Altın Portakal

Altın Portakal

Son dakika Altın Portakal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Altın Portakal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Altın Portakal haber sayfamızda...

Altın Portakal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.360 altın portakal haberi bulunmuştur.
Muhittin Böcek: Halkıma hesap vererek geldim bugünlere
Muhittin Böcek: Halkıma hesap vererek geldim bugünlere Antalya’da üst üste ikinci kez büyükşehir belediyesi başkanı seçilen ilk isim olan CHP’li Muhittin Böcek, “4 dönem üst üste Konyaaltı’nda belediye başkanlığı yaparak rekor kırmıştım. Üst üste ikinci defa Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıran sizler oldunuz. Bizi seven bize oy verenleri mahcup etmeden, çalmadan çırpmadan, halkıma hesap vererek geldim bugünlere. Hepinizin başkanıyım" dedi.
31.03.2024 Gündem
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, Emre Altuğ’un sesiyle yeniden hayat bulacak. İş Sanat, Türk pop müziğinin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını Altuğ’un eşsiz yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
Zeynep Çamcı'nın Türkan Şoray anısı! 'Bana el verdi'
Zeynep Çamcı'nın Türkan Şoray anısı! 'Bana el verdi' Son olarak 'Arap Kadri ve Tarzan' filminde kamera karşısına geçen Zeynep Çamcı, oyuncu olmadan önce kamera arkasında çalıştığını açıklarken, o dönemde Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray'la olan hikayesini paylaştı.
9.01.2024 Cadde
Ceylan’dan suçlamalara cevap
Ceylan’dan suçlamalara cevap Nuri Bilge Ceylan, Zeki Demirkubuz’un televizyon programı üzerinden kendisi hakkında söylediklerine sosyal medya hesabından cevap verdi.
1.01.2024 Kültür Sanat
Nuri Bilge Ceylan'dan Zeki Demirkubuz'a son söz: Hayal ürünü iddiayla uğraşmak kolay değilmiş
Nuri Bilge Ceylan'dan Zeki Demirkubuz'a son söz: Hayal ürünü iddiayla uğraşmak kolay değilmiş İki ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasındaki polemikte, son sözü Nuri Bilge Ceylan söyledi. "Bir algı oluşturmaya yönelik hiçbir kanıtı olmayan bir sürü hayal ürünü iddiayla uğraşmak kolay değilmiş" diyen Ceylan, bundan sonra yeni bir yanıt vermeyeceğini, böyle bir gereklilik doğarsa da buna mahkeme yoluyla devam edeceğini belirtti.
31.12.2023 Cadde
Kokunun hafızası
Kokunun hafızası Melisa Önel’in ikinci uzun metrajı “Aniden”, koku alma duyusunu kaybeden bir kadının geçmişiyle yüzleşmesini konu alıyor.
24.12.2023 Kültür Sanat
Gün sayıyor
Gün sayıyor Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerini paylaştığı, Altın Portakal Ödüllü Emre Kavuk’un yönettiği ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
8.11.2023 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım!
Uraz Kaygılaroğlu: İlk oyundan sonra gece uyuyamadım! 'Aşık Shakespeare'in başrol oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ile Nezaket Erden, önceki gün basının karşısına çıktı. İlk kez tiyatro oyununda yer alan Kaygılaroğlu, "Sahne alkışı almak şahane" diyerek heyecanını paylaştı.
20.10.2023 Cadde
‘Bugünlerin ruh hâli üzerine bir film’
‘Bugünlerin ruh hâli üzerine bir film’ Geçtiğimiz ay Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Film seçilen; En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo ve SİYAD Cüneyt Cebenoyan En İyi Film Ödülü’nün de sahibi olan “Sanki Her Şey Biraz Felaket”i senaristi ve yönetmeni Umut Subaşı ile konuştuk.
15.10.2023 Kültür Sanat
‘Haklı bir tavır’
‘Haklı bir tavır’ Murat Şeker, ‘izleMelis’in’ isimli YouTube programına konuk oldu.
13.10.2023 Cadde
Ankara’da 9 film yarışacak
Ankara’da 9 film yarışacak 2-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek 34. Ankara Film Festivali’nin Ulusal Uzun Film Yarışması’nın filmleri belirlendi.
7.10.2023 Kültür Sanat
Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi 'Venüs' hurdacıda bulundu
Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi 'Venüs' hurdacıda bulundu Antalya'nın Altın Portakal Film Festivali'nin simgesi Venüs heykellerinden 1'i, kırık ve eskimiş halde yol kenarında tutuluyor. Heykeli işletmesinin önüne yerleştiren Ali Argın, "Hurdacıdan aldım. Sanırım kırıldığı için atılmış" dedi.
6.10.2023 Gündem
RTÜK'ten, Ayşenur Arslan'ın sözleriyle ilgili Halk TV’ye üst sınırdan ceza
RTÜK'ten, Ayşenur Arslan'ın sözleriyle ilgili Halk TV’ye üst sınırdan ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Ayşegül Arslan’ın Ankara’daki terör saldırısı ve teröristler hakkındaki yorumları sebebiyle Halk TV’ye üst sınırdan idari para cezası ve 5 kez program durdurma yaptırımı uyguladı.
4.10.2023 Gündem
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı 70 ve 80’li yıllarda Fırt dergisinde yayınlanan, Tekin Aral ve Latif Demirci'nin unutulmaz karikatürleri 'Arap Kadri' ve 'Tarzan' sinema filmi oluyor.
4.10.2023 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Görevimiz yeni ve sivil anayasa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Görevimiz yeni ve sivil anayasa TBMM'de yeni yasama yılının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sivil anayasa vurgusu yaptı. Sistem tartışmasını sona erdireceklerini belirten Erdoğan, bu sabah saatlerinde Ankara'daki terör saldırısı girişimi ve terörle mücadeleyle ilgili de önemli mesajlar verdi. Erdoğan konuşmasında AİHM'in ByLock kararını değerlendirirken AB'ye de tepki gösterdi.
1.10.2023 Gündem
Hedef 2028'de 35 şehir! Bakan Ersoy'dan Kültür Yolu Festivali açıklaması
Hedef 2028'de 35 şehir! Bakan Ersoy'dan Kültür Yolu Festivali açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Önümüzdeki sene de en az 15 şehirde Kültür Yolu Festivalleri'ni gerçekleştireceğiz. Her sene en az 5 şehir ilave ederek inşallah 2028 hedefimiz 35 şehre Kültür Yolu Festivallerini yaymak" dedi.
30.09.2023 Kültür Sanat
ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ neden iptal? 🎥 Kanun Hükmü belgesel filminin konusu ne, kimler oynuyor, yönetmeni kim?
ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ neden iptal? 🎥 Kanun Hükmü belgesel filminin konusu ne, kimler oynuyor, yönetmeni kim? Bu yıl, 60. kez düzenlenmesi planlanan Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi. Gündeme ise Altın Portakal Film Festivali iptal mi oldu, neden iptal edildi? Festivaldeki Kanun Hükmü belgeseli konusu nedir, oyuncuları kimler? soruları geldi. İşte Antalya Altın Portakal Film Festivali ne oldu sorusunun tüm ayrıntıları...
30.09.2023 Bilgi Rehberi
Altın Portakal Film Festivali iptal mi oldu, neden iptal edildi? 🎥 Kanun Hükmü belgeseli konusu nedir, oyuncuları kimler?
Altın Portakal Film Festivali iptal mi oldu, neden iptal edildi? 🎥 Kanun Hükmü belgeseli konusu nedir, oyuncuları kimler? Altın Portakal Film Festivali ile birlikte gündeme gelen Kanun Hükmü belgeseli merak konusu oldu. Film severlerin her yıl yakından takip ettiği Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal mi oldu, neden iptal edildi? Festival başlamadan gündem konusu olan Kanun Hükmü filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?İşte Antalya Altın Portakal Film Festivali 2023 ne oldu sorusunun yanıtı ve Kanun Hükmü belgeseli hakkında merak edilenler...
30.09.2023 Cadde
Altın Portakal iptal edildi
Altın Portakal iptal edildi Bu yıl, 60. kez düzenlenmesi planlanan Antalya Altın Portakal Film Festivali, “Kanun Hükmü” belgeseliyle ilgili tartışmaların ardından iptal edildi.
30.09.2023 Kültür Sanat
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 60'ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini açıkladı.
29.09.2023 Gündem
Altın Portakal'da FETÖ skandalı! Gençlik ve Spor Bakanlığı festivalden desteği çekti
Altın Portakal'da FETÖ skandalı! Gençlik ve Spor Bakanlığı festivalden desteği çekti Gençlik ve Spor Bakanlığı, 60'ıncısı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne verilen desteğin çekildiğini duyurdu.
29.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy'dan Altın Portakal Film Festivali açıklaması
Bakan Ersoy'dan Altın Portakal Film Festivali açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığın Altın Portakal Film Festivali'nden çekilme kararı ile ilgili açıklama yaptı.
29.09.2023 Gündem
Antalya’da sular durulmuyor
Antalya’da sular durulmuyor Antalya Film Festivali’nin 60. yılını kutlamak için sayılı günler kalmışken sanat gündemi bir belgeselin önce seçkiden çıkartılıp sonra geri alınmasını tartışıyor.
29.09.2023 Kültür Sanat
Zabıt katibi sınav sonuçlarıyla ilgili Bakan Tunç açıklama
Zabıt katibi sınav sonuçlarıyla ilgili Bakan Tunç açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 20 bini aşkın zabıt katibi alımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Altın Portakal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.