Alves

Alves

Son dakika alves haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan alves gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan alves haber sayfamızda...

Alves

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.896 alves haberi bulunmuştur.
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu.
5.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı İspanyol gazetesi, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimaline ve başka ligde yarışma ihtimalini değerlendirdi.
28.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi...
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi... Galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar yaşayan ve ve kariyerini Brezilya temsilcisi Fluminense'de sürdüren Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde cezaevinden çıkan Dani Alves'i hedef aldı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi Ümit Milli Takım’ın İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta çok sayıda scoutun tribünde yer aldığı ve Semih Kılıçsoy’u izlediği belirlendi. Napoli, Juventus, Milan, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının 18 yaşındaki Beşiktaşlı golcünün performansından etkilendikleri öğrenildi.
28.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko, Türkiye’de olduğu gibi milli takımda da farkını kanıtladı, en skorerler listesinde ilk 10’a girmeyi başardı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda'
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda' Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, taciz cezasından dolayı tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Dani Alves ile ilgili konuştu.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Mahkemeden Dani Alves için karar! 1 milyon euro kefaletle serbest kaldı
Mahkemeden Dani Alves için karar! 1 milyon euro kefaletle serbest kaldı Brezilyalı futbolcu, bir milyon euro ödemesi ve bir dizi koşulun yerine getirilmesi halinde tutuklu yargılanmaktan kurtulabilecek.
20.03.2024 Dünyadan Futbol
Dani Alves için intihar iddiası! Kardeşi açıklama yaptı
Dani Alves için intihar iddiası! Kardeşi açıklama yaptı Cezaevinde bulunan dünyaca ünlü eski yıldız futbolcu Dani Alves'in intihar ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili kardeşi açıklama yaptı.
10.03.2024 Futbol
Barcelona'dan Dani Alves için radikal karar! Listeden çıkarıldı
Barcelona'dan Dani Alves için radikal karar! Listeden çıkarıldı Barcelona, cinsel saldırı suçundan 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan eski futbolcusu Dani Alves'i kulüp tarihindeki efsane statüsünden çıkardı.
27.02.2024 İspanya La Liga
HALKA ARZ TAKVİMİ LİSTESİ 2024: Bu hafta yeni halka arz var mı? Halka arz olan şirketler
HALKA ARZ TAKVİMİ LİSTESİ 2024: Bu hafta yeni halka arz var mı? Halka arz olan şirketler Halka arz işlemleri sürüyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan firmaların talep toplama süreci araştırılıyor. Yatırım yapacaklar 'Bu hafta yeni halka arz var mı, olacak mı?' sorusuna yanıt arıyor. Halka arz olan şirketler ve fiyatları peş peşe SPK tarafından duyuruluyor. Güncel halka arz listesi...
24.02.2024 Bilgi Rehberi
Cezaevindeki Dani Alves'ten eski eşine mektup!
Cezaevindeki Dani Alves'ten eski eşine mektup! Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde intihar etmeyi düşündüğü iddia edilen Daniel Alves'ten sürpriz bir hamle geldi. 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Barcelona'nın eski yıldızı, cezaevinden bir mektup gönderdi.
24.02.2024 Futbol
ALVES KABLO HALKA ARZ TARİHLERİ-FİYATI: Alves Kablo kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. hangi bankalarda var?
ALVES KABLO HALKA ARZ TARİHLERİ-FİYATI: Alves Kablo kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu? Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. hangi bankalarda var? Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. şirketi halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Alves Kablo firmasının halka arzı onaylandı. Şirket, talep toplama süreci ardından Ana Pazar'da işlem göremeye başlayacak. Peki, Alves Kablo halka arz ne zaman, hangi bankalarda var?
23.02.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı
SON DAKİKA | Dani Alves 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı Barcelona, Juventus ve PSG gibi takımlarda forma giyen Brezilyalı eski oyuncu, cinsel saldırı suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Fatih Karagümrük, Marcao'yu kiraladı!
Fatih Karagümrük, Marcao'yu kiraladı! Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Al-Ahli forması giyen santrfor Marcos Vinicius Amaral Alves "Marcao" ile sözleşme imzaladı.
9.02.2024 Karagümrükspor
SON DAKİKA: Beşiktaş'a James Rodriguez transferinde müjdeli haber! Sao Paulo'dan resmi açıklama
SON DAKİKA: Beşiktaş'a James Rodriguez transferinde müjdeli haber! Sao Paulo'dan resmi açıklama Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek moral bulan Beşiktaş, Joe Worrall'ı da kadrosuna katarak transferde gaza bastı. Siyah-beyazlılara bir müjdeli haber de James Rodriguez'den geldi. Sap Paulo Futbol Direktörü Carlos Belmonte, Kolombiyalı futbolcunun takımdan ayrılabileceğini açıkladı.
5.02.2024 Beşiktaş
Carlos Vinicius, Galatasaray'a imzayı attı!
Carlos Vinicius, Galatasaray'a imzayı attı! Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'dan Carlos Vinicius'u renklerine bağladı. Brezilyalı santrfor, sarı-kırmızılı ekibe imzayı attı.
3.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna kattı! İşte maliyetleri ve sözleşme detayları
Galatasaray, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna kattı! İşte maliyetleri ve sözleşme detayları Galatasaray, Premier Lig'den 2 yıldızı kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Carlos Vinicius ile Serge Aurier'in maliyetlerini ve sözleşme detaylarını KAP'a bildirdi.
2.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, KAP'a bildirdi! Carlos Vinicius'un maliyeti belli oldu
Galatasaray, KAP'a bildirdi! Carlos Vinicius'un maliyeti belli oldu Galatasaray, Fulham'dan kiralanan Carlos Vinicius'un maliyetini KAP'a bildirdi.
2.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzaladı!
Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzaladı! Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.
2.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Yunanistan'dan talip çıktı
Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! Yunanistan'dan talip çıktı Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan tecrübeli futbolcuya Yunanistan temsilcisinin talip olduğu iddia edildi. Olimpiakos'un tecrübeli oyuncu için araştırmalara başladığı aktarıldı.
16.12.2023 Fenerbahçe
Daniel Alves için istenilen ceza belli oldu!
Daniel Alves için istenilen ceza belli oldu! Barselona'da bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Daniel Alves'in 9 yıl hapsinin istendiği öğrenildi.
23.11.2023 Magazin
Galatasaray HDI Sigorta, AOP Kifisias Athens'e karşı avantajı kaptı!
Galatasaray HDI Sigorta, AOP Kifisias Athens'e karşı avantajı kaptı! CEV Challenge Cup Son 16 Turu ilk maçında Galatasaray HDI Sigorta, AOP Kifisias Athens deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
22.11.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Alves ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.