Amatem

Amatem

Son dakika AMATEM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AMATEM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AMATEM haber sayfamızda...

Amatem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 320 amatem haberi bulunmuştur.
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Bakan Koca: Bütün büyük şehirlerimizde şehir hastanesi olacak
Bakan Koca: Bütün büyük şehirlerimizde şehir hastanesi olacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesi şu an bulunduğumuz yerde Sancaktepe'de inşaatı devam ediyor. Muğla, Malatya ve Van'da da benzer şekilde şehir hastanesi yapılarak bütün büyük şehirlerimizde şehir hastanesi olmuş olacak" dedi.
23.03.2024 Gündem
Eşini kalbinden bıçaklayıp öldürdü! Kan donduran olayda akılalmaz savunma
Eşini kalbinden bıçaklayıp öldürdü! Kan donduran olayda akılalmaz savunma Antalya’da, geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Olay anını hatırlamıyorum" dedi.
1.02.2024 Gündem
Eşini öldürdü, cinayeti anlattı! Flaş 'parmak izi' detayı
Eşini öldürdü, cinayeti anlattı! Flaş 'parmak izi' detayı Denizli'de eşini öldüren Emel Ener'in yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Bıçakta parmak izi çıkmadığı yönündeki soruya Ener, bakın ne yanıt verdi.
13.09.2023 Gündem
Zehir tacirlerinin gözü iyice döndü! Saldırgan Anacur çetesinden çıktı
Zehir tacirlerinin gözü iyice döndü! Saldırgan Anacur çetesinden çıktı Kağıthane’de uyuşturucu çetesine yönelik operasyonda uzun namlulu silahlarla ateş açıldı, 2 polis yaralandı. Polislerden biri hastanede şehit olurken, bir saldırgan da ölü ele geçirildi. Sayısı artan satıcıların polisle çatışacak kadar fütursuzlaşması, gözleri cezai yaptırımlara çevirdi.
26.08.2023 Gündem
Kanalizasyondan çıkan acı gerçek
Kanalizasyondan çıkan acı gerçek Uzmanlar, son dönemde metamfetamin kullanımında büyük bir artış yaşandığına dikkat çekerken,  Avrupa Atık Su Raporu verileri de endişelendiriyor: Dünyadaki 105 kent arasında ecstasy kullanımında Adana 54, İstanbul 64. sırada yer alıyor.
3.06.2023 Gündem
Evlatları uyuşturucu bağımlısı olan babanın çaresizliği: Gücüm kalmadı
Evlatları uyuşturucu bağımlısı olan babanın çaresizliği: Gücüm kalmadı Antalya'da yaşayan ve 2 oğlu uyuşturucunun pençesine düşen, son zamanlarda ise hem madden hem de manen zarar görmeye başlayan baba Emin Ak, artık dayanacak gücünün kalmadığını söyledi.
27.03.2023 Haberler
Evlatları uyuşturucu bağımlısı olan babanın çaresizliği: Gücüm kalmadı
Evlatları uyuşturucu bağımlısı olan babanın çaresizliği: Gücüm kalmadı Antalya'da yaşayan ve 2 oğlu uyuşturucunun pençesine düşen, son zamanlarda ise hem madden hem de manen zarar görmeye başlayan baba Emin Ak, artık dayanacak gücünün kalmadığını söyledi.
27.03.2023 Gündem
Bakan Soylu: Avrupa ve Amerika pes ederken biz etmeyeceğiz
Bakan Soylu: Avrupa ve Amerika pes ederken biz etmeyeceğiz Van’da emniyet ve jandarma için alınan araçların teslim töreninin ardından Van Evliya Çelebi Uygulama Otelinde düzenlenen 'En İyi Narkotik Polisi Anne' programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yani Avrupa ve Amerika pes ederken biz pes etmeyeceğiz. Bu uyuşturucu illetinin kökünü kazıyacağız. Uyuşturucu da kökünü kazıma operasyonları yapıyoruz. 2016 yılında 15 Temmuz yapıldıktan sonra cezaevinde bulunan uyuşturucu satıcıları 30 bindi. Şu anda 121 bin. Büyük bir mücadele. Yargıyla savcılarımızla el birliğiyle büyük bir mücadele ortaya koymaya çalışıyoruz." dedi.
29.12.2022 Gündem
İstanbul’da evlat cinayeti: Anne uyuşturucu satan oğlunu öldürdü
İstanbul’da evlat cinayeti: Anne uyuşturucu satan oğlunu öldürdü  İstinye’de bir kadın ile evde arkadaşıyla uyuşturucu pazarlığı yapan oğlu arasında kavga çıktı. Küfür ve hakaretler ederek bıçakla saldıran genç, annesi tarafından kocasının silahıyla göğsünden vuruldu. Ağır yaralı olarak evden çıkarak birkaç metre sonra yere yığılan 27 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin silahla kendisini vurduğunu söyleyen erkek kardeşinin olay esnasında işyerinde olduğu Sarıyer polisince tespit edilince gözaltına alınan kadın tutuklandı.
14.12.2022 Gündem
95 yaşında evlat katili! Cinayeti neden işlediğini itiraf etti
95 yaşında evlat katili! Cinayeti neden işlediğini itiraf etti Ordu'nun Ünye ilçesinde tartıştığı oğlu Kadir Ocak'ı tabancayla vurup öldüren, gelini Emine Ocak'ı ağır yaralayan Yaşar Ocak tutuklandı. Ocak'ın adliyeye getirilirken çift baston ve askerlerin yardımı ile yürüyebildiği görüldü. Öte yandan Yaşar Ocak, cinayeti neden işlediğini de itiraf etti.
14.12.2022 Gündem
‘İlaç arayan bulacak’
‘İlaç arayan bulacak’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 bütçesinin Türkiye Yüzyılının ilk bütçesi olduğunu vurguladı.
11.12.2022 Gündem
Zeytinlik alanda cesedi bulunan gencin babası, uyuşturucu tacirlerine öfke kustu
Zeytinlik alanda cesedi bulunan gencin babası, uyuşturucu tacirlerine öfke kustu Antalya’da zeytinlik alanda cansız bedeni bulunan ve üzerinden uyuşturucu madde çıkan 23 yaşındaki gencin babası, oğlunun son mesajının ‘beni bir daha arama ve sorma’ olduğunu söyledi. Oğlunun daha önce uyuşturucu madde kullandığını ancak tedavi ettirdiğini de belirten acılı baba, “Fidan gibi evladımı ben bugün toprağa vereceğim. Ben canı yanan bir babayım, başkalarının canı yanmasın. Bu uyuşturucu olayına kesin çözüm bulunması gerekiyor” dedi.
18.08.2022 Haberler
Son mesajı 'arama' oldu! Zeytinlik alanda cansız bedeni bulundu
Son mesajı 'arama' oldu! Zeytinlik alanda cansız bedeni bulundu Antalya’da zeytinlik alanda cansız bedeni bulunan ve üzerinden uyuşturucu madde çıkan 23 yaşındaki gencin babası, oğlunun son mesajının ‘beni bir daha arama ve sorma’ olduğunu söyledi.
18.08.2022 Gündem
Saldırı göz göre göre geldi
Saldırı göz göre göre geldi Boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan’ı başından vurup ağır yaralayan Deniz Özarslan’ın, 2 yıl önce silahla tehdit ettiği Sevda Güntekin, “Beni tehdit ettiğinde tutuklansaydı, bugün başka kadını vurmayacaktı” dedi.
2.08.2022 Gündem
Sude'nin ölümünde erkek arkadaşı için flaş karar!
Sude'nin ölümünde erkek arkadaşı için flaş karar! İzmit’te, evde başından vurulmuş halde bulunup kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sude Akarsu'nun (18) ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan erkek arkadaşı Onur Öztürk (29), ev hapsi ile tahliye edildi. Öte yandan iddianamede Akarsu'nun annesinin sosyal medya hesabının özel mesajı kısmına ses kaydı göndererek, "Anne ben bugün eve geliyorum” sözlerini söylediği bilgisine de yer verildi.
8.06.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni maske açıklaması: Bundan sonraki süreçte alışkanlık haline gelmeli
Sağlık Bakanı Koca'dan yeni maske açıklaması: Bundan sonraki süreçte alışkanlık haline gelmeli Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın'da kapalı mekanlarda maske şartının kaldırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, ' Bundan sonraki süreçte herhangi bir vatandaşımız üst solunum yolu enfeksiyonu hisseder durumda olursa bir başkasına bulaştırmamak için maskesini takıyor olmalı, bu bizim için bir alışkanlık olmalı. Biz maskenin koruyucu olduğunu, bulaş riskini önlediğini biliyoruz.' dedi.
27.04.2022 Siyaset
Kemikleri bulunan fenomen Yunus Dönertaş'ın telefonu ve cüzdanı da kayıp
Kemikleri bulunan fenomen Yunus Dönertaş'ın telefonu ve cüzdanı da kayıp Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki piknik alanında bulunan insan kemiklerinin, 8 aydır kayıp olarak aranan internet fenomeni Yunus Dönertaş'a (42) ait olduğunun kesinleşmesinin ardından ağabey Mahmut Dönertaş, cinayetten şüphelenmediklerini söyledi. Dönertaş, "Cüzdan, cep telefonu bunlar kayıp. Ne olduğu bilinmiyor. Her şey olabilir ama adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı" dedi.
20.03.2022 Gündem
Cepteki tehlike! Hayattaki hazlar azaldıkça telefonlara bağlandık
Cepteki tehlike! Hayattaki hazlar azaldıkça telefonlara bağlandık Kanada’da yapılan araştırmayla akıllı telefon kullanımında dünyada 8. sırada yer aldık. Her geçen gün artan akıllı telefon bağımlılığını ve etkilerini uzmanlarla konuştuk.
20.02.2022 Pazar
Eşini öldürdü; mahkemede tepki veren kayınvalidesine 'kader' dedi
Eşini öldürdü; mahkemede tepki veren kayınvalidesine 'kader' dedi Bursa’da, eşi Ebru Gürcan'ı (34) bıçaklayarak öldüren Necati Gürcan'ın (40), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada söz alan sanık, “Uyuşturucu kullandığım için iki gün uyumamıştım. Eşim kapıyı bıraksın diye, bıçağı bacaklarına doğru sallamıştım. Eğilince bıçak kalbine denk gelmiş” dedi. Necati Gürcan, kayınvalidesinin “Kızımdan ne istedin, iki çocuğu öksüz bıraktın” feryadına Gürcan, ağlayarak, "Anne, kader kader" diyerek cevap verdi.
20.01.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan 3600 ek gösterge açıklaması
Bakan Soylu'dan 3600 ek gösterge açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "3600 ek göstergesi Türk Polis Teşkilatı'na ana sütü gibi helaldir. Cumhurbaşkanımız Hazine ve Maliye Bakanımıza talimat vermiştir. 2022'de bu iş çözülecektir." dedi.
1.12.2021 Ekonomi
Çatıdan balkona atlayıp girdiği evde eşini öldürdü; ‘Kazayla oldu’ dedi
Çatıdan balkona atlayıp girdiği evde eşini öldürdü; ‘Kazayla oldu’ dedi Bursa’da hakkında 'uzaklaştırma' kararı olmasına karşın, çatıdan balkona atlayıp girdiği evde, eşi Ebru Gürcan'ı (34) kızının gözleri önünde öldüren Necati Gürcan 'ın (40) yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan Necati Gürcan, “Kapıyı tam açsın diye bıçak salladım. Kapı tam açıldığında bıçak ona değdi. Kalbine girmiş. Olay kazayla oldu” dedi.
30.11.2021 Gündem
Kadıköy'de metrodaki bıçaklı saldırgan Emrah Yılmaz ile ilgili şok gerçek!
Kadıköy'de metrodaki bıçaklı saldırgan Emrah Yılmaz ile ilgili şok gerçek! Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz'ın babası Ziya Yılmaz, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, krize girdiği zaman kendilerine de saldırdığını ve tehdit ettiğini, bu nedenle savcılığa 12 dilekçe sunduğunu söyledi. Oğlu hakkında açılan 23 davanın 12'sini kendisinin açtığını belirten baba Yılmaz, "5 aydır onunla aynı evde oturmuyoruz. Evine hiç gitmedim. 2 senedir onunla konuşmuyorum. Çünkü onun yaptıkları ağrıma gitti. Türk halkından ve ayrıca bayandan da özür dilerim. Ya birine zarar verseydi, ben razı mıyım? Vicdan azabından ben de gidecektim" dedi. Baba Yılmaz, oğlunun 2018 yılında para vermediği gerekçesiyle annesini rehin aldığını ve oğlunun 3 yıl hapis cezasına çarptırıldığını da anlattı.
28.11.2021 Haberler
Kadıköy'de metrodaki bıçaklı saldırgan Emrah Yılmaz ile ilgili şok gerçek! Yaşattığı kabus ilk değilmiş
Kadıköy'de metrodaki bıçaklı saldırgan Emrah Yılmaz ile ilgili şok gerçek! Yaşattığı kabus ilk değilmiş Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz'ın babası Ziya Yılmaz, oğlunun madde bağımlısı olduğunu, krize girdiği zaman kendilerine de saldırdığını ve tehdit ettiğini, bu nedenle savcılığa 12 dilekçe sunduğunu söyledi.  Oğlu hakkında açılan 23 davanın 12'sini kendisinin açtığını belirten baba Yılmaz,  "5 aydır onunla aynı evde oturmuyoruz. Evine hiç gitmedim. 2 senedir onunla konuşmuyorum. Çünkü onun yaptıkları ağrıma gitti. Türk halkından ve ayrıca bayandan da özür dilerim. Ya birine zarar verseydi, ben razı mıyım? Vicdan azabından ben de gidecektim" dedi. Baba Yılmaz, oğlunun 2018 yılında para vermediği gerekçesiyle annesini rehin aldığını ve oğlunun 3 yıl hapis cezasına çarptırıldığını da anlattı.
28.11.2021 Gündem
Uyuşturucuya karşı çekilen ‘Bağımlı Olma, Özgür Ol’ videosu sosyal medyada ilgi gördü
Uyuşturucuya karşı çekilen ‘Bağımlı Olma, Özgür Ol’ videosu sosyal medyada ilgi gördü Diyarbakır'da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında ‘Bağımlı Olma, Özgür Ol’ sloganıyla hazırlanan video, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM) ile Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’nde (ÇEMATEM), genç ve çocuk hastalara verilen tedavi ile destek aktivite görüntülerinin yer aldığı video binlerce kez izlendi.
4.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Amatem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.