Alpay

Alpay

Son dakika alpay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alpay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alpay haber sayfamızda...

Alpay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.228 alpay haberi bulunmuştur.
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür'
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez ve etkin bir aktördür." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Gündem
U dönüşü faciası! Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı
U dönüşü faciası! Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı Beşiktaş'ta hatalı 'U' dönüşü yapan araca motosikleti ile çarptıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 22 günlük yaşam savaşını kaybeden Semanur Hacıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
10.04.2024 Gündem
ASELSAN’dan Latin Amerika atağı
ASELSAN’dan Latin Amerika atağı ASELSAN, Latin Amerika’da uzun dönemli büyüme stratejisi ve ihracat potansiyeline katkı sağlayacak olan Şili’nin başkenti Santiago’daki ofisinin açıldığını duyurdu.
10.04.2024 Gündem
Semanur 22 gün dayanabildi! Kahreden haber geldi
Semanur 22 gün dayanabildi! Kahreden haber geldi Dolmabahçe’de motosikletiyle seyrettiği esnada yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda entübe edilen 25 yaşındaki genç kız, tedavi gördüğü hastanede 22 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden genç kızın kaza anının kameralara yansıdığı olayda, sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
9.04.2024 Haberler
Semanur 22 gün dayanabildi! Kahreden haber geldi
Semanur 22 gün dayanabildi! Kahreden haber geldi Dolmabahçe’de motosikletiyle seyrettiği esnada yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda entübe edilen 25 yaşındaki genç kız, tedavi gördüğü hastanede 22 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden genç kızın kaza anının kameralara yansıdığı olayda, sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
9.04.2024 Gündem
Futsal A Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu!
Futsal A Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu! Futsal A Milli Takımı'nın katılacağı özel turnuvanın aday kadrosu netlik kazandı.
8.04.2024 Futbol
Tekirdağ yerel seçimlerinde bir ilk! Kadın aday başkan seçildi
Tekirdağ yerel seçimlerinde bir ilk! Kadın aday başkan seçildi Tekirdağ'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Candan Yüceer, Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na seçilen ilk kadın oldu. Tekirdağ'da ilçelerin 9'unda CHP, 2'sinde AK Parti kazandı.
31.03.2024 Gündem
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor.
29.03.2024 Cadde
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor Kanal D'de 18 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye; Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
28.03.2024 Cadde
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü Dolmabahçe’de motosikletiyle seyrettiği esnada yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda entübe edilen 25 yaşındaki genç kızın sözlüsü konuştu.
28.03.2024 Gündem
Şarj istasyonu güvence altında
Şarj istasyonu güvence altında RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek.
28.03.2024 Ekonomi
Çeşme’yi uçuracak 68 proje!
Çeşme’yi uçuracak 68 proje! Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ve Yaşanan Çeşme” temasıyla altyapıdan, sosyal donatılar ve turizme kadar 11 ana başlıkta toplam 68 projesini Çeşmeliler’e tanıttı. Çeşme Swissotel’de düzenlenen ve 500’ün üzerinde konuğun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Alpay Özalan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
16.03.2024 Ege
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık Bağdat’taki zirvenin gündeminde üç temel konu var: “Bağdat’ın PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmesi, Kalkınma Yolu Projesi ve Dicle’nin ardından Fırat nehrinden de su salınımı”
14.03.2024 Gündem
Bakan Güler Şırnak'a gitti
Bakan Güler Şırnak'a gitti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile Şırnak’a gitti.
13.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, birlik komutanları ile toplantı yaptı
Milli Savunma Bakanı Güler, birlik komutanları ile toplantı yaptı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birlik komutanları ile video konferans toplantısı yaptı. Bakan Güler, komutanlarından bilgi alarak yeni talimatlar verdi.
4.03.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi, İstanbul adaylarını tanıttı!
Yeniden Refah Partisi, İstanbul adaylarını tanıttı! Yeniden Refah Partisi, İstanbul'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı.
3.03.2024 Gündem
Karşıyaka'da üst üste galibiyetler!
Karşıyaka'da üst üste galibiyetler! Karşıyaka, Amasya'dan da zaferle dönerek galibiyet serisi yakaladı. Karşıyaka'da devre arasında göreve gelen teknik direktör Erkan Sözeri, 2'de 2 yaparak takımına 6 puan kazandırdı.
29.01.2024 3.Lig
Otobüs kazalarında artış! Sebebini ve detaylarını uzman isim açıkladı
Otobüs kazalarında artış! Sebebini ve detaylarını uzman isim açıkladı Mersin’de meydana gelen otobüs kazasının ardından, gözler bir kez daha 2024 yılında da yükselişini sürdüren trafik kazalarına çevrildi. Bu kazaların nedenleri sorgulanırken, öne çıkan otobüs kazaları ile ilgili şoförler tecrübesizlikten, uzmanlar ise aşırı hızdan şikayetçi oldu.
17.01.2024 Gündem
77 terörist etkisiz hale getirildi
77 terörist etkisiz hale getirildi Dokuz askerimizin şehit olmasının ardından düzenlenen hava harekatlarında toplam 77 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanı Güler, “Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamıştır” dedi.
16.01.2024 Gündem
Son dakika: MSB duyurdu! Irak ve Suriye'de 23 terör hedefi imha edildi
Son dakika: MSB duyurdu! Irak ve Suriye'de 23 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında 23 hedefin imha edildiğini duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada, "Hava Kuvvetlerimiz, terör örgütü PKK/YPG’ye darbe vurmaya devam ediyor." denildi. MSB operasyona ait görüntüleri de paylaştı.
15.01.2024 Gündem
Bakan Güler: 77 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Güler: 77 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedefin imha edildiğini 77 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
15.01.2024 Haberler
Son dakika... Bakan Güler: 77 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... Bakan Güler: 77 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedefin imha edildiğini 77 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
15.01.2024 Gündem
Şehit Müslüm Özdemir'e Kahramanmaraş'ta son görev
Şehit Müslüm Özdemir'e Kahramanmaraş'ta son görev Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (23) toprağa verildi.
13.01.2024 Gündem
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
2023’ün müzik panoraması
2023’ün müzik panoraması Popüler müzikten yeni nesil arabeske, klasik poptan alternatif rocka, saygı albümlerinden yeniden hit olan eskilere, ‘rap-trap-hip hop’ ve türevlerine kadar rengârenk bir tablo olarak yer edindi müzik hafızamızda.
30.12.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Alpay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.