Ali Yavuz Kol

Ali Yavuz Kol

Son dakika Ali Yavuz Kol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Yavuz Kol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Yavuz Kol haber sayfamızda...

Ali Yavuz Kol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 285 ali yavuz kol haberi bulunmuştur.
Bursaspor ve Esenler Erokspor puanları paylaştı!
Bursaspor ve Esenler Erokspor puanları paylaştı! TFF 2. Lig'in 16. haftasında Bursaspor ile Esenler Erokspor arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
2.12.2023 2.Lig
Henry Onyekuru bombası! Resmi transfer teklifi geldi
Henry Onyekuru bombası! Resmi transfer teklifi geldi Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da takımdan ayrılması beklenen Henry Onyekuru konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler'in yıldızına resmi transfer teklifi geldiği öne sürüldü.
5.08.2023 Adana Demirspor
Bursaspor, Özer Hurmacı ile kendini buldu
Bursaspor, Özer Hurmacı ile kendini buldu TFF 2'nci Lig Beyaz Grubun 31'inci hafta maçında Bursaspor, sahasında ağırladığı Anagold 24Erzincanspor'u 2-1 mağlup etti.
8.04.2023 2.Lig
Olimpiu Morutan'a talip çıktı! Sözleşmede özel madde
Olimpiu Morutan'a talip çıktı! Sözleşmede özel madde Süper Lig'de Başakşehir ve Beşiktaş'ı üst üste yenerek büyük çıkış yakalayan Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sezon öncesinde İtalyan ekibine kiralanan Morutan'a talip çıktı. Sarı-kırmızılı oyuncunun transferinde özel madde dikkat çekti.
24.11.2022 Galatasaray
Galatasaray'da iki ayrılık, iki transfer! Yıldız forvetle prensip anlaşmasına varıldı
Galatasaray'da iki ayrılık, iki transfer! Yıldız forvetle prensip anlaşmasına varıldı Mauro Icardi'nin yanına birinci sınıf bir santrfor daha almak isteyen Galatasaray yönetimi yıldız golcü için ilk adımı attı. Sarı-kırmızılılar yıldız futbolcunun menajeriyle İstanbul'da görüştü, ilk pazarlıklardan olumlu sonuç aldı. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca iki oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor.
23.11.2022 Galatasaray
Galatasaray, Seferovic'in yerine yeni golcüsünü buldu! Transfer için hedef Ocak ayı
Galatasaray, Seferovic'in yerine yeni golcüsünü buldu! Transfer için hedef Ocak ayı Galatasaray'da devre arası için şimdiden operasyon başladı. Yerli rotasyonu için ilk aday ortaya çıktı. Hücumda ise Haris Seferovic'in gönderilip, yerine gelmesi için düğmeye basılan yıldız golcü de belli oldu.
31.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Haris Seferovic'in yerine yerli isim! Çifte avantaj
Galatasaray'da Haris Seferovic'in yerine yerli isim! Çifte avantaj Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bu sezon şampiyonluk hedefliyor. Yaz transfer sezonunda bir çok yıldızı kadrosuna katan Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, sezon başı transfer edilen Haris Seferovic ile yolları ayırmayı gündeme aldı. Galatasaray'ın ara transferde Seferovic yerine yerli bir yıldızı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.
30.10.2022 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın alamadığı o 2 yıldız! Ortaya çıktı
İşte Galatasaray'ın alamadığı o 2 yıldız! Ortaya çıktı Transferin tartışmasız en flaş takımı olan Galatasaray çok sayıda yıldız ismi kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer operasyonunun başında olan Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur dün gece yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı.
1.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da sürpriz sözleşme hamlesi! Menajeri İstanbul'a çağrıldı
Galatasaray'da sürpriz sözleşme hamlesi! Menajeri İstanbul'a çağrıldı Galatasaray yönetimi sürpriz bir hamle için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, Dünya Kupası’nda oynayacak olan futbolcusu ile yeni sözleşme yapmak için düğmeye bastı. Galatasaray'ın yıldız futbolcunun yeni sözleşmesinde kaldırmak istediği madde ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.09.2022 Galatasaray
Galatasaray transfer etti, taraftarlar tepki gösterdi! Sözleşmedeki maddeyi açıkladı
Galatasaray transfer etti, taraftarlar tepki gösterdi! Sözleşmedeki maddeyi açıkladı Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da yaz transfer ve tescil dönemi oldukça hareketli geçti. Sarı-kırmızılılar Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata ve Lucas Torreira transferleriyle adından söz ettirdi. Süper Lig devinin kadrosuna kattığı genç oyuncu için taraftarlar tepki gösterdi. Kulüp cephesi transferin ardından sözleşmede yer alan özel maddeyi açıkladı.
10.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan Edinson Cavani bombası! Transfer görüşmeleri başladı
Galatasaray'dan Edinson Cavani bombası! Transfer görüşmeleri başladı Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da kadroya bir forvet daha katmak için çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılıların transfer gündemine Edinson Cavani'nin geldiği ve Galatasaray'ın teklif yaptığı iddia edildi. İşte transfer haberinin detayları...
1.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif! Okan Buruk açıklamıştı
Galatasaray'dan forvet transferi için yıldız golcüye sürpriz teklif! Okan Buruk açıklamıştı Yerli santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray'dan bomba bir hamle geldi. Teknik direktör Okan Buruk'un 'Bir forvet daha kadromuza katmak istiyoruz.' açıklaması sonrası sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte sarı-kırmızılı ekipte forvet transferi için teklif yaptığı o yıldız...
23.07.2022 Galatasaray
Adana Demirspor'da yeniden Muriç sesleri!
Adana Demirspor'da yeniden Muriç sesleri! Adana Demirspor transferlerine devam ediyor. Lacivert- Mavililer, bir süredir yoğun mesai harcadığı deneyimli stoper Yaroslav Rakitskiy’yi kadrosuna kattı, 1 artı 1 yıllık anlaşma sağlandı. Manchester City’li kaleci Muriç için de son bir girişim daha olacak.
20.07.2022 Adana Demirspor
Galatasaray'dan 7 milyon poundluk transfer teklifi! Orta sahaya sürpriz isim
Galatasaray'dan 7 milyon poundluk transfer teklifi! Orta sahaya sürpriz isim Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarda orta saha transferi konusunda sıcak gelişmelerin yaşandığı süreçte sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın tecrübeli futbolcu için 7 milyon poundluk transfer teklifinde bulunduğu belirtildi.
20.07.2022 Galatasaray
Başkan Murat Sancak'tan Sofiane Feghouli açıklaması
Başkan Murat Sancak'tan Sofiane Feghouli açıklaması Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Sancak, Feghouli iddiaları ile ilgili konuşurken, Beşiktaş’ın da teklifini duyurdu.
18.07.2022 Adana Demirspor
ÖZEL - Galatasaray'dan 3 bomba birden! Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli
ÖZEL - Galatasaray'dan 3 bomba birden! Transfer için anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da takıma 3 takviye birden yapıldı. Sarı-kırmızılı idareciler orta saha, sağ bek ve santrafor mevkilerinde yaşanan sıkıntıyı çözdü. Galatasaray'ın tecrübeli sağ bek için ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu. Sarı-kırmızılılardaki dev transfer operasyonunun detaylarına MİLLİYET ulaştı.
17.07.2022 Galatasaray
Arda Okan Kurtulan resmen Adana Demirspor'da
Arda Okan Kurtulan resmen Adana Demirspor'da Süper Lig ekibi Adana Demirspor, Fenerbahçe'nin genç yeteneği ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Skorer, geçtiğimiz hafta Adana temsilcisinin Arda Okan Kurtulan'la anlaştığını ve sözleşmedeki özel maddeyi de duyurmuştu. Mavi-lacivertli takım ayrıca Galatasaray'da forma giyen Ali Yavuz Kol ile 2+2 yıllık mukavele yaptı.
15.07.2022 Adana Demirspor
Galatasaray'ın genç oyuncusu vedaya hazırlanıyor! Süper Lig ekibiyle anlaştı
Galatasaray'ın genç oyuncusu vedaya hazırlanıyor! Süper Lig ekibiyle anlaştı Galatasaray'da Alpaslan Öztürk'ün ardından bir oyuncu daha vedaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların genç yıldızı Ali Yavuz Kol, Adana Demirspor'la anlaşma sağladı.
1.07.2022 Adana Demirspor
Ümraniyespor: 2 - Ankara Keçiörengücü: 1
Ümraniyespor: 2 - Ankara Keçiörengücü: 1  Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Ümraniyespor, konuk ettiği Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti.
19.04.2022 1.Lig
Ankara Keçiörengücü-Tuzlaspor: 1-0
Ankara Keçiörengücü-Tuzlaspor: 1-0 Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor’u 1-0 mağlup etti.
26.02.2022 1.Lig
Ankara Keçiörengücü: 3 - Balıkesirspor: 1
Ankara Keçiörengücü: 3 - Balıkesirspor: 1 Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Balıkesirspor’u konuk eden Ankara Keçiörengücü mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.
16.02.2022 1.Lig
Boluspor: 0 - Ankara Keçiörengücü: 0
Boluspor: 0 - Ankara Keçiörengücü: 0 Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Boluspor sahasında karşılaştığı Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı.
12.02.2022 1.Lig
Ankara Keçiörengücü-Samsunspor: 1-1
Ankara Keçiörengücü-Samsunspor: 1-1 Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Ankara Keçiörengücü sahasında karşılaştığı Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.
5.02.2022 1.Lig
Denizlispor'da kriz! 'Borcun ödenmesi mümkün değil'
Denizlispor'da kriz! 'Borcun ödenmesi mümkün değil' Spor Toto 1'inci Lig'de pazartesi günü evinde Bereket Sigorta Ümraniyespor'u konuk edecek düşme hattındaki Altaş Denizlispor'da maddi sıkıntılar yine camianın belini büktü. Yeşil-siyahlı yönetim 3 yabancı ve 4 yerli futbolcunun kulübe transfer yasağı getirdiğini açıklayarak, "Sadece bu 7 oyuncunun getirdiği transfer yasağı rakamı 43 milyon 650 bin TL'dir. bu miktarda bir parayı bulup ödememiz asla mümkün değildir" ifadeleri kullanıldı.  
18.12.2021 1.Lig
Tahir Kıran: Gökhan Gönül bana Fenerbahçe'den ayrılık sebebini açıkladı
Tahir Kıran: Gökhan Gönül bana Fenerbahçe'den ayrılık sebebini açıkladı Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, D Smart'ta yayınlananan Bol'ca Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.12.2021 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Ali Yavuz Kol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.