Alıkoyma

Alıkoyma

Son dakika alıkoyma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alıkoyma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alıkoyma haber sayfamızda...

Alıkoyma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 654 alıkoyma haberi bulunmuştur.
Anahtarlık şeklinde suikast tabancası! İhbar geldi, harekete geçildi
Anahtarlık şeklinde suikast tabancası! İhbar geldi, harekete geçildi Adana’da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma ekipleri bir eve yaptığı operasyonda anahtarlık şeklinde suikast tabancası ve otomatik tabanca ele geçirdi.
9.12.2023 Gündem
Türkiye başvurma hakkına sahip: İsrailli yöneticiler yargılanabilir
Türkiye başvurma hakkına sahip: İsrailli yöneticiler yargılanabilir Prof. Dr. Adem Sözüer; İsrail’in Gazze’de işlediği savaş suçları ve insanlığa karşı suçlar için Türkiye gibi taraf olmayan devletler ya da sivil toplum kuruluşlarının Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne başvuruda bulunabileceklerini, suçları tespit ederek kapsamlı bir dosya sunabileceklerini belirtiyor.
2.11.2023 Gündem
İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? 'Kara lekeyi üzerine alacak'
İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? 'Kara lekeyi üzerine alacak' İsrail'in Filistin'de sivillere yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in savaş suçu işlediğini söyledi ve ekledi: 'Seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz.' Peki hangi suçlar savaş suçu sayılıyor? Savaş suçu ilan edilmesi ne anlama geliyor? İsrail nasıl savaş suçlusu ilan edilir? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli merak edilen soruları milliyet.com.tr için yanıtladı.
31.10.2023 Dünya
Fecr Suresi Oku: Fecr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Fecr Suresi Oku: Fecr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Fecr Suresi Mekke'de inmiştir. Fecr Suresi toplamda 30 ayettir. Fecr kelimesi birinci ayette geçmekte ve tan yerinin ağarması, sabah aydınlığı anlamına gelmektedir. Toplum içerisinde ''Velfecr, Fecir'' suresi olarak da adlandırılır. Mustaf tertibine göre ise 89. suredir. İniş sırasına göre ise 10. sure olmaktadır. Mekke'de inen Fecr Suresi Leyl suresinden sonra inmiştir. Ayrıca Duha suresinden önce inmiştir. Fecr Suresinde bahsedilen konu ise Allah'a ve ahirete imana ve Allah'a kulluk ve teslimiyete çağrıldığı anlatılmaktadır. Kıyametin korkunç manzaralarından kesitler sunarak, mü'minlerin ve kafirlerin akıbetleri haber verilmektedir.
24.10.2023 Sureler
Liseli Dilanur'dan kahreden haber! İnşaatta cesedi bulundu, arkadaşı tutuklandı
Liseli Dilanur'dan kahreden haber! İnşaatta cesedi bulundu, arkadaşı tutuklandı Lise birinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Dilanur Şatır'ın inşaatta cansız bedeni bulundu. Kahreden olayla ilgili bir kişi tutuklanırken genç kıza alıkonularak istismarda bulunulduğu iddia edildi.
20.10.2023 Gündem
Bursa'da dehşet evinde 2,5 ay! Hortumla dayak, kol kesme, cinsel istismar...
Bursa'da dehşet evinde 2,5 ay! Hortumla dayak, kol kesme, cinsel istismar... Bursa'da 16 yaşındaki kız arkadaşını kaçıran 22 yaşındaki Hamza Han'ın yaptıkları kan dondurdu. Dehşet evinin kapısına giden anne de ne yaptıysa kızını kurtaramadı.
4.09.2023 Haberler
Bursa'da dehşet evinde 2,5 ay! Hortumla dayak, kol kesme, cinsel istismar...
Bursa'da dehşet evinde 2,5 ay! Hortumla dayak, kol kesme, cinsel istismar... Bursa'da 16 yaşındaki kız arkadaşını kaçıran 22 yaşındaki Hamza Han'ın yaptıkları kan dondurdu. Dehşet evinin kapısına giden anne de ne yaptıysa kızını kurtaramadı.
4.09.2023 Gündem
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından bir grup taraftar, stad çevresinde yoldan geçen araçların içerisine bakıp, Galatasaray formalı ve atkılı taraftar kontrolü yaptı.
9.05.2023 Haberler
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından bir grup taraftar, stad çevresinde yoldan geçen araçların içerisine bakıp, Galatasaray formalı ve atkılı taraftar kontrolü yaptı.
9.05.2023 Gündem
Engelli kıza cinsel istismar sanığına beraat
Engelli kıza cinsel istismar sanığına beraat Anka'nın Yenimahalle ilçesinde, zihinsel engelli Şirin Dilan E.'yi (27) alıkoyup, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Muhammet Burak E. (29) beraat etti.
5.04.2023 Gündem
Eğlence merkezinden çıkan genç, kapı açma tartışmasında öldürülmüş
Eğlence merkezinden çıkan genç, kapı açma tartışmasında öldürülmüş Konya'da eğlence merkezi önünde çıkan tartışmada öldürülen 25 yaşındaki gencin, arabasının kapısını açmasını söylediği başka bir işletme sahibine "ben senin kapıcın mıyım?" demesi üzerine çıkan tartışmada öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.03.2023 Gündem
Her şey psikolojik şiddetle başlıyor
Her şey psikolojik şiddetle başlıyor Mor Çatı’nın 2022 raporuna göre, kadınlar en çok psikolojik şiddete maruz kalıyor. Bunu, fiziksel, ekonomik ve cinsel şiddet ile ısrarlı takip ve flört şiddeti takip ediyor.
15.03.2023 Gündem
'Çöp ev'de Cem Muhammet'i odaya kilitleyen teyze ilk kez hakim karşısında
'Çöp ev'de Cem Muhammet'i odaya kilitleyen teyze ilk kez hakim karşısında Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.
6.03.2023 Gündem
Boğaziçi eylemlerine ilişkin 14 öğrencinin yargılandığı davada karar
Boğaziçi eylemlerine ilişkin 14 öğrencinin yargılandığı davada karar Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemler sırasında, Rektör Prof. Dr. Naci İnci'nin makam arabasının çıkışının engellenmesiyle ilgili davada, 14 öğrenci hakkında ayrı ayrı 1'er yıl hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca sanık Ersin Berke Gök'e 'Kamu malına zarar vermek' suçundan 1 yıl 6 ay, Eftelya Koyuncu'ya 'Kamu görevlisine kamu görevinden dolayı hakaret' suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezası verdi.
3.02.2023 Gündem
Boğaziçi eylemlerine ilişkin 14 öğrencinin yargılandığı davada mütalaa
Boğaziçi eylemlerine ilişkin 14 öğrencinin yargılandığı davada mütalaa Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemler sırasında Rektör Prof. Dr. Naci İnci'nin makam arabasının çıkışının engellenmesine ilişkin 14 sanığın yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Sanık Ersin Berke Gök için 25 yıl, Eftelya Koyuncu için 23 yıl 4 ay hapis cezası istenirken; 12 sanık için 21 yıla kadar hapis talep edildi.
30.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' vaadiyle öğrenci istismar edilmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' vaadiyle öğrenci istismar edilmişti! Yeni detaylar ortaya çıktı Konya’da, lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin soruşturmada; Mandal ile tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri (48) hakkında iddianame hazırlandı.  37'şer yıla kadar hapis cezası istenen olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
21.01.2023 Gündem
Bursa'da zorla alıkonulduğunu iddia eden kadını polis kurtardı
Bursa'da zorla alıkonulduğunu iddia eden kadını polis kurtardı Bursa'da zorla alıkonulduğunu iddia eden kadını polis kurtardı. Yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.
2.01.2023 Gündem
Maltepe 2. Zırhlı Tugay davasında 42 sanığa ceza
Maltepe 2. Zırhlı Tugay davasında 42 sanığa ceza FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda görevli, aralarında rütbeli askerlerinde bulunduğu 28'i tutuklu 138 askerin yargılandığı dava mahkeme, 42 sanığa 1 yıl 6 ay ile 15 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası verdi. Heyet, 73 sanık hakkında ceza verilmesine yer olmadığına, 23 sanığın ise tüm suçlardan beraatine hükmetti.
8.12.2022 Gündem
26 metreden aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
26 metreden aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Gündem
Annesi yüzünden tuvaletini bile aylarca kovaya yaptı! 'Başıma gelenlere kimse inanmaz'
Annesi yüzünden tuvaletini bile aylarca kovaya yaptı! 'Başıma gelenlere kimse inanmaz' Birbirine bağladığı çarşaflarla pencereden aşağıya inmeye çalışan genç kadını bu halde gören komşu ne diyeceğini bilemez bir halde elindeki telefona sarıldı ve cep telefonu kamerasından bu şoke edici anları kayıt altına aldı. 18 yaşındaki genç kadına nelerin olduğunu soran komşu, aldığı cevap karşısında ise şoke oldu.
22.11.2022 Dünya
TIR'ları gasbeden suç örgütü çökertildi
TIR'ları gasbeden suç örgütü çökertildi Bursa merkezli 7 ilde, yurt dışından değerli maden ve metal getiren TIR’ları sınır kapısından itibaren takip edip, gasbeden ve şoförlerini silah zoruyla kaçıran suç örgütüne yönelik polisin düzenlediği operasyonda, 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, evinin balkonunda üzerine çarşaf örterek saklanırken yakalandı.
16.11.2022 Haberler
TIR'ları gasbeden suç örgütü çökertildi
TIR'ları gasbeden suç örgütü çökertildi Bursa merkezli 7 ilde, yurt dışından değerli maden ve metal getiren TIR’ları sınır kapısından itibaren takip edip, gasbeden ve şoförlerini silah zoruyla kaçıran suç örgütüne yönelik polisin düzenlediği operasyonda, 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, evinin balkonunda üzerine çarşaf örterek saklanırken yakalandı.
16.11.2022 Gündem
Kahramanmaraş'ta polise saldırı! 3 polis yaralandı, 1 şüpheli ölü ele geçirildi
Kahramanmaraş'ta polise saldırı! 3 polis yaralandı, 1 şüpheli ölü ele geçirildi Kahramanmaraş'ta gasp ve alıkoyma iddiasıyla polislerin evine gittiği 3 şüpheli, ekiplere ateş açtı. Saldırıda 3 polis memuru yaralanırken, şüphelilerden 1'i ölü olarak ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı, 1'ini yakalamak için çalışmalar devam ediyor. Öte yandan ekiplerin araca bindirmek istediği şüphelilere toplanan mahalle halkı saldırmaya çalıştı.
21.10.2022 Gündem
Evinin bahçesinde tanışıp tacize uğramıştı! 4 aydır bitmeyen kabus
Evinin bahçesinde tanışıp tacize uğramıştı! 4 aydır bitmeyen kabus Adana’da evinin bahçesinde tanışıp arkadaş olduktan sonra tacize uğrayıp darp edilen kadın, 4 aydır uyumadığını, 6 Ekim günü duruşmasının olduğunu belirterek yaşadığı dehşetten dolayı uyuyamadığını belirterek, “Bu şahsın bütün tacize uğradım, ben öldükten sonra bu adama ceza vermeyin” dedi.
5.10.2022 Haberler
Evinin bahçesinde tanışıp tacize uğramıştı! 4 aydır bitmeyen kabus
Evinin bahçesinde tanışıp tacize uğramıştı! 4 aydır bitmeyen kabus Adana’da evinin bahçesinde tanışıp arkadaş olduktan sonra tacize uğrayıp darp edilen kadın, 4 aydır uyumadığını, 6 Ekim günü duruşmasının olduğunu belirterek yaşadığı dehşetten dolayı uyuyamadığını belirterek, “Bu şahsın bütün tacize uğradım, ben öldükten sonra bu adama ceza vermeyin” dedi.
5.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alıkoyma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.