Alman Basını

Alman Basını

Son dakika Alman basını haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alman basını gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alman basını haber sayfamızda...

Alman Basını

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.494 alman basını haberi bulunmuştur.
Almanya'da trenlere 'öpüşme kabinleri' geliyor: Özel ve gizli sohbetlere imkan sağlıyor
Almanya'da trenlere 'öpüşme kabinleri' geliyor: Özel ve gizli sohbetlere imkan sağlıyor Alman yetkililer, yüksek hızlı trenleri için yeni oturma planlarını tanıttı. 'Öpüşme kabinleri' olarak adlandırılan yeni tasarımın, tek bir düğmeye basarak daha fazla mahremiyet sağlayacağı bildiriliyor. 
20.04.2024 Dünya
Sacha Boey'e kötü haber! Bayern Münih'ten 40 milyon euroluk transfer hamlesi
Sacha Boey'e kötü haber! Bayern Münih'ten 40 milyon euroluk transfer hamlesi Ocak ayında Galatasaray'dan 30 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Bavyera ekibinde forma şansı bulmakta zorlanıyor. Sakatlığını atlatan Boey, 8-1 biten Mainz maçında süre bulamadı. Bayern Münih gelecek sezon Bundesliga'ya damga vuran yıldız oyncuyu kadrosuna katmak istiyor.
13.03.2024 Almanya Bundesliga
Can Uzun durdurulamıyor! Almanya'da gündem oldu: Üst düzey yetenek
Can Uzun durdurulamıyor! Almanya'da gündem oldu: Üst düzey yetenek Geçtiğimiz günlerde milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Uzun, Nürnberg formasıyla parlamaya devam ediyor. Genç yıldızın performansı Alman basınında geniş yankı buldu.
10.03.2024 Dünyadan Futbol
Xabi Alonso tercihini yaptı! İşte yeni takımı
Xabi Alonso tercihini yaptı! İşte yeni takımı Bayer Leverkusen ile Almanya'da fırtınalar esitren Xabi Alonso yeni takım tercihini yaptı. Alman basını genç teknik adamın yeni adresini duyurdu.
5.03.2024 Almanya Bundesliga
Trabzonspor'da Thomas Meunier fırtınası! Almanya'da gündem oldu
Trabzonspor'da Thomas Meunier fırtınası! Almanya'da gündem oldu Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor son haftalarda çıkışa geçerken bunda devre arasında yapılan hamleler dikkat çekti. Borussia Dortmund’dan alınan tecrübeli futbolcu Thomas Meunier, bordo-mavili takımdaki macerasına muazzam bir giriş yaptı.
22.02.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin'
SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin' UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'e tepkiler çoğaldı. Alman taraftarlar Leverkusen maçında sol bekte oynatılan, Lazio maçında ise süre bulamayan Sacha Boey üzerinden Tuchel'e tepki gösterdi.
15.02.2024 Almanya Bundesliga
SON DAKİKA: Thomas Tuchel'den Sacha Boey için resmi açıklama!
SON DAKİKA: Thomas Tuchel'den Sacha Boey için resmi açıklama! Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, transfer gündemlerinde yer alan Sacha Boey hakkında açıklama yaptı.
26.01.2024 Galatasaray
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına
BBC'nin gözüyle Orta Asya ülkelerinde Türk SİHA’larının kopardığı fırtına Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Kırgızistan'ın satın aldığı Türk SİHA'larını geniş şekilde haberleştiren BBC, Türkiye'nin Orta Asya'da devre dışı bıraktığı aktörleri de sıraladı. Bölge, tam olarak Rusya, Çin ve İran üçgeninde yer alıyor.
19.01.2024 Dünya
SON DAKİKA | Leipzig'den Angelino kararı! Galatasaray'dan fesih görüşmesi
SON DAKİKA | Leipzig'den Angelino kararı! Galatasaray'dan fesih görüşmesi Galatasaray, sezon başında kadrosuna kattığı İspanyol sol bek Angelino'nun kiralık sözleşmesinin feshetmek için Leipzig ile görüşme gerçekleştirdi. Alman ekibi Angelino için flaş bir karar aldı.
18.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Bayern Münih, Sacha Boey ile görüşmelere başladı! İşte Galatasaray'ın istediği bonservis
SON DAKİKA | Bayern Münih, Sacha Boey ile görüşmelere başladı! İşte Galatasaray'ın istediği bonservis Galatasaray'da Sacha Boey belirsizliği yaşanıyor. Alman basını Bayern Münih'in Fransız yıldız için çoktan görüşmelere başladığını duyururken Galatasaray'ın talep ettiği bonservis bedeli de ortaya çıktı.
13.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! 'Sözlü anlaşmanın önünde engel yok'
SON DAKİKA | Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! 'Sözlü anlaşmanın önünde engel yok' Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey, PSG'nin ardından bir başka dünya devinin radarına girdi. Fransız yıldız için görüşmelerin kısa süre içinde başlayabileceği vurgulandı.
12.01.2024 Galatasaray
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Salı günü yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkacak. Sergen Yalçın için resmi açıklama yapıldı.
1.01.2024 Antalyaspor
Süper Kupa finalinin iptali, Avrupa basınında geniş yankı buldu: Çöl derbisinde tartışma
Süper Kupa finalinin iptali, Avrupa basınında geniş yankı buldu: Çöl derbisinde tartışma Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından yaşanılan durum Avrupa basınında geniş yankı buldu.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Borussia Dortmund'da Nuri Şahin gerçekleri ortaya çıktı! 'Anlaşmada gizli seçenek'
Borussia Dortmund'da Nuri Şahin gerçekleri ortaya çıktı! 'Anlaşmada gizli seçenek' Antalyaspor'dan ayrılarak efsanesi olduğu Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak giden Nuri Şahin, Sven Bender ile birlikte Terzic'in yardımcılığını üstlenecek. Alman basını Nuri Şahin'in Dortmund'da kısa süre içinde Terzic'in yerini alabileceğini öne sürdü.
30.12.2023 Almanya Bundesliga
Alman basınının gündemindeki Hayalet Türk: Batının hesapları tutmadı!
Alman basınının gündemindeki Hayalet Türk: Batının hesapları tutmadı! Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla ürettiği Anka-3 isimli insansız savaş uçağı dünya medyasında ses getirdi. Alman basını ise Anka-3 hakkındaki batının yaptığı tahminlerin tutmadığını belirtti.
29.12.2023 Haberler
Alman basınının gündemindeki Hayalet Türk: Batının hesapları tutmadı!
Alman basınının gündemindeki Hayalet Türk: Batının hesapları tutmadı! Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla ürettiği Anka-3 isimli insansız savaş uçağı dünya medyasında ses getirdi. Alman basını ise Anka-3 hakkındaki batının yaptığı tahminlerin tutmadığını belirtti.
29.12.2023 Dünya
Thomas Tuchel iddiası: Galatasaray'ı reddetti
Thomas Tuchel iddiası: Galatasaray'ı reddetti Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih'in Teknik Direktörü Thomas Tuchel ile ilgili Alman basını bir iddia ortaya attı.
6.12.2023 Galatasaray
EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'nın acınası durumu! Nagelsmann'dan oyuncusuna: Yere yat
EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'nın acınası durumu! Nagelsmann'dan oyuncusuna: Yere yat EURO 2024'e ev sahipliği yapacak olan Almanya, Avusturya ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Avusturya'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçta Panzerler'in hocası Nagelsmann'ın Kevin Trapp'a verdiği taktik çok sert eleştiri aldı. Avusturya basını Almanya'nın durumunu 'Acınası' olarak nitelendirdi.
23.11.2023 Dünyadan Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın yeni hedefi Almanya'dan! Kenan Yıldız'a benzettiler
A Milli Futbol Takımı'nın yeni hedefi Almanya'dan! Kenan Yıldız'a benzettiler Türkiye Futbol Federasyonu idarecilerinin, Hannover 96 forması giyen Muhammed Damar'ı milli takıma kazandırmak için harekete geçtiği öğrenildi.
22.11.2023 Milli Takım
Acun Ilıcalı'nın hedefini açıkladı! Tan Kesler'den 'multi-club' sinyali
Acun Ilıcalı'nın hedefini açıkladı! Tan Kesler'den 'multi-club' sinyali Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin CEO'su Tan Kesler, İngiliz ekibindeki organizasyon yapısını anlattı. Tan Kesler, Acun Ilıcalı'nın Hull City'deki hedeflerini açıkladı.
19.11.2023 Dünyadan Futbol
Manchester United biletini kesti! Galatasaray devreye girdi
Manchester United biletini kesti! Galatasaray devreye girdi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Manchester United'da gözden düşen tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak için girişimde bulunabileceği öne sürüldü.
19.11.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk genç yıldızı istedi! A Milli Futbol Takımı'nı tercih etmişti
Galatasaray'da Okan Buruk genç yıldızı istedi! A Milli Futbol Takımı'nı tercih etmişti Cedric Bakambu ve Halil Dervişoğlu'ndan beklenen performansı alamayan Galatasaray'ın hedefindeki genç futbolcu belli oldu. Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan genç yıldızın transferini Okan Buruk'un istediği belirtildi.
19.11.2023 Galatasaray
Trabzonspor'a Polonyalı orta saha! Yakın takibe alındı
Trabzonspor'a Polonyalı orta saha! Yakın takibe alındı Trabzonspor'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarına başlarken sürpriz bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililerin 24 yaşındaki orta sahayı geçtiğimiz gün oynanan maçta tribünden izlediği öğrenildi.
19.11.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Miha Zajc sürprizi! Transfer için şaşırtan talip
Fenerbahçe'de Miha Zajc sürprizi! Transfer için şaşırtan talip Fenerbahçe'de sezon başında yeniden anlaşma sağlanan Miha Zajc bekleneni veremedi. Sarı-lacivertlilerde gözden düşen Sloven orta sahaya şaşırtan bir talip çıktı.
19.11.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'tan ayrılık sinyali! 'Görüşmeler olacak'
Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'tan ayrılık sinyali! 'Görüşmeler olacak' Trabzonspor'un tecrübeli orta sahası Anastasios Bakasetas, Yunanistan'ın Yeni Zelanda'yı 2-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından konuştu. Tecrübeli orta saha, bordo-mavililerdeki geleceğine dair soruyu cevapladı.
19.11.2023 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Alman Basını ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.