Alper Atak

Alper Atak

Son dakika Alper Atak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alper Atak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alper Atak haber sayfamızda...

Alper Atak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 261 alper atak haberi bulunmuştur.
Afişi yayınlandı
Afişi yayınlandı Edis, Jandae Percem, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir’in başrolünü üstlendiği ‘Alya’ filmin ilk fragmanı ve teaser afişi yayınlandı.
12.11.2023 Cadde
Alper Atak'tan 'Duy Beni' eleştirilerine yanıt
Alper Atak'tan 'Duy Beni' eleştirilerine yanıt 'Duy Beni' dizisinin Süleyman Gerçek'i Alper Atak, lise öğrencilerinin öpüşme, zorbalık ve entrika dolu sahnelerinden dolayı sosyal medyadan gelen tepkilere cevap verdi.
19.08.2022 Cadde
Cevap verdi
Cevap verdi ‘Duy Beni’ dizisinin kötü adamı Alper Atak, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
19.08.2022 Cadde
Duy Beni Oyuncuları Karakterler | Duy Beni dizisi hangi gün, uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Duy Beni Oyuncuları Karakterler | Duy Beni dizisi hangi gün, uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor? Duy Beni dizisi her hafta perşembe akşamları yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde ise Rabia Soytürk ve Caner Topçu yer alıyor. Duy Beni dizisi Star ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Peki, Duy Beni dizisi uyarlama mı, hangi okulda çekiliyor?
18.08.2022 Bilgi Rehberi
DUY BENİ OYUNCULARI kim, uyarlama mı, nerede çekiliyor? || Duy Beni dizisi konusu nedir?
DUY BENİ OYUNCULARI kim, uyarlama mı, nerede çekiliyor? || Duy Beni dizisi konusu nedir? Duy Beni dizisi kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Ali Balcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Duy Beni dizisinin senaryosunu ise Makbule Kosif kaleme alıyor. Duy Beni oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Peki Duy Beni oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?
24.07.2022 Bilgi Rehberi
Duy Beni Oyuncuları - Resimli ve Konusu 📺: Duy Beni dizisi nerede çekiliyor, hangi gün yayımlanıyor?
Duy Beni Oyuncuları - Resimli ve Konusu 📺: Duy Beni dizisi nerede çekiliyor, hangi gün yayımlanıyor? Duy Beni dizisi perşembe akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Murat Daltaban gibi isimler yer alıyor. Duy Beni dizisinde sesini duyurmaya çalışan, güçlüklerle mücadele eden genç bir kızın hikayesi anlatılıyor. Peki, Duy Beni dizisizi oyuncu kadrosunda kimler var?
7.07.2022 Bilgi Rehberi
'Tiktok fenomenleri sistemin açığını buldu'
'Tiktok fenomenleri sistemin açığını buldu' Oyuncu Alper Atak, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi. Arkadaşlarıyla öğle yemeğine gelen Atak, çok yoğun bie döneme girdiğini ve şu sıralar sadece işlerine yoğunlaştığını söyledi.
6.11.2021 Cadde
Alper Atak: En inandırıcı kötüyü oynamak zorundasınız
Alper Atak: En inandırıcı kötüyü oynamak zorundasınız Alper Atak, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Yeni projesi için kolları sıvayan oyuncu, yine kötü bir karakterle seyirci karşısına geleceğini duyurdu.
18.08.2021 Cadde
Alper Atak: 'Hesap geldi, şok oldum' durumu çok zor
Alper Atak: 'Hesap geldi, şok oldum' durumu çok zor Oyuncu Alper Atak, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da görüntülendi. Tatilden yeni geldiğini söyleyen Atak, gündem olan "Bodrum mekanlarındaki yüksek fiyatlar" hakkında konuştu.
20.07.2021 Cadde
Atak ABD yolcusu!
Atak ABD yolcusu! Alper Atak, Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi.
12.04.2021 Cadde
‘Tiyatro’  çıkışı!
‘Tiyatro’ çıkışı! Alper Atak, Vadistanbul’da görüntülendi.
27.03.2021 Cadde
Alper Atak isyan etti: Aklım almıyor!
Alper Atak isyan etti: Aklım almıyor! Oyuncu Alper Atak, Vadistanbul'da görüntülendi. Atak, 'kadına şiddet' haberleri karşısında tepkisini dile getirdi.
9.03.2021 Cadde
Jandae Perçem, Edis'e övgüler yağdırdı
Jandae Perçem, Edis'e övgüler yağdırdı 'Alya Vol1' dizisinde şarkıcı Edis ile başrolü paylaşan Jandae Perçem, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi.
26.10.2020 Cadde
Edis oyuncu olmayı sevdi
Edis oyuncu olmayı sevdi Edis; bilim kurgu, aksiyon ve ajan dizisi ‘Alya’da, Jandae Perçem’le başrolü paylaşacak. Şarkıcının nasıl bir karakteri canlandıracağı ise merak konusu oldu.
18.09.2020 Cadde
'Tarihimize ışık tutacak'
'Tarihimize ışık tutacak' Oyuncu Alper Atak, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı.
26.07.2019 Cadde
Tolga Mengi ve Alper Atak'tan sürpriz proje
Tolga Mengi ve Alper Atak'tan sürpriz proje Oyuncu Tolga Mengi ile adı 'Game Of Thrones’un sinema filminin oyuncu kadrosunda yer alacağı konuşulan oyuncu Alper Atak, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı.
18.07.2019 Cadde
'Game of Thrones için görüşmeler yapıldı'
'Game of Thrones için görüşmeler yapıldı' TRT'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde rol alan Alper Atak, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dünya çapında büyük ilgi gören 'Game Of Thrones'un sinema filmi için davet alan Atak, konu hakkında ilk kez konuştu.
5.07.2019 Cadde
Alper Atak kimdir? Game of Thrones'a neden davet edildi?
Alper Atak kimdir? Game of Thrones'a neden davet edildi? Büyük izleyici kitlesi olan Diriliş Ertuğrul'un oyuncusu Alper Atak Game of Thrones çekimleri için seçmelere davet edildi. Alper Atak kimdir? Kaç yaşında?
4.06.2018 Trend
Diriliş'ten Game Of Thrones'a transfer
Diriliş'ten Game Of Thrones'a transfer Oyuncu Alper Atak, Game Of Thrones un 8. sezonu ve serinin sinema filmi için audition daveti aldı.
4.06.2018 Cadde
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'a 8 yeni oyuncu dahil oldu.
25.10.2017 Cadde
Haşhaşileri anlatan tiyatro oyunu İKÜ'de
Haşhaşileri anlatan tiyatro oyunu İKÜ'de Haşhaşileri konu alan tiyatro oyunu "Alamut", İstanbul Kültür Üniversitesi'nde (İKÜ) tiyatro severlerle buluşacak.
17.01.2017 Cadde
Suriye operasyonundaki Bordo Bereliler film oluyor..
Suriye operasyonundaki Bordo Bereliler film oluyor.. Özel Kuvvetlere bağlı bordo berelilerin terör örgütlerine yönelik Suriye'de yaptıkları operasyonu konu alan "Bordo Bereliler Suriye" filminin çekimlerine Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Çukurköprü köyünde devam edildi.
4.01.2017 Kültür Sanat
“Bordo Bereliler Suriye” filmi geliyor
“Bordo Bereliler Suriye” filmi geliyor Özel Kuvvetlere bağlı bordo berelilerin terör örgütlerine yönelik Suriye'de yaptıkları operasyonu konu alan "Bordo Bereliler, Suriye" filminin çekimlerine Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Çukurköprü köyünde devam edildi.
4.01.2017 Cadde
Bordo berelilerin mücadelesi film oluyor
Bordo berelilerin mücadelesi film oluyor Özel Kuvvetler'e bağlı bordo bereli askerlerin, Suriye’deki FETÖ bağlantılı bir terör örgütüne ve liderine yapılan operasyonunu konu alan 'Bordo Bereliler Suriye' filminin çekimleri Osmaniye’de başladı.
26.12.2016 Cadde
Tecavüz söylentisi
Tecavüz söylentisi Tecavüz söylentisi
15.04.2001 The Others

Benzer Haber Etiketleri

Alper Atak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.