Alış Veriş

Alış Veriş

Son dakika alış veriş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alış veriş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alış veriş haber sayfamızda...

Alış Veriş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.348 alış veriş haberi bulunmuştur.
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek Artan gıda fiyatlarına karşı bazı yerel market zincirleri Ramazan boyunca hem fiyatları sabitledi hem de indirimler yaptı. Peki bu indirimleri tüketici yeterli buldu mu? Ayrıntılar CNN Türk'te ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.03.2024 Haberler
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek
Marketlerde indirim kararı! Ramazan boyunca sürecek Artan gıda fiyatlarına karşı bazı yerel market zincirleri Ramazan boyunca hem fiyatları sabitledi hem de indirimler yaptı. Peki bu indirimleri tüketici yeterli buldu mu? Ayrıntılar CNN Türk'te ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.03.2024 Ekonomi
Bakteri ve Parazit saçıyorlar! İkinci el kıyafet satan sitelerdeki riskler neler?
Bakteri ve Parazit saçıyorlar! İkinci el kıyafet satan sitelerdeki riskler neler? Giyim sektöründeki fiyatlar hızla artmaya başlayınca son zamanlarda ikinci el alışveriş sitelerine talepler arttı. Mikrobiyolog İpek Ada Alver, ikinci el kıyafetlerdeki enfeksiyon riskine dikkat çekti.
30.01.2024 Genel Sağlık
Adıyaman el birliği ile ayağa kalkıyor
Adıyaman el birliği ile ayağa kalkıyor Adıyaman’da 118 bin kişinin konteynerlerde yaşadığını belirten Vali Varol, kalıcı konutların bir ay içinde teslim edilmeye başlayacağını söyledi. Varol, “Dayanışma ruhu ve el birliği ile çok yakın zamanda ayağa kalkacağımıza inanıyorum” dedi...
22.01.2024 Gündem
Tümer Metin, Galatasaraylı oyuncuya övgü yağdırdı: Kadroda zor tutarsın!
Tümer Metin, Galatasaraylı oyuncuya övgü yağdırdı: Kadroda zor tutarsın! Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'u 3-0 mağlup etti, takibini sürdürdü. Tivibu Spor'da yorumcusu Tümer Metin, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
8.01.2024 Galatasaray
Altın alacaklara önemli uyarı
Altın alacaklara önemli uyarı Altın fiyatlarındaki artış ile birlikte sahtecilik de artarken bin 960 TL'yi bulan gram altın fiyatı sonrasında sarraflar vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. Aydınlı sarraflardan Serkan Kuyumcu, "Altın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli faktör güvendir. Güvenmediğiniz yerden altın alış-verişi yapmayın" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Kruvaziyer gemisi Trabzon Limanı'na demirledi
Kruvaziyer gemisi Trabzon Limanı'na demirledi Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, ilk kez Rusya’dan direkt olarak Samsun’a ardından da Trabzon’a gelerek limana demir attı.
28.12.2023 Ekonomi
Trabzon'a Rus turist akını
Trabzon'a Rus turist akını Trabzon kruvaziyer gemi ile şehre Rus turistleri ağırlıyor.
17.11.2023 Ekonomi
Müşteri seyyar satıcıya saldırdı, tezgahı saldırdı
Müşteri seyyar satıcıya saldırdı, tezgahı saldırdı Ispartakule Mahallesi'nde seyyar satıcılık yapan bir kişiye saldırı düzenlendi.
25.10.2023 Gündem
Al-İ İmran Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Al-İ İmran Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Al-i İmran süresi Medine’de indirilmiştir. Kuran-ı Kerim’in 3. süresidir. 200 ayetten oluşmaktadır. Al-i İmran süresinden önce en uzun süre olan Bakara, sonrasında ise Nisa süresi bulunmaktadır. Al kelimesinin anlamı aile, akraba veya sülale demektir. Al-i İmran süresinin 33.ayetinde yer alan imran ailesi anlamına gelen “Al-i İmran” dan oluşmaktadır. İniş sırasına göre 89. süre olmakla birlikte mushafta ki sıralaması üçüncüdür. Al-i İmran süresinin eman, tayyibe, kenz isimleri de bulunmaktadır.
24.10.2023 Sureler
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet?
Bakara suresi Türkçe - Arapça meali (oku - dinle) Bakara suresi kaç ayet? Bakara Sûresi, Kur’an’ın ikinci suresidir. Kur'anın en uzun sûresi olan Bakara suresi, 286 ayetten oluşur. Arapça veya Türkçe olarak Bakara suresini araştıranlar için Bakara suresinin mealini ve tüm ayrıntılarını haberimizde derledik. İşte Bakara suresi okumak veya dinlemek isteyenler içinde seçenekler haberimizde...
24.10.2023 Sureler
Büyük dönüşüm için iş birliği şart
Büyük dönüşüm için iş birliği şart Cumhuriyetin 100. yıldönümü vesilesiyle düzenlenen konferansta konuşan İş Bankası Genel Müdürü Aran, “Büyük sosyal fayda ve büyük dönüşümler istiyorsak büyük iş birlikleri yapmak zorundayız” dedi.
3.10.2023 Ekonomi
GAZİANTEP ŞEHİTKÂMİL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
GAZİANTEP ŞEHİTKÂMİL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN          GAZİANTEP ŞEHİTKÂMİL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN                     Mülkiyeti Belediyemize ait olan aşağıda belirtilen taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35...
28.09.2023 Resmi İlanlar
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Berna İsminin Anlamı Nedir? Berna Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Berna İsminin Anlamı Nedir? Berna Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? İsimlerin anlamlarını bilme, karar aşamasında ki en önemli nokta olmaktadır. Çünkü bebeklere verilecek isimlerin her hangi bir kötü ve insan onurunu zedeleyici anlamlar içermemesi gerekmektedir. Berna ismini düşünen kişiler için, Berna isminin anlamını, Kuran-ı Kerim'de yar alıp almadığına ve özelliklerine dair bilgileri derledik.
25.09.2023 Yaşam
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışveriş...
'Türkiye Kart' geliyor! Para transferi, ulaşım ve alışveriş... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye Kart pilot uygulamasının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Türkiye Kart vatandaşlara ulaşım, para transferi ve alış veriş kapsamında büyük kolaylıklar sağlayacak. İşte detaylar...
10.09.2023 Ekonomi
Hollanda’da bir lüks yolcu gemisi daha sığınmacılar için barınma merkezi oluyor
Hollanda’da bir lüks yolcu gemisi daha sığınmacılar için barınma merkezi oluyor Hollanda bir lüks yolcu gemisinin daha sığınmacılar için barınma merkezine dönüştürüldüğü açıklandı.
10.08.2023 Dünya
Dünyanın en tehlikeli kadını artık serbest! 19 yaşında girdi 72 yaşında çıktı
Dünyanın en tehlikeli kadını artık serbest! 19 yaşında girdi 72 yaşında çıktı Irk savaşı çıkarmak amacıyla cinayetler işleyen Manson ailesi tarikatının eski üyesi Leslie Van Houten, 53 yıl sonra şartlı olarak cezaevinden tahliye oldu.
12.07.2023 Dünya
Otomobilinin el frenini çekmeyi unuttu, metrelerce peşinden koştu
Otomobilinin el frenini çekmeyi unuttu, metrelerce peşinden koştu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sürücüsünün inmeden önce el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil bir süre sonra hareketlenip, yol kenarındaki boş araziye uçtu. Sürücünün, aracını durdurmak için peşinden koşması ise güvenlik kamerasına yansıdı.
28.06.2023 Haberler
Çekmeköy'de cip pastaneye daldı! Ölümden kıl payı kurtuluş
Çekmeköy'de cip pastaneye daldı! Ölümden kıl payı kurtuluş Çekmeköy’de fren yerine gaza basınca pastaneye giren cipin karıştığı kaza ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Pastanenin bahçesinde oturanların aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu görülüyor. Pastanede alış veriş yapanlar da büyük panik yaşıyor.
27.06.2023 Haberler
Çekmeköy'de cip pastaneye daldı! Ölümden kıl payı kurtuluş
Çekmeköy'de cip pastaneye daldı! Ölümden kıl payı kurtuluş Çerkezköy’de fren yerine gaza basınca pastaneye giren cipin karıştığı kaza ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Pastanenin bahçesinde oturanların aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu görülüyor. Pastanede alış veriş yapanlar da büyük panik yaşıyor.
27.06.2023 Gündem
AVM otoparkında 3 saat tartışması
AVM otoparkında 3 saat tartışması Danıştay’ın ‘AVM’lerde otopark 3 saate kadar ücretsiz’ kararına rağmen, Zorlu AVM’de TRT spikeri Şahin’den 3 saatin altında park için ücret istendi.
19.04.2023 Gündem
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor Ekonomi ve iş dünyasının heyecanla beklediği İstanbul Finans Merkezi Bankalar etabının açılış tarihi belli oldu. Türkiye Varlık Fonu sahipliğinde ve Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı koordinasyonunda tamamlanan Bankalar Etabı 17 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılacak.
14.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alış Veriş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.