Ama

Ama

Son dakika AMA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AMA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AMA haber sayfamızda...

Ama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 441.836 ama haberi bulunmuştur.
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
23.04.2024 Cadde
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor'
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Gedson Fernandes'ten Fenerbahçe açıklaması! 'İyi hazırlanacağız'
Gedson Fernandes'ten Fenerbahçe açıklaması! 'İyi hazırlanacağız' Beşiktaşlı futbolcu Gedson Fernandes, Ankaragücü maçından sonra açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Beşiktaş
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Özgür Özel: Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, anayasa değişikliği tartışmalarına ilişkin, “Ben Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam. Kırmızı çizgiden ziyade bir başlangıç hattının olması lazım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş'
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş' Başakşehir'de kamyonu yanan şoför Zafer Çamlı, "Arkadaki arabalarda yemek yiyorduk. Üşüdüm montumu almaya geldiğimde arabanın içinden alev çıktı. Biz orada yemek yerken araba burada yanıyormuş" ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Gündem
Pedrinho: Güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum!
Pedrinho: Güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum! Ankaragücü'nün yıldızı Pedrinho, Beşiktaş maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Ankaragücü
Beşiktaş'ta Jonas Svensson'dan Fenerbahçe derbisi cevabı!
Beşiktaş'ta Jonas Svensson'dan Fenerbahçe derbisi cevabı! Ankaragücü ile yenişemeyen Beşiktaş'ta Jonas Svensson açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Uraloğlu: ‘X’  hala Türkiye’ye temsilci atamadı
Bakan Uraloğlu: ‘X’ hala Türkiye’ye temsilci atamadı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamı da gündemimizde” dedi.
23.04.2024 Gündem
PSG'de Luis Enrique'den 4 kupa cevabı!
PSG'de Luis Enrique'den 4 kupa cevabı! Paris Saint Germain Teknik Direktörü Luis Enrique, tüm kulvarlardaki kupa ihtimaline değindi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
Salih Uçan: Zor bir dönemden geçiyoruz!
Salih Uçan: Zor bir dönemden geçiyoruz! Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta Salih Uçan açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Beşiktaş
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Fabio Capello'dan Cristiano Ronaldo yorumu: Lionel Messi'nin seviyesinde değil!
Fabio Capello'dan Cristiano Ronaldo yorumu: Lionel Messi'nin seviyesinde değil! İtalyan teknik direktör Fabio Capello, Cristiano Ronaldo ile ilgili konuştu.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Dusan Vlahovic: Hiçbir şey bilmiyorum ve ilgilenmiyorum!
Dusan Vlahovic: Hiçbir şey bilmiyorum ve ilgilenmiyorum! Juventus'un 24 yaşındaki yıldızı Dusan Vlahovic, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 İtalya Serie A
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu Büyükada'daki Aya Yorgi Kilisesi'nde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Kilise dilek dilemek ve gezmek için gelen yerli ve yabancı yüzlerce turistin akınına uğradı. Turistler 'Azap Yokuşu' olarak bilinen orman yolundaki ağaçlara ip bağlayarak yokuşu tırmandı ardından da Aya Yorgi Kilisesi’nde mum yakıp dilek diledi.
23.04.2024 Gündem
Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den takipçisine cevap! 'Adı üstünde, kocam'
Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den takipçisine cevap! 'Adı üstünde, kocam' Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden, kendisine "Eskiden kocanı paylaşıp destek mesajları atardın, artık neden yapmıyorsun?" diye soran bir takipçisine yanıt verdi. Özden'in yanıtı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Cadde
Aydilge: Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti!
Aydilge: Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti! Şarkıcı ve söz yazarı Aydilge, Dream Türk TV’de Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu ‘Müzik Evi’ programına konuk oldu. Şarkıcı, eşi Utku Barış Andaç’la nasıl tanıştığını anlattı.
23.04.2024 Cadde
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı Büyükçekmece’de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay saniye saniye kameralara yansıdı.
23.04.2024 Haberler
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı
İstanbul'da korkutan anlar! Olmayan düşmanları ile çatıştı Büyükçekmece’de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay saniye saniye kameralara yansıdı.
23.04.2024 Gündem
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.