Ali Tezel

Ali Tezel

Son dakika ali tezel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ali tezel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ali tezel haber sayfamızda...

Ali Tezel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 ali tezel haberi bulunmuştur.
Ali Tezel'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası
Ali Tezel'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası "Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olma" suçlamasıyla yargılanan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2022 Gündem
Mahkeme Ali Tezel’e yasak koydu!
Mahkeme Ali Tezel’e yasak koydu! Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, İstanbul Barosu’nun kendisine karşı açtığı davaya kaybetti. 4 yıl süren yargılama sonrası, mahkemenin kararını Yargıtay da onadı. Karara göre, Tezel, sitesinde yer alan iş hukuku ile ilgili linkleri kaldıracak; bu alanda faaliyet yürütemeyecek. Türkiye Barolar Birliği’nin de müdahil olduğu davada, Tezel’in, avukat olmadığı halde bu alanda faaliyet yürüttüğü ve çeşitli illerdeki 20 büro üzerinden kazanç sağladığı iddia ediliyordu.
20.02.2020 Gündem
Ali Tezel serbest kaldıktan sonra anlattı! Eski eşi ve baldızıyla ilgili haber çok konuşulmuştu...
Ali Tezel serbest kaldıktan sonra anlattı! Eski eşi ve baldızıyla ilgili haber çok konuşulmuştu... FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, sorgusunun ardından aynı gün serbest bırakıldı. Tezel, “Eşim şikâyette bulunmuş. İhbar öç alma amaçlıdır” dedi.
14.01.2020 Gündem
Ali Tezel’e FETÖ’ye destekten gözaltı
Ali Tezel’e FETÖ’ye destekten gözaltı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel gözaltına alındı. Tezel’in sabah saatlerinde TEM ekiplerince gözaltına alınmasına sosyal medyadan yaptığı FETÖ’ye destek mesajlarının yanı sıra hakkında verilen bir ifadenin gerekçe olduğu öğrenildi.
14.01.2020 Gündem
Ali Tezel kimdir, kaç yaşında? Ali Tezel neden gözaltına alındı?
Ali Tezel kimdir, kaç yaşında? Ali Tezel neden gözaltına alındı? 10 Eylül 1966 yılında İzmir/Ödemiş'te dünyaya gelen Ali Tezel bugün gözaltına alındı. Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak bilinen Ali Tezel'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmasında attığı tweetler nedeniyle gözaltına alındığı duyurulmuştu. Peki Ali Tezel kimdir, kaç yaşında?
13.01.2020 Gündem
Son dakika! Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel serbest bırakıldı
Son dakika! Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel serbest bırakıldı Gelen son dakika bilgisine göre;  Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) destek veren paylaşımlar yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, serbest bırakıldı.
13.01.2020 Gündem
Son dakika: Ali Tezel gözaltına alındı
Son dakika: Ali Tezel gözaltına alındı Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel gözaltına alındı. Tezel'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında attığı tweetler nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.
13.01.2020 Gündem
İşte emekli maaşını yükseltmenin yolu
İşte emekli maaşını yükseltmenin yolu Habertürk yazarı Ali Tezel emekli maaşını yükseltmenin yolunu açıkladı.
19.08.2014 Ekonomi
Üniversite sınavını kazanamayan erkekler sigorta primi ödeyecek
Üniversite sınavını kazanamayan erkekler sigorta primi ödeyecek 1 Ocak 2012 günü başlayan Zorunlu Genel Sağlık Sigortası kapsamına göre, bu yıl liseyi bitirip de üniversite sınavını kazanamayan erkekler Genel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda.
24.06.2014 Eğitim
Üniversite sınavını kazanamayan erkekler sigorta primi ödeyecek
Üniversite sınavını kazanamayan erkekler sigorta primi ödeyecek 1 Ocak 2012 günü başlayan Zorunlu Genel Sağlık Sigortası kapsamına göre, bu yıl liseyi bitirip de üniversite sınavını kazanamayan erkekler Genel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda.
24.06.2014 Ekonomi
Soma'daki maden işçisi Nihat Çelik'ten bomba açıklamalar
Soma'daki maden işçisi Nihat Çelik'ten bomba açıklamalar Maden işçisi Nihat Çelik'ten çarpıcı sözler. Çelik, "Aşağıda bizi sıkıştırıyorlar, kömür fazla çıkınca amirlere prim yazılıyor" dedi. Çelik, madende Suriyeli işçi çalıştığı iddialarının ise doğru olmadığını belirtti.
19.05.2014 Gündem
Yıldız, '301 işçimizi kaybettik' dedi
Yıldız, '301 işçimizi kaybettik' dedi Bakan Taner Yıldız, Soma'daki faciada 301 işçinin hayatını kaybettiğini söyledi. Bakan Yıldız'dan 'Madende Suriyeliler vardı, üzerine beton döküldü' iddiası nedeniyle Ali Tezel'e sert tepki gösterdi.
18.05.2014 Gündem
Faruk Çelik'ten Ali Tezel'in iddiasına yanıt
Faruk Çelik'ten Ali Tezel'in iddiasına yanıt Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'in, maden ocağında çıkarılamayan 450 işçinin olduğunu iddiasına cevap verdi
17.05.2014 Siyaset
Acilde para isterlerse bu numarayı arayın
Acilde para isterlerse bu numarayı arayın SGK, şikayet halinde ücretin 10 katı ceza verildiğini belirtti
19.02.2014 Ekonomi
1.2 milyon kişiye Bağ-Kur müjdesi!
1.2 milyon kişiye Bağ-Kur müjdesi! Torba Yasa'nın detayları belli olmaya başladı. Bun göre BAĞ-Kur'da iki önemli adım atıldı. Konuyu köşesine taşıyan Habertürk yazarı Ali Tezel şöyle anlattı;
13.02.2014 Ekonomi
Habertürk canlı yayınında ilginç kavga!
Habertürk canlı yayınında ilginç kavga! Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı 'Türkiye'nin Nabzı' programda küfürler havada uçuştu, yayın kesildi.
10.02.2014 Gündem
Yüksek maaş alanlar zararda
Yüksek maaş alanlar zararda İşsizlik Sigortası ile ilgili kafa karıştıran soruların yanıtı...
3.02.2014 Ekonomi
Ev işlerine her ay yardımcı alanlar dikkat!
Ev işlerine her ay yardımcı alanlar dikkat! Önce kayıt olup sonra bankaya 112 TL ödeyeceksiniz
10.01.2014 Ekonomi
Bu iş memur ikramiyesini bitirir!
Bu iş memur ikramiyesini bitirir! Kıdem tazminatı kaldırılıp 30 gün yerine her yıl için 8, 12 veya 18 günlük kıdem fonu getirmek istiyorlar. Bu gerçekleşirse, memur da artık her yıla 30 gün ikramiye alamaz.
13.11.2013 Ekonomi
Ali Tezel sünnetçilik geçmişini anlattı...
Ali Tezel sünnetçilik geçmişini anlattı... Balçiçek İlter'in sorularını yanıtlayan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, tıp adamı olduğu yılları anlatırken, sünnetçilik yaptığını da açıkladı...
13.03.2013 Cadde
10 bin kişiye iş imkanı!
10 bin kişiye iş imkanı! Haziran ayında kabul edilen Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle birlikte İş Güvenliği Uzmanlığı alanında yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlanacak.
23.09.2012 Ekonomi
Habertürk spikeri canlı yayında patladı
Habertürk spikeri canlı yayında patladı Haber Türk TV ekranlarında setlerde sigortasız işçi çalıştırıldığına ilişkin iddialar tartışıldı.
2.08.2012 Cadde
Ali Tezel'den Birol Güven'e jet yanıt!
Ali Tezel'den Birol Güven'e jet yanıt! Habertürk yazarı Ali Tezel, Birol Güven'in twitter'dan yaptığı açıklamalara hemen yanıt verdi..
1.08.2012 Cadde
"Tebrikler kızınız hamile"
"Tebrikler kızınız hamile" Aile hekiminden, bekar genç kızın babasına şok cep mesajı!
25.06.2012 Siyaset
‘Çalışanlar ve emeklilere haksızlık’ dedi CHP’yı bıraktı
‘Çalışanlar ve emeklilere haksızlık’ dedi CHP’yı bıraktı Sosyal güvenlik uzmanı ve Gazete Habertürk yazarı Ali Tezel, milletvekillerinin maaşlarını artırmalarına ilişkin olarak şunları söyledi:
24.12.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ali Tezel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.