladı. Sayan da Ökten'in bu paylaşımına kayıtsız kalmadı.
19.10.2022 Cadde
Seda Sayan'dan oğlu Oğulcan Engin'e: Gözümün nuru
Seda Sayan'dan oğlu Oğulcan Engin'e: Gözümün nuru Şarkıcı Seda Sayan, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, 32 yaşındaki oğluna, "Gözümün nuru!" diyerek seslendi.
30.08.2022 Cadde
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den Zürih pozu!
Seda Sayan ile Çağlar Ökten'den Zürih pozu! Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Birlikte sık sık seyahat eden ünlü çift, son olarak İsviçre'ye gitti. Tatilinden keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Sayan, son olarak eşi Ökten ile Zürih'te verdiği pozu yayınladı.
14.08.2022 Cadde
Ali Erkazan'dan Seda Sayan paylaşımına küfürlü yorum!
Ali Erkazan'dan Seda Sayan paylaşımına küfürlü yorum! Oyuncu Ali Erkazan, kendisinden 25 yaş küçük şarkıcı Çağlar Ökten ile 3.5 ay önce hayatını birleştiren ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan'la ilgili paylaşıma sert bir tepki gösterdi. 59 yaşındaki sanatçının kayınvalidesi Hicran Ökten ile karşılıklı göbek attığı videoya yorum yapan Erkazan, küfürlü mesajıyla eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.
7.08.2022 Cadde
AYKUT ENİŞTE OYUNCULARI KONUSU || Aykut Enişte filmi ne zaman, nerede çekildi?
AYKUT ENİŞTE OYUNCULARI KONUSU || Aykut Enişte filmi ne zaman, nerede çekildi? Aykut Enişte filmi, 2019 yılında vizyona girdi. Durum komedisi türündeki filmin başrolünde ise Cem Gelinoğlu yer alıyor. Devamı niteliğinde Aykut Enişte 2 çekilmiştir. Peki, Aykut Enişte filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var?
25.07.2022 Cadde
Ali Erkazan'dan Levent Ülgen'e: Hayatım boyunca affetmeyeceğim!
Ali Erkazan'dan Levent Ülgen'e: Hayatım boyunca affetmeyeceğim! Oyuncu Ali Erkazan, 2002-2006 yılları arasında TRT 1 ve Star TV'de yayınlanan 'En Son Babalar Duyar' adlı yapımda rol aldığı ve "Onu diziye ben aldırdım" dediği Levent Ülgen hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
17.11.2021 Cadde
Ali Erkazan kimdir, kaç yaşında? Ali Erkazan rol aldığı oyunlar film ve dizileri...
Ali Erkazan kimdir, kaç yaşında? Ali Erkazan rol aldığı oyunlar film ve dizileri... Ali Erkazan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Birçok tiyatro oyunu, sinema ve dizide rol alan Ali Erkazan sanat dünyasına Ankara Sanat Tiyatrosu'nda adım attı. Bu kurumda 15 yıl çalıştı. İşte Ali Erkazan filmleri dizileri ve tiyatro oyunları...
17.11.2021 Cadde
Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar oyuncuları kim, hangi gün, konusu nedir?
Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar oyuncuları kim, hangi gün, konusu nedir? Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisi, ekran macerasına başladı. Dizide madende çalışan Davut'un, maden çökmesi sonrası yaşadıkları ve beklenmedik aşkı anlatılıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar hangi kanalda, hangi gün?
3.11.2021 Cadde
Aykut Enişte filmi nerede çekildi? Aykut Enişte oyuncuları kim, konusu nedir?
Aykut Enişte filmi nerede çekildi? Aykut Enişte oyuncuları kim, konusu nedir? Aykut Enişte filmi, yayımlandığı tarihten bu yana ilgi gören komedi yapımıdır. Televizyon ekranlarında da seyirci karşısına çıkan filmin oyuncu kadrosu da merakla aranıyor. İzleyenler, Aykut Enişte filmi hakkında detayları sorguluyor.
17.10.2021 Cadde
Kırmızı Oda oyuncuları isimleri | Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?
Kırmızı Oda oyuncuları isimleri | Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak? TV8 kanalının büyük beğeniyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyecek. İzleyiciler gerçekte yaşanılan konuları izlemek için televizyon başına geçecek. Peki Kırmızı Oda oyuncuları isimleri neler? Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?
28.05.2021 TV Rehberi
Kayseri Aslanı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Kayseri Aslanı nerede çekildi?
Kayseri Aslanı filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? - Kayseri Aslanı nerede çekildi? Çekimleri Kayseri'nin tarihi Kapalıçarşı, Düvenönü ve Pastırmacılar Çarşısında gerçekleştirilen ve 2017 yılında gösterime giren Kayseri Aslanı filmi, bu akşam izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini İnan Ulaş Torun ve Algı Eke'nin paylaştığı filmle ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...
28.07.2020 Cadde
Aşk Tutulması filmi konusu nedir? Aşk Tutulması filmi başrol oyuncuları kimler, film ne zaman kaç yılında çekildi?
Aşk Tutulması filmi konusu nedir? Aşk Tutulması filmi başrol oyuncuları kimler, film ne zaman kaç yılında çekildi? Aşk Tutulması filmi bu akşam uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2008 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturuyor. İşte merakla araştırılan Aşk Tutulması ile ilgili tüm ayrıntılar...
1.06.2020 Cadde
Ali Erkazan köpeğine çarpan kişiyi arıyor
Ali Erkazan köpeğine çarpan kişiyi arıyor Bodrum'da yaşayan Ali Erkazan, köpeğine çarpıp ölümüne neden olan kişiyi bulmak için sosyal medyadaki takipçilerinden yardım istedi.
12.04.2020 Cadde
Aykut Enişte filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Aykut Enişte filmi nerede çekildi?
Aykut Enişte filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Aykut Enişte filmi nerede çekildi? Aykut Enişte filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Vine fenomeni olarak bilinen Cem Gelinoğlu'nun başrollerinde yer alan Aykut Enişte filmi 24 Mayıs 2019 yılında vizyona girdi. Evlenip yuva kurma hayali kuran ve Aile sevgisinden uzak kalan Aykut tam evlilik arefesinde iyilik yapmak isterken dükkanının soyulması ile alt üst olur. Sigorta şirketinden yardım istemesi ile Aykut yeni bir serüvenin ortasında kendisini bulacaktır. İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu...
26.03.2020 Gündem
Hakan Meriçliler'in Ali Erkazan'a açtığı dava sonuçlandı
Hakan Meriçliler'in Ali Erkazan'a açtığı dava sonuçlandı Oyuncu Hakan Meriçliler, Ali Erkazan'a dava açmıştı. İki arasındaki mahkeme sonuçlandı.
30.01.2020 Cadde
Ali Erkazan kimdir, hangi dizilerde rol aldı?
Ali Erkazan kimdir, hangi dizilerde rol aldı? Ünlü tiyatro sanatçısı Ali Erkazan televizyonda da birçok dizide yer almıştır. Özellikle Sıdıka dizisindeki baba rolüyle beğeni toplayan Ali Erkazan kaç yaşındadır? İşte Ali Erkazan'ın rol aldığı diziler...
19.07.2019 Gündem
Oyuncu Ali Erkazan'a 'hakaret' cezası!
Oyuncu Ali Erkazan'a 'hakaret' cezası! Katıldığı televizyon programlarında meslektaşı Hakan Meriçliler'e 'hakaret' ettiği gerekçeyle yargılanan oyuncu Ali Erkazan, 2 bin 960 lira adli para cezasına mahkum edildi.
19.07.2019 Cadde
Hakan Meriçliler'den Ali Erkazan'a: Peşindeyim, bekliyorum
Hakan Meriçliler'den Ali Erkazan'a: Peşindeyim, bekliyorum Katıldığı televizyon programlarında oyuncu Hakan Meriçliler'e 'hakaret' ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ali Erkazan'ın yargılanmasına devam edildi.
9.01.2019 Cadde
'Bana gece mesaj atan kadınları arıyor!'
'Bana gece mesaj atan kadınları arıyor!' Oyuncu Ali Erkazan kendisinden 23 yaş küçük nişanlısı Çağlar Kılıç'la birlikte Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı.
2.01.2019 Cadde
'Bana gece mesaj atan kadınları arıyor!'
'Bana gece mesaj atan kadınları arıyor!' Oyuncu Ali Erkazan kendisinden 23 yaş küçük nişanlısı Çağlar Kılıç'la birlikte Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı.
2.01.2019 Cadde
Ali Erkazan: Altan'dan 5 bin TL borç aldım
Ali Erkazan: Altan'dan 5 bin TL borç aldım Oyuncu Ali Erkazan, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa programına konuk oldu. Ali Erkazan, 'Borçlarımı düşünmekten uyuyamıyorum' diyen Altan Erkekli'ye destek verdi.
29.11.2018 Cadde
Ali Erkazan hakim karşısına çıktı
Ali Erkazan hakim karşısına çıktı Ünlü oyuncu Ali Erkazan, meslektaşı Hakan Meriçliler'e katıldığı bir televizyon programında hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan dava kapsamında ilk kez hakim karşısına çıktı.
26.09.2018 Cadde
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Peker Açıkalın ve Rüzgar Erkoçlar’ın başrolünü paylaştığı, ‘Baba 1...
25.08.2018 Cadde
Şaşıfelek Çıkmazı Dizisi Nerede Çekildi?
Şaşıfelek Çıkmazı Dizisi Nerede Çekildi? Eski dizilerin gönlümüzdeki yeri hala ayrıdır...
31.07.2018 Güncel

Benzer Haber Etiketleri

Ali Erkazan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.