Almula Merter

Almula Merter

Son dakika Almula Merter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Almula Merter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Almula Merter haber sayfamızda...

Almula Merter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 almula merter haberi bulunmuştur.
Arif Keskiner vefat etti
Arif Keskiner vefat etti “Kapıcılar Kralı”, “Selvi Boylum Al Yazmalım” ve “Piano Piano Bacaksız” gibi sinemamızın klasiklerinin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında vefat etti.
13.03.2024 Kültür Sanat
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti! Türk sinemasına damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner, 86 yaşında hayata veda etti. Acı haber sonrası ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladılar.
12.03.2024 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Anne Hathaway, Elle dergisine konuştu...
22.10.2022 Cadde
Katledilen müzisyen Türkiye’yi yasa boğdu
Katledilen müzisyen Türkiye’yi yasa boğdu Müzisyen Şener’i istek şarkısı yüzünden çıkan tartışmada katleden 5 zanlıdan üçü “kasten öldürme” suçundan tutuklandı. Sanat dünyası öfkeli: Sanat ve sanatçı bu kadar değersizleşemez!
4.10.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sanata destek TAV Havalimanları’nın, misafir ağırlama ile özel yolcu salonu işletmeciliği alanındaki gelirlerini yaratan iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, sanata olan desteğini sürdürüyor...
28.09.2022 Cadde
Duygulandıran ödül
Duygulandıran ödül Merhum oyuncu Ferdi Merter Fosforoğlu, Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nde ‘Vefa Ödülü’ne layık görüldü.
8.07.2022 Cadde
Ödül aldı
Ödül aldı ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ programı, Almula Merter Churm’e ödül getirdi.
21.05.2022 Cadde
Yapay zeka açıklaması
Yapay zeka açıklaması Almula Merter Churm, ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ adlı programında kardeşi Teymuralp Merter Fosforoğlu’nu ağırladı.
24.03.2022 Cadde
Sürpriz projeler
Sürpriz projeler ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ programı büyük ilgi gören Almula Merter Churm, yeni projeler için kolları sıvadı.
16.03.2022 Cadde
Ünlüler buz pistinde
Ünlüler buz pistinde Four Seasons Hotel Bosphorus, sömestirde anne ve çocuklarına keyifli anlar yaşatmak için kurulan Winter Citys’de ünlü isimleri ağırladı.
3.02.2022 Cadde
Eğitmen oldu
Eğitmen oldu Almula Merter Churm, ‘Theta Healing’ eğitimini tamamladı.
6.11.2021 Cadde
Adı yaşayacak
Adı yaşayacak Almula Merter Churm, 2018 yılında aramızdan ayrılan usta sinema ve tiyatro oyuncusu Ferdi Merter’in adını yaşatmak için kolları sıvadı.
23.10.2021 Cadde
Mest ediyor
Mest ediyor Almula Merter Churm, ‘Mutlu Kalpler Kulübü’nü sesli mesaj video’larıyla yeniden başlattı.
12.10.2021 Cadde
Dünyaya açıldı
Dünyaya açıldı Almula Merter Churm’un 2020’de çıkan ‘Kelebeğin Zamanı’ serisinin ilki ‘Bitti Dediğin Anda Kaderin Yeniden Yazılır’ romanı, İngiltere ve Amerika ağırlıklı satışa sunuldu.
1.10.2021 Cadde
Şifa dağıtacak
Şifa dağıtacak Almula Merter Churm, İngiltere’deki okulu AMC Akademi’nin bünyesinde verdiği ‘MRT Zihin Temizleme Yöntemi’ eğitimlerini Türkiye’ye taşıdı...
18.09.2021 Cadde
Türkiye’yi seçti
Türkiye’yi seçti Uzun yıllardır İngiltere’de yaşayan Almula Merter Churm, eşi ve çocuklarıyla Türkiye’ye dönmeye karar verdi.
8.09.2021 Cadde
Sürpriz projeler
Sürpriz projeler Almula Merter Churm, İngiltere’de kurduğu prodüksiyon firması AMC House ile yurt dışı ortaklıklara kapı açıyor.
23.06.2021 Cadde
Sezonu açtı
Sezonu açtı Almula Merter Churm, havalar ısınınca Bodrum’daki evine döndü.
11.06.2021 Cadde
‘Kadınları  merkeze alıyorum’
‘Kadınları merkeze alıyorum’ Almula Merter Churm, alanında ünlü birçok ünlü ismi Instagram canlı yayınlarında ağırlamasıyla ilgili, kadınları merkeze aldığını söyledi.
22.05.2021 Cadde
Özel yayın
Özel yayın Almula Merter Churm, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Instagram’daki ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ programında Orhan Kılıç, İnci Türkay, Çiçek Dilligil, Nedim Saban, Uğur Taşdemir ve Oda Tiyatrosu ekibini ağırlayacak.
25.03.2021 Cadde
Yayınlar devam ediyor
Yayınlar devam ediyor Almula Merter Churm’ün Instagram üzerinden gerçekleştirdiği ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ başlıklı yayınları, tüm hızıyla devam ediyor.
20.03.2021 Cadde
İlgi  görüyor
İlgi görüyor Almula Merter Churm’un, Instagram hesabı üzerinden ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ başlığıyla yaptığı yayınlar ilgi görüyor.
13.03.2021 Cadde
Churm’den ‘Mutlu Kalpler’ kulübü
Churm’den ‘Mutlu Kalpler’ kulübü Almula Merter Churm, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken ‘ilişkilere’ el atıyor!
3.02.2021 Cadde
En çok satanlar listesinde
En çok satanlar listesinde Almula Merter Churm’ün yeni eseri ‘Bitti Dediğin Anda Kaderin Yeniden Yazılır’, en çok satanlar listesinde zirveye yerleşti.
10.11.2020 Cadde
Yeni kitabı dördüncü baskıda
Yeni kitabı dördüncü baskıda Almula Merter Churm’ün ‘Kelebeğin Zamanı’ adlı roman serisinin ilk kitabı ‘Bitti Dediğin Anda Kaderin Yeniden Yazılır’, okurlardan büyük ilgi görüyor.
3.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Almula Merter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.