İş makinesi takla atıp ters döndü
İş makinesi takla atıp ters döndü Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, Samet Alemdar(29) taş ocağında rampadan kayarak ters dönen iş makinesinin altında kaldı. Yaralanan Samet Alemdar, 1,5 saat süren çalışma sonucu kurtarıldı. Olay saat 15.00 sıralarında, Pamukova Karapınar Mahallesi'nde bulunan bir taş ocağında meydana geldi. Samet Alemdar'ın rampada hakimiyetini kaybettiği iş makinesi takla atarak ters döndü. Samet Alemdar, ters dönen iş makinesinin altında kalarak sıkıştı. Diğer işçilerin haber vermesiyle olay yerine jandarma, 112 Acil ve itfaiye ekipleri geldi. Samet Alemdar iş makinesinin altından çıkartılamayınca vinç çağrıldı. Bu sırada sağlık ekibi, iş makinesinin altında kalan Samet Alemdar'a ilk müdahalede bulundu. Samet Alemdar, Adapazarı'ndan gelen vinç ve diğer iş makinelerinin yardımıyla kaldırılan iş makinesinin altından yaklaşık 1,5 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Alemdar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
İş makinesi takla atıp ters döndü! Sonrası korkunç...
İş makinesi takla atıp ters döndü! Sonrası korkunç... İşçilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
19.05.2019 Gündem
Eşi ile araziye gitti, sonrası dehşet...
Eşi ile araziye gitti, sonrası dehşet... Muğla'nın Yatağan ilçesinde, eşiyle birlikte kesmeye çalıştıkları selvi ağacı üzerine devrilen Semra Özler (33), yaşamını yitirdi.
28.02.2019 Gündem
Eğlenmek isterken traktörün altında kaldı
Eğlenmek isterken traktörün altında kaldı ŞANLIURFA'da eğlenmek amaçlı hareket halindeki traktörün sürücü koltuğuna oturmaya çalışan Hüseyin Alkan (19), dengesini kaybederek düşüp, tekerleklerin altında kaldı. Alkan'ın yaşamını yitirdiği olay anı ise cep telefonu ile kaydedildi. Kaza, akşam saatlerinde Ulucanlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Alkan ile ismi henüz öğrenilemeyen bir arakdaşı traktörle tarla sürerken eğlenmek istedi. Sürücü koltuğunu boş bırakarak rolentiye aldıkları traktör tarlada ilerlerken Alkan ve arkadaşı ise aracın arka tarafında oturarak sohbet etti. Daha sonra ayağa kalkarak sürücü koltuğuna atlamaya çalışan Alkan dengesini kaybederek traktörün altına düştü. Lastiğin altında kalarak yaralanan genç adam olayı görenlerin haber verdiği ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Alkan doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Alkan'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. OLAY ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA Yaşananlar ise o sırada bir vatandaşın çekim yaptığı cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde Alkan'ın traktörün arkasında otururken sürücü koltuğuna geçmeye çalışması ve yere düşmesi yer alıyor. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
11.09.2019 Haberler
Tartıştığı eşi otomobilin kapılarını kilitleyince olanlar oldu
Tartıştığı eşi otomobilin kapılarını kilitleyince olanlar oldu Sarıyer'de otomobilde eşi Barış A., ile tartışma yaşayan kadın, eşi inince kapıyı kilitledi. Uzun süre araca binmeye çalışan Barış A., aracın hareket etmesi sonucu kendisini yerde buldu. Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan Barış A., daha sonra olay yerinden uzaklaştı.Olay Sarıyer Köybaşı Caddesi'nde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre park halindeki otomobilde Barış A., ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Barış A. bir süre sonra otomobilden indi. O sırada eşi ise otomobilin kapılarını içeriden kilitledi. Durumu fark eden Barış A., otomobilin kapısını açmak için uzun süre uğraştı. Eşinin kapıları açmaması üzerine Barış A., otomobilin hareket etmesini engellemek için otomobilin ön camına uzandı. Daha sonra otomobilin ön yolcu kapısına yönelen Barış A., otomobilin hareket etmesi sonucu kendini yerde buldu. Otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan Barış A., daha sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2019 Yaşam
Devrilen minibüsün altından böyle çıkardılar
Devrilen minibüsün altından böyle çıkardılar Gaziantep-Nizip karayolunda yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve 8 kişinin yaralandığı kazada devrilen minibüsün altında kalan yolcu, vatandaşların çabası ile kurtarıldı. Gaziantep'ten Nizip istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 19 BL 860 plakalı yolcu minibüsü, Gaziantep-Nizip karayolunun 5. kilometresinde, Gaziantep istikametinden gelen ve hatalı sollama yaptığı ileri sürülen M.B. (36) yönetimindeki 31 KJK 27 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve her iki araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı. KAZA SONRASI CAN PAZARI Kazanın hemen sonrasında cep telefonuna yansıyan görüntülerde çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobilin tarlaya uçtuğu, minibüsün ise yolda devrildiği görüldü. Kaza esnasında yolda bulunan sürücüler ise kazayı görünce büyük panik yaşadı. Minibüsün altında kalan bir kişi olduğunu gören vatandaşlar şahsı kurtarmak için büyük bir çaba sarf etti. Devrilen minibüsü kaldıran vatandaşlar minibüsün altındaki şahsı yaralı olarak kurtarmayı başardı. Aracın altından kurtarılan şahsın yaşadığını anlayan vatandaşlar derin bir nefes aldı. Tam bir can pazarının kurulduğu kaza sonrasında kimi vatandaşlar ise yola ve tarlaya savrulan yaralılara yardım etmeye çalıştı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Gaziantep'teki çekişti hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 4'nün hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.
11.09.2019 Yaşam
Akıllara durgunluk veren trafik kazası
Akıllara durgunluk veren trafik kazası Denizli’de akıllara durgunluk veren trafik kazasında, TIR şoförü kullandığı TIR'ın altında kaldı. Talihsiz şoför itfaiye ekiplerin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.Kaza Denizli-Afyonkarahisar karayolunun 65. kilometresinde, Çardak ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan Yarar idaresindeki 31 VL 808 plaklı TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki refüje çarpıp ardından tarlaya uçtu. Çarpmanın etkisiyle aracın yan camından yere düşen Yarar, TIR'ın altında kaldı. Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis, 112 acil servis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. TIR'ın ön tekerleğinin altında kalan yaralı şoför, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonrası çıkarıldı. Yarar kurtarma çalışmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yarar’ın yan camdan dışarı nasıl düştüğü ise belirsizliğini koruyor. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
11.09.2019 Yaşam
Çöp kamyonun altında kalan yaşlı kadın feci şekilde can verdi
Çöp kamyonun altında kalan yaşlı kadın feci şekilde can verdi Adana'da kırmızı ışık yandığı sırada yolun karşısına geçmeye çalıştığı ileri sürülen kadın çöp kamyonun altına kalarak hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kaza merkez Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 82 yaşındaki Döne Duman, evine gitmek için Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada trafik ışıklarında bekleyen çöp kamyonu yeşil ışık yandıktan sonra hareket edince yaşlı kadına çarptı. Kamyonun altında kalan kadın hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kazanın ardından kamyon şoförü korkup yakındaki polis merkezine gitti. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaşlı kadının cenazesini yolun kenarında kaldırdı. Uzun süre kapalı kalan yol, itfaiye ekibi tarafından yıkandı. Döne Duman'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Yaşlı adamdan geriye, sattığı kuruyemiş ve bozuk paralar kaldı
Yaşlı adamdan geriye, sattığı kuruyemiş ve bozuk paralar kaldı Adana'da kuruyemiş satarak evinin geçimini sağlayan bir kişi kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Yaşlı adamdan geriye bozuk paralar ve kuruyemişler kaldı. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Tataroğulları (66) sabah evinden çıkıp elektrikli motosikletiyle D-400 yol kenarında kuruyemiş sattı. Tataroğulları öğleden sonra saat 16.00'da elektrikli motosikletiyle eve gitmek için yola çıktı. Özgür Mahallesi'ne geldiği sırada Fevzi Gülmez (52) yönetimindeki 01 B 7476 plakalı kamyon D-400'e dönmek istediği sırada Tataroğullar'ını altına aldı. Ahmet Tataroğulları, kamyonun ön sol tekerinin altında kaldı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark etmeyen kamyonu bir süre gittikten sora durdurup motosiklet sürücüsünü altına aldığını söyledi. Kamyon altından çıkartılamadı Olay yerine gelen sağlık ekipleri kamyonun lastiğinin altında kalan kuruyemişçinin hayatta kalıp kalmadığını kontrol etmek istedi ancak kamyon altından çıkartılamayınca olay yerine Can-Kur ekipleri çağrıldı. Gelen ekipler, Tataroğulları'nın bedenini ve elektrikli motosikleti kamyonun altından çıkardı. Sağlık ekipleri Tataroğulları'nı kontrol etti ancak feci şekilde can verdiğini belirledi. Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken sürücü gözaltına alınarak Akıncılar Polis Merkezine götürüldü. Geriye bozuk para ve kuruyemişler kaldı Ahmet Tataroğulları'nın cesedi olay yerine gelen cenaze aracıyla otopsi yapılmak için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada, Tataroğluları'ndan geriye ise akşama kadar sattığı kuruyemişlerden kazandığı bozuk paralar, poşetlere ayırdığı kuruyemişler ve oturduğu tabure kaldı. Polis bozuk paraları tek tek sayarak poşetlere koydu. Polis, yaklaşık 30 lira ve 5 poşet kuruyemişi polis merkezine götürdü. Cesedi korkuyla izleyip görüntülediler Polis ve sağlık ekipleri olay yerinde çalışma yaparken meraklı vatandaşlar da kamyonun lastiğinin altında feci şekilde ölen yaşlı adamı görmek için birbiriyle yarıştı.
11.09.2019 Yaşam
Kendi arabasının altında böyle kaldı!
Kendi arabasının altında böyle kaldı! Kendi arabasının altında böyle kaldı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Kendi kamyonun altında kaldı
Kendi kamyonun altında kaldı Bursa’da adres sormak için kamyonundan inen sürücü, frenleri boşaldığı öne sürülen kendi aracının altında kalarak şans eseri yaralı kurtuldu. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gencay Yalğar (45), dolgu malzemesi dolu 16 YY plakalı kamyonunu sağ şeride çekip adres sormak için aşağıya indi. Bu sırada frenleri boşaldığı iddia edilen kamyon geriye doğru hareket etmeye başladı. Kamyon, Yalğar’ın üzerinden geçip, duvara çarparak durdu. Kamyonun içerisindeki dolgu malzemeleri de bir aracın üzerine devrildi. Pert olan araç çekici tarafından olay yerinden kaldırıldı. Şans eseri kazayı yaralı olarak atlatan Yalğar, 112 ekipleri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yalğar’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasında Öte yandan feci kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kamyon Gencay Yalğar’ın üzerinden geçtikten sonra önce direğe, daha sonra duvara çarparak durduğu görüldü. Polis, kazayla alakalı tahkikat başlattı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Beton mikserinin altında kaldı
Beton mikserinin altında kaldı Yalova'da yolcu minibüsünden inen 83 yaşındaki kadın kendisini fark etmeyen beton mikserinin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Çınarcık ilçesinden il merkezine giden minibüse binen 83 yaşındaki Nezaket Dedeoğlu, Yalova-Termal yolu Çınarcık sapağında minibüsten inerek yolun karşı tarafına geçmek istedi. O esnada Çınarcık istikametinden gelen Basri E.(45) idaresindeki 34 DE 3497 plakalı beton mikseri kadını fark edemeyerek çarptı. Mikserin tekerlekleri altında kalan kadın olay yerinde feci şekilde can verdi. Kaza sonrasında yol bir süre trafiğe kapatılırken, kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Yalova Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Araç sürücüsü ise gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Başkent’te toprak kayması
Başkent’te toprak kayması Ankara’da bir apartmanın otoparkında meydana gelen toprak kayması sonucu park halindeki 2 araç göçük altında kaldı. Olay, sabah saatlerinde Keçiören’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Çaldıran Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın otoparkında toprak kayması sonucu istinat duvarı çöktü. O sırada park halinde bulunan Mesut K.’ya ait 33 DCL 53 plakalı minibüs ile İsmail K.’ya 06 HNZ 39 plakalı otomobil, otoparkta oluşan göçüğün içine yuvarlandı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Büyük bir gürültüyle sarsılan bina sakinleri, yuvarlanarak yan apartmanın duvarına çarpan minibüs ile moloz yığınları arasında kalan otomobili gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, göçük alanını şerit çekerek kapattı. Polis ekipleri, çevrede toplanan meraklı kalabalığı göçükten uzak durmaları konusunda uyardı. Hurda yığınına dönen araçlar, çekici yardımıyla göçükten kurtarıldı.
11.09.2019 Yaşam
Çöp atarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti
Çöp atarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti Eskişehir’de çöp kamyonunun kasasına çöp atmak isteyen vatandaş, aracın geri geri gelmesi sonucunda altında kalarak can verdi. Alınan bilgiye göre olay, Gündoğdu Mahallesi Söğütağacı Sokak üzerinde yaşandı. Sefa Ö. idaresindeki 22 NK 129 plakalı çöp kamyonuna elindeki çöpü atmak isteyen ve mahallede kahvehanesi olduğu öğrenilen Hasan Tekinpay, kendisini görmeyerek geri geri gelen aracın altında kalarak feci şekilde olay yerinde can verdi. Kaza sonrasında çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından sürücü gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Tekinpay’ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniverisitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi. Diğer yandan, olay yerinde hayatını kaybeden Tekinpay’ın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
11.09.2019 Yaşam
Devrilen demir kapının altında can verdi
Devrilen demir kapının altında can verdi Tayland’da devrilen demir kapının altında kalan işçi hayatını kaybetti Rayong kentinde yaklaşık 200 kilogram ağırlığındaki demir kapı, bir işçinin üzerine devrildi. Olayda talihsiz işçi oracıkta can verdi. O anlarsa anbean güvenlik kamerasınca görüntülendi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yıktığı kulenin altında kaldı!
Yıktığı kulenin altında kaldı! Yıktığı kulenin altında kaldı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Arasından geçtiği vagonların altında kalarak öldü
Arasından geçtiği vagonların altında kalarak öldü OSMANİYE'nin Toprakkale ilçesinde, 12 yaşındaki Muhammet Mehmet Gelebek, vagonlarının arasından geçerken trenin hareket etmesi sonucu ezilerek yaşamını yitirdi. Olay, öğle saatlerinde Karataş Mahallesi'ndeki tren garında meydana geldi. İddiaya göre, öğle yemeği için okuldan çıkıp eve doğru giden ortaokul öğrencisi Muhammet Mehmet Gelebek, vagonların arasından geçmek istedi. Bu sırada trenin hareket etmesi sonucu vagonların altında kalan çocuk ezilerek yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan ilk incelemenin ardından Muhammet Mehmet Gelebek'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Motosiklet sürücüsü beton mikserinin altında can verdi
Motosiklet sürücüsü beton mikserinin altında can verdi Konya’da seyir halindeyken otomobilin arkadan çarpması sonucu yola savrulan motosiklet sürücüsü arkadan gelen beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza, 09.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi üzerindeki Hüdai Caddesi Köprülü Kavşağında meydana geldi. Edinen bilgiye göre, Mehmet B. (37) idaresindeki 06 BC 2543 plakalı otomobil, cadde üzerinde aynı istikamette seyir halinde olan İrfan Kulekaya'nın (18) kullandığı 07 EDD 61 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan motosikletin ve sürücünün üzerinden Ebubekir Y. (35) yönetimindeki 42 EB 627 plakalı beton yüklü mikser geçti. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü İrfan Kulekaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Çarpmanın etkisiyle beton mikserinin altında yaklaşık 50 metre sürüklenen motosiklet ise polis tarafından güçlükle aracın altından çıkarıldı. İrfan Kulekaya'nın cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden İrfan Kulekaya'nın olay yerindeki kask ve ayakkabıları ise yürek burktu. Kazayı gören ve cep telefonlarıyla kaydetmeye çalışan vatandaşların görüntüsü de dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Duvarın altında kalan polis hayatını kaybetti
Duvarın altında kalan polis hayatını kaybetti Bursa’da evine tadilat yaptığı sırada duvarın yıkılmasıyla altında kalan polis memuru hayatını kaybetti. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk babası 47 yaşındaki İzzet Bilgin, evde tadilat yapmaya başladı. Bu sırada duvarın yıkılmasıyla polis memuru altında kaldı. Vatandaşlar tarafından duvarın altından çıkartılan, 112 ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bilgin, hayatını kaybetti. Bilgin’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Demir kapı 10 yaşındaki çocuğun hayatına mal oluyordu
Demir kapı 10 yaşındaki çocuğun hayatına mal oluyordu Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi İmam Hatip Ortaokulunda okuyan 10 yaşındaki Bedirhan Karagöz, okul girişindeki demir kapının üzerine devrilmesi sonucu ölümden döndü. Hastaneye kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre, Beşikdüzü İmam Hatip Ortaokulunda okuyan Bedirhan Karagöz, iddiaya göre okul bahçesinde oyun oynadığı topu almak için kapıya doğru yönlendiği sırada tamir halinde olan demir kapı üzerine düştü. Çevredekiler tarafından olay yerine çağrılan ambulansla önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne ardından da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Bedirhan Karagöz burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
11.09.2019 Yaşam
Bayıltan oyun
Bayıltan oyun Bayıltan oyun
11.09.2019 Nevidyo
Kamyon işçinin üzerine düştü
Kamyon işçinin üzerine düştü Çin’de bir kamyonun vinç tarafından inşaat sahasına indirilmesi sırasında korkunç bir kaza yaşandı.  Halatlarından biri kopunca kamyon bir işçinin üzerine devrildi. Talihsiz işçi olay yerinde hayatını kaybetti. Dehşet anlarıysa amatör kamera tarafından kaydedildi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Devrilen forkliftin altında kaldı
Devrilen forkliftin altında kaldı Sürücü devrilen forkliftin altında kaldı. Çin’de kontrolden çıkan forklift, sağa sola savrulduktan sonra devrildi. Sürücüsünün devrilen aracın altında kaldığı görüntüler, kameraya da saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Küçük çocuk dolabın altında can verdi
Küçük çocuk dolabın altında can verdi Çin’de meydana gelen olayda, marketten atıldığı öğrenilen soyunma dolabı, bir kadınla yanındaki çocuğun üzerine devrildi. Aldığı darbeyle yere düşen kadın dolabın altında kalmaktan kurtulurken, 6 yaşındaki çocuk onun kadar şanslı değildi. Dolabın altında kalan talihsiz çocuk hayatını kaybederken korkunç kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
Kendi kullandığı aracın altında kaldı!
Kendi kullandığı aracın altında kaldı! Kendi kullandığı traktörün tekerlekleri altında can verdi Kendi kullandığı traktörün tekerlekleri altında can verdi Çin'in Zhejiang kentinde bir sürücü kendi kullandığı traktörün devrilmesiyle yola fırladıktan sonra, traktörün tekerlekleri altında kalarak feci şekilde can verdi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye böyle yansıdı. China Daily'nin online sitesinde yer alan habere göre, şehrin kalabalık bir caddesinde arkasında demir yüklü bir römork olduğu halde aşırı hızla yol alan sürücünün kullandığı traktör, ani dönüş sırasında devrildi. Sürücü devrilmenin etkisiyle yola savruldu, ancak traktör yerden kalkmaya çalışan sürücünün üzerinden geçerek sürücünün feci şekilde can vermesine yol açtı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri