Amatör Lig

Amatör Lig

Son dakika amatör lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan amatör lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan amatör lig haber sayfamızda...

Amatör Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.952 amatör lig haberi bulunmuştur.
Polis merkezinde darp iddiası! Valilikten açıklama: Soruşturma başlatıldı
Polis merkezinde darp iddiası! Valilikten açıklama: Soruşturma başlatıldı Hakkari Valiliği 'nden yapılan açıklamada, “Hakkari Zap Spor ile Mazıdağ Spor kulübü maçındaki olayların ardından savcılık talimatı ile ifadeye çağrılan Yalçın Kaval'ın karakolda darbedildiği iddiası üzerine Valiliğimizce ivedi olarak soruşturma başlatılmıştır." denildi.
25.03.2024 Gündem
Önder Karaveli, Eskişehirspor yolunda!
Önder Karaveli, Eskişehirspor yolunda! Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörlük görevine Önder Karaveli'yi getireceği iddia edildi.
11.03.2024 Futbol
Eskişehirspor'da istifalar art arda! Resmen açıklandı
Eskişehirspor'da istifalar art arda! Resmen açıklandı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da teknik direktör Levent Kartop ve sportif direktör Özgür Gedik ile vedalaşıldı.
11.03.2024 Futbol
Dries Mertens için sürpriz hamle! Başkan açıkladı
Dries Mertens için sürpriz hamle! Başkan açıkladı Sporting Hasselt başkanı Sam Kerkhofs, Dries Mertens'in takımlarında oynaması için bir fırsat çıkması durumunda Belçikalı yıldız için tereddüt etmeyeceklerini söyledi.
10.03.2024 Galatasaray
Ibrahima Yattara: İnşallah şampiyon olacağız ve BAL’a çıkacağız!
Ibrahima Yattara: İnşallah şampiyon olacağız ve BAL’a çıkacağız! Sivas Süper Amatör Lig ekiplerinden İmranlıspor'un yeni transferi Ibrahima Yattara, Sivas'a ulaştı. Yattara, havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Futbol
Bakan Bak'tan Çorlu'ya stadyum müjdesi! '10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız'
Bakan Bak'tan Çorlu'ya stadyum müjdesi! '10 bin 59 kişilik stadyum yapacağız' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Bak, Tekirdağ'daki programlarının ardından geçtiği Çorlu ilçesinde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesindeki öğrenciler ve Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çorluspor 1947 futbolcuları ile bir araya geldi.
24.02.2024 Gündem
Maça silah ve uyuşturucu ile girmeye çalıştı, yakalandı
Maça silah ve uyuşturucu ile girmeye çalıştı, yakalandı Aydın’da futbol maçı seyretmeye giden bir gencin üzerinde uyuşturucu ve silah yakalandı.
12.02.2024 Gündem
Yok artık Ibrahima Yattara! 43 yaşında transfer oldu
Yok artık Ibrahima Yattara! 43 yaşında transfer oldu Trabzonspor'un eski futbolcularından Ibrahima Yattara, 43 yaşında Sivas'ın Süper Amatör Lig ekiplerinden İmranlıspor ile anlaştı.
10.02.2024 Futbol
Hakem bu kez yüzük çıkardı! Maçta evlilik teklifi
Hakem bu kez yüzük çıkardı! Maçta evlilik teklifi 1’inci Amatör Lig’de Kızıkspor ile Bolu Yıldızspor arasında oynanan maçta hakem Özkan Elikaya, maçı izleyen sevgilisi Kübra Şengül'e evlilik teklifinde bulundu.
29.01.2024 Futbol
Eskişehirspor, Cihan Çimen ile anlaştı!
Eskişehirspor, Cihan Çimen ile anlaştı! Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Cihan Çimen ile sözleşme imzaladı.
25.01.2024 Futbol
İbrahim Yattara 43 yaşında döktürüyor! İşte İstanbul'da forma giydiği takım
İbrahim Yattara 43 yaşında döktürüyor! İşte İstanbul'da forma giydiği takım Trabzonspor’un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, İstanbul’da bulunan amatör spor kulüplerinden Yeniköy Spor’da forma giyiyor. Amatör futbolcularla antrenman yapıp maçlara çıkan 43 yaşındaki futbolcuya, çevredeki vatandaşların da ilgisi oldukça yoğun.
19.01.2024 Futbol
Eskişehirsporlu Barış Memiş'ten tarihe geçecek gol!
Eskişehirsporlu Barış Memiş'ten tarihe geçecek gol! Bölgesel Amatör Lig’de oynanan Polatlı Belediyespor - Eskişehirspor mücadelesinde rakip fileleri 3. saniyede havalandıran Eskişehirsporlu Barış Memiş, dünya futbol tarihinin en erken atılan gollerinden birini kaydetmiş oldu.
20.12.2023 Futbol
Eski futbolcu Rıdvan Şimşek de hakeme saldırdı! Ağır silahla poz vermişti
Eski futbolcu Rıdvan Şimşek de hakeme saldırdı! Ağır silahla poz vermişti Süper Lig'de Başkent'te oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin Başkanı Faruk Koca'nın karşılaşmayı yöneten FIFA Hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atarak hastanelik etmesinin yankıları sürerken, İzmirli eski ünlü futbolcu Rıdvan Şimşek'in de bir değil iki hafta üst üste hakemleri darp ettiği ortaya çıktı.
12.12.2023 Futbol
5 yaşındaki oğlunu öldüren futbolcu Cevher Toktaş'ın cezası onandı
5 yaşındaki oğlunu öldüren futbolcu Cevher Toktaş'ın cezası onandı Bursa'da oğlu Kasım Toktaş'ı tedavi gördüğü hastanede boğarak öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan eski futbolcu Cevher Toktaş ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Yargıtay tarafından Toktaş'ın cezasının onandığı bildirildi.
12.12.2023 Gündem
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti Avcılar’da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçı sırasında Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan'ın, karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş'e tokat atması nedeniyle kavga çıktı. Polis ekipleri kavgaya havaya ateş açarak müdahale etti.
6.12.2023 Haberler
Sokak ortasında dehşet! Arkadaşını boğazından bıçakladı
Sokak ortasında dehşet! Arkadaşını boğazından bıçakladı Gaziosmanpaşa’da aralarında daha önceden husumet olan iki Azeri arkadaş arasında kavga çıktı. Kavgada Elnar A. yanında getirdiği bıçakla Ali H.'yi (25) boğazından bıçakladı. Hastanede tedavi altına alınan Ali H.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
6.12.2023 Gündem
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti
Amatör lig maçında kavga! Polis havaya ateş açarak müdahale etti Avcılar’da Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçı sırasında Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan'ın, karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş'e tokat atması nedeniyle kavga çıktı. Polis ekipleri kavgaya havaya ateş açarak müdahale etti.
6.12.2023 Gündem
Sürat teknesi faciasında karar çıktı!
Sürat teknesi faciasında karar çıktı! Balıkesir'in Erdek ilçesinde Çuğra mevkiinde sürat teknesiyle Elvan Fırat Taşdöğen'e (46) çarparak ölümüne neden olan işadamı Ender Küçük’ün (51) davasında, karar çıktı. Küçük, 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.12.2023 Gündem
Hocası çılgına döndü, kırmızı kart gören kaptanı tokatladı
Hocası çılgına döndü, kırmızı kart gören kaptanı tokatladı Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta Manavgat Belediyespor'da teknik sorumlu Ercan Kul, takım arkadaşıyla tartışarak kırmızı kart gören kaptan Tugay Tiryaki'yi tokatladı.
27.11.2023 Futbol
Hocası çılgına döndü, kırmızı kart gören kaptanı tokatladı
Hocası çılgına döndü, kırmızı kart gören kaptanı tokatladı Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta Manavgat Belediyespor'da teknik sorumlu Ercan Kul, takım arkadaşıyla tartışarak kırmızı kart gören kaptan Tugay Tiryaki'yi tokatladı.
27.11.2023 Futbol
Perşembespor’dan sonra Çarşambaspor’un hocası oldu
Perşembespor’dan sonra Çarşambaspor’un hocası oldu Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Çarşambaspor’da kısa süre önce Perşembespor’u çalıştıran ve sosyal medyada ‘zamanda geriye giden ilk teknik direktör’ olarak gündeme gelen Zekeriya Köklükaya, takımla çalışmalara başladı.
9.11.2023 Futbol
Avrupa sesimizi duymaya başladı!
Avrupa sesimizi duymaya başladı! "Avrupa, Avrupa duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri..." Milli maçların en bilinen tezahüratını 1996'da gerçeğe dönüştürdük, tarihimizde ilk kez Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandık. 2000 yılında ise çeyrek finale kadar yükselerek daha yüksek bir sesle başarımızı haykırdık.
26.10.2023 Skorer
Teknik direktöre 15 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklama
Teknik direktöre 15 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklama Bursa'da İznikspor Teknik Direktörü M.Ş. (62), lise öğrencisi M.T.'ye (15) sözlü tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
20.10.2023 Gündem
Yalovasporlu oyuncuların taşındığı otobüs alev alev yandı
Yalovasporlu oyuncuların taşındığı otobüs alev alev yandı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, Yalovaspor oyuncularının taşındığı seyir halindeki otobüsün motoru alev alev yandı. Olayda yaralanan olmazken, otobüsün yandığı anlar kameraya yansıdı.
18.10.2023 Skorer Tv
Yalovaspor'da büyük şok! Futbolcuları taşıyan otobüs alev aldı
Yalovaspor'da büyük şok! Futbolcuları taşıyan otobüs alev aldı Kocaelispor U19 Takımı ile özel maçta karşı karşıya gelen Yalovaspor U19 Takımı'nı taşıyan otobüs dönüş yolunda alev aldı. Otobüsün yandığı anlar kameralara yansıdı.
18.10.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Amatör Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.