Amd

Amd

Son dakika amd haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan amd gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan amd haber sayfamızda...

Amd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 474 amd haberi bulunmuştur.
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Senelerin eskitemediği oyunlardan biri olan CS GO hala çeşitli turnuvalarda oynanıyor ve popülerliğini yitirmiyor. Efsane oyunlar arasında yer alan CS GO halen en fazla oynanan oyun. Tek başına oynanabildiği gibi çoklu seçeneği bulunan CS GO sistem gereksinimleri tam olduğu takdirde sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. 2012 yılında piyasaya sürülen ve kısa bir süre sonra üne kavuşan CS GO Microsoft Windows, Mac OS X, Lunix platformlarında dağıtımı yapıldı. CS GO Kaç GB, minimum sistem gereksinimleri nelerdir? diyorsanız "CS GO Sistem Gereksinimleri 2024" içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz
1.01.2024 Oyun
Hayatının 40 yılı silindi! Uyandığında 1980 yılına geri döndü
Hayatının 40 yılı silindi! Uyandığında 1980 yılına geri döndü 56 yaşındaki kadın kilise otoparkında baygınlık geçirdi, uyandığında takvimlerin 1980 yılını gösterdiğini ve sadece 18 yaşında genç bir kız olduğuna inanıyordu. Kocasını hatırlayamıyor, anne ve babasının hala hayatta olduklarını sanıyordu.
25.12.2023 Dünya
Bilgi asimetrisi ışığında bir kartelin akıbeti
Bilgi asimetrisi ışığında bir kartelin akıbeti Ticaretin gelişim ve devamlılığının sağlanması ve tüketici taleplerinin karşılanması yanında sağlayıcıların endişelerinin giderilmesi büyük önem arz etmektedir.
4.07.2023 Milliyet Rekabet
Palas Kampüs
Palas Kampüs Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan, 86.500 m² inşaat alanı ve 54.000 m²’si ofis ve 6.000 m²’si ticari olmak üzere 60.000 m²’lik kiralanabilir alanı ile Romanya’nın en büyük ofis binası olan Palas Kampüs kullanıma açıldı.
26.06.2023 Mimarlık
Returnal, önümüzdeki ay PC için yayınlanacak
Returnal, önümüzdeki ay PC için yayınlanacak PlayStation, PS5 özel oyunu olarak geliştirdiği Returnal'ın PC sürümünü yakında PC'de satışa sunacağını açıkladı.
19.01.2023 Teknoloji
Rus savaş uçağında bulundu! PCB'ler ABD imzalı
Rus savaş uçağında bulundu! PCB'ler ABD imzalı Vladimir Putin ilk kez 'savaş' kelimesini telaffuz ederken, en şiddetli çarpışmaların yaşandığı Bakhmut'ta düşen bir Rus jetindeki detaylar gözden kaçacak gibi değil.
25.12.2022 Dünya
İtimat Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? İtimatın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler
İtimat Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? İtimatın Eş Anlamlısı Olan Sözcükler İtimat kelimesi "amd" kökünden türetilmiştir. Arapçada "amd" kökü, birine destek olmak anlamına gelir. İtimat kelimesinin Türkçe karşılığı ise güvendir. Mecliste iktidar olan yeni parti için yapılan oylamaya itimat reyi yani güvenoyu denir. İtimatname ise, devlet başkanlarının elçiler aracılığıyla diğer ülkelerin devlet başkanlarına ilettikleri mektup anlamına gelir. İtimat sözcüğünün yerine kullanılan eş anlamlı sözcükleri sizler için derledik.
Vulkan Run Time Nedir, Ne İşe Yarar? Vulkan Run Time Libraries Nasıl Yüklenir?
Vulkan Run Time Nedir, Ne İşe Yarar? Vulkan Run Time Libraries Nasıl Yüklenir? Vulkan run time, bilgisayar teknoloji için önemli olan bir yazılım programıdır. Bilindiği üzere bilgisayarın oluşumu için, birçok malzeme bir araya gelmesi ve yazılım programların yüklenmesi gerekmektedir. Vulkan run nedir? Vulkan run ne işe yarar? Vulkan run time libraries nasıl yüklenir? Tüm ayrıntıları ile derledik.
24.04.2022 Teknoloji
Profesyoneller için tasarlandı, özellikleriyle öne çıkıyor
Profesyoneller için tasarlandı, özellikleriyle öne çıkıyor İlk yüksek performanslı Huawei dizüstü bilgisayarı MateBook 16, Türkiye’de ön satışa açtı. MateBook ailesinin en yeni üyesi, estetik tasarım ile yenilikçi ve akıllı teknolojiyi birleştirerek profesyonel bir performans sunuyor.
13.04.2022 Vitrin
Serseri mayın tedirginliği
Serseri mayın tedirginliği Dünyanın gündeminden düşmeyen Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle Karadeniz’de büyük yara alan uluslararası deniz ticareti, önceki gün Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) tarafından yapılan mayın açıklamasıyla daha da sorunlu hale geldi. FSB, Karadeniz’in kuzeyindeki Odesa limanı açıklarına döşenen mayın hatlarında kopma yaşandığını, 420 mayının Karadeniz'de sürüklendiğini belirterek bölgedeki gemilerin dikkatli olmasını istedi.
23.03.2022 Gündem
İkinci el pazarında Rusya etkisi! Otomobil fiyatları tamamen değişti
İkinci el pazarında Rusya etkisi! Otomobil fiyatları tamamen değişti Rusya-Ukrayna savaşı otomotiv sektörüne de olumsuz etkiledi. Parça tedariğindeki sorunlar nedeniyle birçok şirket üretime ara vermek zorunda kalırken, otomotiv sektöründeki çip krizinin derinleşmesinin de araç maliyetlerini artıracağı öngörülüyor.
7.03.2022 Otomobil
Cinayetten hüküm giymişti! Milyoner Robert Durst hayatını kaybetti
Cinayetten hüküm giymişti! Milyoner Robert Durst hayatını kaybetti Yakın arkadaşı Susan Berman'ı öldürmekten suçlu bulunduğu davada ömür boyu hapse mahkum edilen 78 yaşındaki ABD'li emlak milyoneri Robert Durst öldü. Durst'un ölümünü kamuoyuna avukatı açıkladı.
11.01.2022 Dünya
TV’ler: Mikro LED Evler: Temassız!
TV’ler: Mikro LED Evler: Temassız! CES 2022’de televizyon teknolojileri ve akıllı evlerin ağırlığı hissedilecek. Daha büyük, daha iyi görüntü sunan TV modellerini görüyor olacağız. Mikro LED’ler öne çıkacak.
4.01.2022 Ekonomi
‘Türkiye fırsatlar barındıran bir pazar’
‘Türkiye fırsatlar barındıran bir pazar’ Honor, 2022 yılında daha fazla ürünle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Honor, Türkiye pazarına dört yeni ürününü sundu. MagicBook serisinin AMD’den güç alan yeni notebook modelleri, Google servisleriyle gelen yeni akıllı telefonu Honor 50 ve IoT kategorisinde yer alan akıllı süpürgesisi Choice R1 Cleaner ve bluetooth kulaklığı Earbuds X tanıtıldı.
22.12.2021 Ekonomi
'Türkiye bizim için stratejik ülkelerden biri'
'Türkiye bizim için stratejik ülkelerden biri' Düzenlediği online basın toplantısı ile piyasaya sunduğu yeni ürünlerini tanıtan Huawei Ülke Müdürü Allen Yao, Türkiye pazarına dair de değerlendirmelerde de bulundu. Yao, "Türkiye bizim için stratejik ülkelerden biri ve küresel olarak baktığımızda ilk 10 ülke arasında yer alıyor" dedi.
23.11.2021 Vitrin
CASPER EXCALIBUR’DAN MASAÜSTÜ OYUN DENEYİMİ
CASPER EXCALIBUR’DAN MASAÜSTÜ OYUN DENEYİMİ Oyunseverler için mesele sadece oyun oynamak değil, profesyonellik düzeyinde performans sergileyerek oynadıkları oyundan daha fazla keyif almak. Her oyunda kazanmak için mücadeleye giren oyuncular için tek bir hedefle tasarlanan Casper Excalibur E750 gaming bilgisayar da bu amaca hizmet ediyor.
19.11.2021 Vitrin
Düşük Sistem Gereksinimli Bilgisayar Oyunları Hangileridir?
Düşük Sistem Gereksinimli Bilgisayar Oyunları Hangileridir? Eski bilgisayarlara sahip kişiler yeni oyunlarda kötü deneyimler yaşamaktadır. Yeni oyunlar özellikle grafik kalitesi yüzünden üst düzeye sahip oldukları için eski sistemler ile uyum sağlamamaktadır. Bu nedenle düşük sistem gereksinimi olan oyunlar sıklıkla merak edilmektedir. Peki düşük sistem gereksinimi olan bilgisayar oyunları hangileridir? Sizlere düşük sistem gereksinimlerine sahip oyunları detaylıca derledik.
4.11.2021 Oyun
Dünyayı sarsan çip krizinde korkutan gelişme
Dünyayı sarsan çip krizinde korkutan gelişme Merkezi New York'taki Malta'da bulunan çok uluslu bir yarı iletken fason üretim ve tasarım şirketi olan GlobalFoundries'in CEO’su çip sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. CEO Tom Caulfield, "2023′e kadar yarı iletken çip kapasitemiz tükendi." ifadelerini kullandı.
31.10.2021 Uzmanpara
AMD, Romanya'da yeni tasarım merkezi açılacağını duyurdu
AMD, Romanya'da yeni tasarım merkezi açılacağını duyurdu AMD Avrupa'da silikon tasarımına odaklanan mühendislik kaynaklarını genişletme amacının bir parçası olarak Romanya'da yeni bir Tasarım Merkezi'nin açılacağını duyurdu.
5.10.2021 Vitrin
Yüksek performanslı işlemcilerde enerji verimliliğini 30 kat artırma hedefi
Yüksek performanslı işlemcilerde enerji verimliliğini 30 kat artırma hedefi AMD, Yapay Zeka Eğitimi ve Yüksek Performanslı Bilgi İşlem Uygulamalarını çalıştıran işlemcilerin enerji verimliliğini bugüne kadar görülmemiş bir şekilde 2025'e kadar 30 kat artırmaya yönelik iddialı hedefini açıkladı.
30.09.2021 Vitrin
Bilgisayarlar okul yolunda
Bilgisayarlar okul yolunda Yüz yüze eğitim için geri sayım sürerken, okula dönüşte bilgisayarlar yine gündemde. Pandemi döneminin kurtarıcıları olan bu cihazların önemi yüz yüze eğitimde de devam edecek. Ödevler, araştırmalar ve tabii ki oyun, bilgisayarsız düşünülemez.
22.08.2021 Ekonomi
AMD ve Samsung yeni bir mobil işlemci geliştiriyor
AMD ve Samsung yeni bir mobil işlemci geliştiriyor AMD ve Samsung, ışın izleme özellikli yeni bir Exynos işlemcisi geliştiriyor.
3.06.2021 Teknoloji
Güven Eş Anlamlısı Nedir? Güven Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler
Güven Eş Anlamlısı Nedir? Güven Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler Güvenmek, birinin dürüstlüğüne itimat etmek ve o kişiden zarar gelmeyeceğine inanmak demektir. Bu kelimeden türetilmiş birçok sözcük günlük hayatta sıklıkla kullanılır: Örnek Cümle: ''Bu devirde onun kadar güvenilir bir insana çok az rastlanır.'' Güven eş anlamlısı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
G Sync Nedir, Ne İşe Yarar? Freesync Ve G Sync Farkları Nelerdir?
G Sync Nedir, Ne İşe Yarar? Freesync Ve G Sync Farkları Nelerdir? Teknoloji her açıdan gelişmektedir. Teknoloji geliştikçe bazı sorunlar ortaya çıkmaktadır. Çıkan sorunalrı ortadan kaldırmak için yeni teknolojiler ortaya çıkmaktadır. Sorunları çözmek için ortaya çıkan teknolojiler arasında G Sync ve Freesync teknolojileri bulunmaktadır. G sync teknoloji nedir? Freesync teknolojisi nedir? G sync ve Freesync teknolojileri arasında ki farklar nelerdir? Sizler için iki teknoloji arasında merak edilenleri derledik.
23.04.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Amd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.